Jyväskylän huorat kyrpä kovana

Bordelleja Närpiö

jyväskylän huorat kyrpä kovana

Silti jäin miettimään, miksi tällaisessa tilanteessa nainen on huora mutta mies sankari. Joissakin kulttuureissa saisi kuolemantuomion. Haukkumisesta vielä selviää hengissä. Enpä ymmärrä noita juttuja. Mikäs mies se semmonen joka tarvii panohommiin naapurin apua. Taijat saatana olla homo. Kyllä jokaine asiakas joutuu aina käyttää kortsua seksissä, joten ei niitä spermoja pillusta löydy - vaan kortsusta.

Ja aina ennen uuden asiakkaan tuloa, mä käyn suihkussa pesulla peseytymässä puhtoiseksi. Puhdas tuote tietää lisää asiakkaita.

Ei siinä mitään, paljon häijympi on korppu. Jos valita pitäisi, niin pari kertaa naitua mieluummin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Etkö miesparka ole vielä kokemaan sellaista mistä kyselet. Harmillista, mutta kenties vielä joskus. Olla koettu tuota asiaa, kovasti se kiinnostaa varsinkin miesystävääni. Laittkaa sähköpostiosoite,otamme yhtettä teihin.

Rakkaani pieni kiusanhenkeni viimeksi tänään tuli pillu spermassa kotiin tuntu taivaallisen hyvältä, kertoi vielä kiusatakseen yksityiskohdatkin. Kysäsi että saako hän jatkaa leikkejä kun sultakin kulta saa paremmin munaa, ja sinäkin näytät nauttivan noin paljon. Rakas niin kauan kun sinä haluat panna ehdottomasti.

Aamu Tupakalla keskustelu ajautui maksullisen seksin saralle, Alkoi laskeskelemaan kuinka hyvät tienestit hän voisi saada tekemällä 3 päivänä viikossa tienestinsä pillulla, ottaisi 5 miestä päivässä vakkari asiakaskunnankin saisi nopeasti kasaan.

Minä olen kans muutaman kerran päässyt vaimon pillulle, kun siellä on vieraat spermat. Ja jo se kun katsoo vaimon saavan vierasta munaa saa kivekset melkein räjähtämään. Myös naisesta tuntuu tosi hyvälle kun spermaista pillua naidaan. Meillä vaimo on aika rohkee jossain otteissa ja kaiketi viini tuntuu vievän häneltä loputkin estot ja onhan sitä sovittu ettei estoja ole jos molemmat on mukana. Tietysti minä nautin katsella kun hän saa vierasta ja se kun näkee miten hän suorastaan pyytää että ota mut ja pane lujaa siinä alkaa jo oleen aika kovana.

Minusta se kun hän on saaneen näköinen ja huulipunat levennyt pitkin poskia alkaa tuntuun irstaalta vaimolta ja se kun saa työntää hänen valuvaan pilluun oman peniksen tuntuu hyvälle kun sielä on liukasteena muitten miesten spermat.

Aivan mahtavaahan se on. Jo sen seuraaminen, kun vieras mies pumppaa vaimoa on niin kiihottavaa, että kivekset ovat lähellä räjähtää. Ja se, kun saavat yhtä aikaa orgasmin ja kaveri ampuu lastinsa sisään. Ja pillu tuntuu tosiaan samettiselta, kun se on voideltu spermalla. Eikä yhtään väljältä, vaikka omaani isompikin ase oli työstänyt pitkään.

Olen huomannut, että sperma muuttuu kermamaiseksi, kun vatkaan sitä omallani. Siitä varmaan sanonta kermapiirakka. Vaimo tykkää näistä tuplapanoista ihan sikana ja samoin minä. Valitettavasti kaikki vieraat eivät ole olleet täysin vaimon mieleen ja he ovatkin päässeet panemaan vain kerran. Pari pidempiaikaista panijaa olemme onneksi löytäneet. Vaimo aina kertoo, koska on kahden tarpeessa ja voi sitten tilata yövieraan. En ole koskaan kieltänyt. Terveisit tuollaisella naiselle, olis kiva kohdata tuollainen.

Kumppanilla on ollut aina välillä tosi markä ja liukas pillu hiukan haluista riipuen Kuinkahan monta teinikirjailijaa täälläkin mahtaa tarinoida..? Minä olen päässyt liukkaille kerran tietämättäni. Kuulin vasta vuosia myöhemmin panneeni vaimoani, silloista tyttöystävääni, vieraan jälkeen. Hän oli antanut ilman kumia baarituttavuudelle yöllä ja toisen kerran aamulla. Tämä tapahtui ihan seurustelumme alkuaikoina.

Ja vaimo on niin kiimainen, että munaa on saatava heti, kun pääsee kotiin reissultaan, vaikka sessio olisi kestänyt aamupuolelle yötä, niinkuin tietenkin usein kestääkin. Joskus olen päässyt salaa seuraamaan naimista vierestä. Paras kerta oli tunturimökissä pienten pippaloiden jälkeen pimeänä talviyönä.

Sammuin sohvalle ja heräsin siihen kun vaimoani naitiin lattialla. Hiippailin säkkipimeässä kosketusetäisyydelle kuuntelemaan voihkintaa ja märän pillun litinää. Viimein paneminen loppui ja mies lähti ulos, mutta kääntyikin ulko-ovelta takaisin. Naiminen alkoi uudestaan jos mahdollista entistä kiihkeämpänä ja äänistä päätellen kumpikin sai toisen orgasmin. Aamulla vaimolla oli kiire omalle mökille kertomaan seikkailustaan ja antamaan minulle liukasta turvonnutta pillua. Vastaa alkuperäiseen viestiin Millaista liukkailla?

Kertokaa millaiselta tuntuu oikein tosi liukas pillu? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Niissäkin henkilöt, jotka eivät tunne kiihotusta puolison huoraamisesta, ovat olleet pihalla kuin lintulauta, mutta ovat halunneet silti esiintyä asiantuntevina.

Jos ei ole kokenut kiihotusta, ei voi ymmärtää, että joku toinen tuntee. Jos ei ole kokenut, miten huoraaminen toisen kanssa vahvistaa puolisoiden välistä rakkautta, ei voi ymmärtää, ei kerta kaikkiaan voi. Harmi, että alkanut kaduttamaan. Ehkä jotkin fantasiat on syytä pitää vaan fantasioina. Tai sitten fantasioita voi "lähentyä" netin kautta erinäisillä sivustoilla.

Tietysti sitten riskinä on, että lankeaa, kun himo on suuri. Vaarana tuollaisessa suhteessa on kuitenkin aina se, että tutustuu ja ihastuu siihen toiseen. Ei seksi pysy pelkästään seksinä vaan siinä tulee aina juteltua ja vaihdettua ajatuksia.

Vaaran välttämiseksi vaimo pitää sulkea haaremiin, ja munaton mies vartioimaan. Ihan oikeesti, ota vähän iisimmin! Sinä ja sinun vaarasi. Ei kukaan ketään omista. Ei toista mitenkään "väkisin pitämällä tai kiristämällä" parisuhde voi olla onnellinen.

Itse en koe tuollaista juttua kuitenkaan omakseni. Varmaan joillekin ok ja hyvä sitten niin, kun asiaan on yhteisymmärrys kaikilla osapuolilla. Itse olin joskus varatun miehen toinen kahdeksan vuoden ajan.

Kyllästyin itse kuvioon ja jätin miehen. Nykyinen parisuhteeni on kestänyt kolmisen vuotta. Alkuun se oli kahden sinkun seksisuhde, ilman mitään velvollisuuksia tai sitoumuksia.

Molemminpuolisten tunteiden tultua kuvaan sovimme seurustelusta, mutta sovimme, että molemmat saa käydä vieraissa, jos haluaa. Itse en ole kertaakaan käynyt, ei tee mieli. Mies kävi kerran ja kertoi, että se oli kuin väkisinpanoa, kun ei häntä haluttanut yhtään se tuntematon ihminen, mutta "pakko" oli, kun oli mukaansa houkutellut. Eikä ole hänkään käynyt enää sen jälkeen. Elikkäs, hyvä vaan, että seksin suhteen pariskunnalla on yhteisymmärrys ja sovitut pelisäännöt, olipa ne sitten millaiset hyväänsä toisten ihmisten mielestä, niiden kahden ihmisen mieleiset ne pitää olla.

Tuntuu siltä että meni fantasia vähän liian pitkälle jos näin voidaan sanoa. Jotkut näkevät vain vaaroja, jotkut nauttivat. Olen parikyppinen vaimoni kanssa. En ole kehdannut kertoo mitä tehnyt. Uimahallissa vanhempi mies tuli "juttelee" iso pystyssä kädessään. Eka kerta veskissä ja sit sen kotona. Olen se mitä naidaan ja kyl tuntuu. Kai olen se narttu. Sitä vaan tulee käytyy fantasiaa. Sit on vaikee kertoo kavereille tai kimmakaverille. Ettäkäy ukon luona mikä juottaa, repii housut pois ja käyttää hyväkseen..

Anna pahalle pikkusormi, niin se vie koko käden. Tulet sen kyllä huomaamaan. Parempi on lukea raamatusta ja sieltä uudesta testamentista ohjeet elämään ja noudattaa niitä. Kaikki me olemme kerran jumalan valtaistuimen edessä vastaamassa elämästämme. Tiedän, että tähän suhtaudutaan halviksien, mutta jokaisen polven on kerran noskistuttava Jumalan edessä ja tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra. Miten ois notkistelu Amida Butsun tai Varunan edessä?

Näitä oppeja varten on ihan omat uskontopalstat. Tarkotakkonää, että joku on syntyperän mukaan huonompi. Kuulostaa ikävältä ja tunnen luonteeltaan tuollaisia naisia, joilta tuollainen onnistuisi. Mitä jos käyt itse vieraan naisen pakeilla? Muinoin en olisi uskonut tätä suosittelevani, mutta elämä muuttaa ihmistä ja tuollainen kyllä auttaa. Ettekö te perkeleen t ollot tajua että ihminen on yksiavioinen. Mitä rakkautta tuollainen on että ollaan siellä ja ties missä.

Tuollaisessa hommassa sen vieraan pitää olla kerta-annos. Siihen ei pidä pitää yhteyttä jälkeenpäin, koska se voi sotkea liiton.

Parempi etsiä uusia naamoja taas - ja potkaista ne pihalle hauskanpidon jälkeen. No juu mietin kans et aika tulella leikkimistä. Varsinkin jos tarve pitää yhteyt puhelimella jatkuvasti. Kyllä se vieras ihminen alkaa kiihottavaa ja oman kans pakkopullaa. En suosittele jos vähänkin epäröi. Onpa moralisteilla pinna kireällä. Ette vain voi sille mitään, että joku nainen nauttii luvallisesta huoraamisesta ja mies siitä, että vaimo huoraa.

Yrittäkää hillitä pakahduttava kiukkunne. Suurena salaisuutena kerron, että ette te voikaan nauttia, eikä teitä yritetä pakottaa muiden suloiseen irstailuun. Irstailu on rivoa, ruokotonta, porsastelevaa, pöyristyttävää, ihanaa, hekumallista, syntistä ja muutenkin se tekee gutaa.

No en ole moralisti, puhun omasta kokemuksesta. Itsekin puhun omasta kokemuksesta. Ryhmä Seksiin pätee samat asiat, kuin mihin tahansa elämässä. Jotkut rajat on hyvä asettaa, ettei homma riistäydy lapasesta. Jos esimerkiksi on kyse alkoholin käytöstä, niin monet käyttävät sitä vain juhlatilaisuuksissa tai viikonloppuisin yms. No tämä mies on ilmeisesti kykenemätön asettamaan mitään rajoja. Itse en olisi naista risteilylle päästänyt.

Jos todella nautit siitä, että vaimo sekstaa vieraan kanssa, niin sitten asia on ok. Joku täällä kirjoitti, että jotkut nauttivat tällaisesta seksin muodosta, mikä on mielestäni ihan ok. Oletko todella tyytyväinen ja onnellinen? Vai suostutko siihen sen takia, että vaimosi haluaa ja rakastat vaimoasi? Vai sen takia, että vaimosi on toimiessaan näin kiihkeämpi myös sinua kohtaan; siis ajattelet, että sinäkin tässä voitat.

Miltä tilanne oikeasti sinusta tuntuu? Vaikka itse olisin miten vapaamielinen tahansa ja ymmärtäisin, että yksi hyväksyttävä seksin laji on puolison vieraissakäymisestä kiihottuminen, niin minua silti loukkaisi puolisoni kiinnostus toiseen mieheen. Varsinkin, kun tämä haluaa jatkaa yhteydenpitoa toisen miehen kanssa. Tulella siis leikit ja korkeat ovat panokset.

Et sinä ole oikean ja väärän mitta. Toisella asiat voivat olla ihan toisin. Luonteesi rakenteeseen kuuluu, että elät pelkojen ja vaarojen maailmassa. No, et ole yksin. Kehotin aloittajaa miettimään, mitä hän todella haluaa, muita neuvoja en hänelle antanut. Minä en ole oikean ja väärän mitta. Silti otin oikeuden kertoa, mitä itse luullakseni tuntisin vastaavassa tilanteessa. Muuten olen t-kM kanssasi ihan samoilla linjoilla: Jos aloittajan järjestely tyydyttää kaikkia kolmea, homma toimii loistavasti.

Rivien välistä kuitenkin saan käsityksen, että aloittaja ei ihan vakuuttunut ole homman toimivuudesta. Häntähän huolettaa asioiden tila ainakin jossain määrin.

Minä siis saan tällaisen käsityksen, mikä ei tarkoita minun väittävän asioiden olevan niin. Peräänkuulutan rehellisyyttä itseään kohtaan. Luulin että asetit oman tuntemuksesi yleispäteväksi mitaksi. Tässä taas näemme, että kieli on kehno viestinviejä ja erityisesti niin lyhyissä viesteissä, että toinen niitä jaksaa lukea. Mistä kuvittelet tietäväsi paria paremmin, rakastavatko he toisiaan vai ei?

JOSSA kaikki lopulta häviää. Sinunkin maailmasi on täynnä vaaroja ja kauheuksia. Jos vähänkin poiketaan sinun normeistasi, syntyy katastrofi. Uskot, että kaita tie on turvallisin tie. Oot ehkä lisäilly aapeen teksteihin jotakin rivien väliin, muttei se kyl pornosta puhunu mitään.

Sen sijaan tutkimuksien mukaan kaikki normaalit miehet katselee pornoa ja huohottaa, nykyisin jo naisistakin enemmistö. Tuhkikset eivät tietenkään tarvitse. Oikea pornoannos on hiukan ennen työhönlähtöä, työstä tullessa ja nukkumaan mennessä.

Seksileikkejä voi ryydittää pornon avulla. Ja jos ei yöllä tule unta mimmuun, mikäs sen parempi ajanviete kuin porno. Soon ihan mahottoman hohdokasta. Suosittelen sullekin, se tekee niin gutaa! Mihin perustuu väitteesi, että kaikki miehet ja enemmistö naisista katsoo pornoa? Porno on ylinäyteltyä, epätodellista paskaa. Sulla taitaa olla naisen puute tai potenssiongelmia jos pitää katsoa pornoa kolmesti päivässä.

Väitteeni perustuu Kontulan kyselytutkimuksiin. Miesten osuus on saavuttanut maksimin jo aikoja sitten. Haavio-Mannilan ja Kontulan kyselytutkimuksia seuraamalla voi vuosien varrella havaita, että suurin osa naisistakin on jo löytänyt pornon, eikä enää pidä sitä syntinä tai kiellettynä.

Tosin keskusteluissa naiset joutuvat edelleen kaunistelemaan asiaa, vähän miehetkin. Olen samaa mieltä kanssasi pornon heikkotasoisuudesta. Pornon ja teatterielokuvan koko taloudellinen panos on samaa luokkaa, mutta pornon nimikkeitä on valtavan paljon enemmän.

Koska pornofilmejä ei esitetä teattereissa, yleisöt ovat pienet ja netin kautta saadaan kerättyä nimikettä kohti naurettavan vähän rahaa. Pornofilmit tehdään perin kehnolla, huonosti palkatulla ja vähällä työvoimalla.

Ei sen puoleen, olen ollut huomaavinani, että lehtienkin seksijutut ovat stereotyyppisiä ja aika kökköjä. Kehitys on kuitenkin ollut valtavan hyvä, kun ottaa huomioon, että vielä parikymmentä vuotta sitten poliisit tekivät ratsioita "tupakkakauppoihin" ja "antikvaareihin". Porno on epätodellista niinkuin kaikki fiktio.

Osa on suorastaan sitä, mihin käytit p-alkuista sanaa, mutta tiheällä kammalla löytyy sutkoht kunnollistakin. Meillä menee vaimoni kanssa aivan upeesti, vaikka en sillä haluaisikaan kehuskella, sillä tiedän, ettei kaikilla mene.

Toivoisin kyllä hartaasti, että menisi. Uskon, että sinullakin menee hyvin. Sääntö NRO 1 Naisiin ei tule luottaa koskaan, ikinä, milloinkaan. Näin sanoo myös moni nainen itsekin kun puhutaan naisista. Se kertoo jo aika paljon! Jos puhutaan esimerkiksi naistyöporukasta tai muuten vaan akkaporukasta tai kaveruudesta tms.

Miestyöporukassa ei näitä vastaavia akkojen ongelmia ole koska mies on mies ja osaa käyttäytyä. Mies on taas heikko muissa asioissa kun haksahtaa naisten vedätykseen.

Moni mies on saanut itsetunnon ja arvon takaisin kun on tehnyt elämäntapamuutoksen eikä ole haksahtanut vädätyksiin. Tosimies ei haksahda eikä alennu naisten pyöritykseen koskaan, ikinä eikä milloinkaan!

Ootko muuten huomannu, että naiset ovat ihania? Veikkaan, että Aaponpoika vihaa, halveksii ja pelkää naisia. Mikäli näin on, niin säälin poikaa. Paitsi että kyseessä ei tavallaan ollut virhe, koska halusin k. Nainen kannattaa laittaa kiertoon, siinä kohtaa kun homma ei enää toimi. Ei kai siinä mitään vahinkoa ole tapahtunu. Osoitit tytölle paremman miehen, ja jäi sille tielleen. Varmaan kiittivät molemmat ystävällisestä palveluksestasi. Muuten, olen sitä mieltä, että mies, joka pitää naista "kivana leluna", on jäänyt pysyvästi inkkaritasolle.

Jos se "homma" ei toimi, niin wiakrasta on ollut apua monelle. Asiaa ei tarvitse hävetä. Elämä on vaan opettanut että niistä merkeistä missä naisen tapaa, ei yleensä koskaan pääse eroon, en tulevaa vaimoa ajatellut ryhmäseksi tapahtumasta etsiä. Sitä paitsi, nainen ON lelu, jos sellaisen itsestään tekee. Mull on pitkään ollut sellainen fantasia ettei koskaan ikinä enää kukaan vieras mies naisi mun vaimoa Meillä on kaikki hyvin kuitenkin. Normaalit riidat ja haasteet. Minusta tää aisuri kostaa tuolle lainakullin omistajalle tosi hyvin.

Ilmoittelee paikan,ajan,iän,harrastuksen, ylimääräisen ajan , jonka joku ukko on ollu pois kotoa jne. Oli aloittajan teksti sitten totta tai fantasiaa, niin aika tyypillinen kuvio, mitä moni elää.

Tuo risteily- ja tyttöystäväkuvio kertoo jo aika pitkälle, että olet menettämässä pelin. Noissa menee hienon hieno raja ja pikkusormi on nyt annettu syvällisemmässä mielessä, vaikka miten keskustelisitte ja olisit vaikka paikan päällä. Nainen esitellään duuniporukan kavereille. Fyysisen kiintymyksen lisäksi henkistä pukkaa. Näissä ei pidä koskaan aliarvioida ihmisiä ja keskustelun rationaalista tasoa. Yleensä tähän viittaavat asiat pidetään neljän seinän sisällä ja tietyn samaa harrastavan populaation kesken satunnaisena mausteena.

Olet häviämässä pelin plussat. Toivottavasti selviätte ja opitte taas uutta itsestänne. Mitä jos käännät asetelman toisin päin?

Nyt on sinun vuoro ja haluat toisen naisen kuvioihin mukaan? Voisi vaimo tykätä aika lailla kyttyrää ja avata vähän silmiä ihastuksesta uuteen "jännään". Sinä esittäisit toisen naisen miesystävää kaveriporukalle? Ei ihan yksiviivainen juttu. Noissa asioissa pidetään seksi seksinä ja muu jätetään parisuhteeseen. Tällainen käännetty kuviohan on ihan tavallinen parinvaihdossa. Osa parinvaihtajista haluaa olla neljä yhdessä, mutta osa kahtena tilapäisparina.

Tilapäispari saattaa hyvinkin esiintyä tuttujen seurassa joko huoraavana tai seurustelevana parina. Samoin on avoimessa avioliitossa. Nämä ovat naisen ja miehen kannalta symmetrisiä. Parinvaihdosta on myös tutkimustietoa. Nämä eivät ole symmetrisiä, mutta yleisiä, aivan riippuen kunkin mieliteoista.

Yleensä toinen, joka ei tunne toisten mieltymyksiä, ei juuri pysty rationaalisuuteen pyrkivällä todistelulla lähentymään aihetta, ja miksi tarvitsisikaan, sillä ihmiset ovat erilaisia. Oletat ilmeisesti, että henkilöt eivät arvaisi vaaroja, joita heidän kuviossaan on, joten sinun tulee niistä kertoa. Siksi yrität pelotella heitä. Todennäköisesti he ovat miettineet näitä asioita enemmän kuin sinä. He ovat punninneet vaarojen ja nautinnon tasapainoa. Ovat tulleet siihen tulokseen, että on vain yksi elämä.

Jos nyt kieltäytyy nautinnosta, ei siitä mitään korvausta saa. Itse asiassa olen hyvin läheltäkin näitä kuvioita seurannut, myös sillä isommalla mittakaavalla, eikä vain satunnaisena hupiharrasteluna. Joskus käy hyvin, joskus huonosti. Ihmiset todellakin ovat erilaisia. Toinen voi haluta ulos kuvioista ja toinen mennä syvemmälle.

Mikäli suunta ja mielet ovat samalla aaltopituudella, niin kiva lisä. Voi se järkyttää, kun kansa valitsee kohtalon. Siellä, missä meteli on suurin, ei viihdy hyönteisetkään. Laajenna sinäkin t-kM sitä pornon kyllästämää maailmaankuvaasi hieman. En oikein pidä siitä, että minun väitetään sanoneen sellaista, mitä en ole sanonut. Jotkin nimittävät tällisia keksittyjä vastapuolen mukamielipiteitä olkiukoiksi, jotkut tuulimyllyiksi.

Seksi on suloinen asia. Eri ihmisillä on eri tarpeet. Täysikäisten vapaaehtoista seksiä ei muiden kuulu arvostella. Nimimerkilläsi viitannet käsitteeseen "seksiriippuvuus". Normaalit ihmiset olemmekin riippuvia seksistä. Jos emme olisi, ihmiset olisivat jo kuolleet sukupuuttoon. Ei siinä huuhaaterapiaa tarvita. Mitä mieltä muuten olet, puhelinriippuvuudesta, teeveeriippuvuudesta, juoksevavesiriippuvuudesta, lämminvesiriippuvuudesta, rahariippuvuudesta, koulutusriippuvuudesta, vaateriippuvuudesta uimarannallakin, kelloriippuvuudesta, valaistusriippuvuudesta, henkilöauto- tai bussiriippuvuudesta jne.

Voimmeko elää enää ihmisiksi ilman mainittuja? Ethän sä osaa hoidella EDES yhtä naista. Homoudessa ei muuten ole mitään vikaa, kullakin on omat tarpeensa, mutta ehket oikein käsitä heteromiestä, joka nauttii vaimonsa huoraamisesta. Sinä vain et voi käsittää, koska et ole näin rakentunut. No ethän sinä vaimosi seksielämästä voisikaan millään päättää, ei se mies vaimoaan "hallitse" kannattaa jättää tollainen luolamiesajattelu, muuten ihan hauska juttu.

No, itselle on aina ollut vaikeaa katsoa kun vaimo nauttii. Tulee vertailua että nauttiiko hän yhtä paljon minun kanssa. Mutta kun vaimo korahtaa ne viimeiset korahdukset ja vieras vetäytyy hänestä tulee minullekkin huvä tunne joka kruunaa kaiken. Me ollaan oltu vaimon kanssa yhdessä liki 15v ja kaikenlaista nähty ja koettu. Siksi luottamus toiseen on hyvä. Jos tämä johtaa eroon niin ero voi tulla muustakin syystä.

Molemmilla on ollut omat ekat seksijuttunsa ennen toisiamme. Jostain syystä kuitenkin heti ekoista panoista asti mulla on ollut seksuaalisesti eri fiilis vaimoni kanssa. Johtuu ehkä siitä, että hän on hyvin kaunis, arka, ujo, mutta kiihottuessaan todella seksuaalinen, mutta ikäänkuin häpeilevä.

Jotenkin se vain vetää mua oikeista langoista. Vieraasta puhuminen tuli mukaan jo 10v sitten joten kovin hätiköidysti emme ole olleet toteuttamassa. Sängyssä vain puhuessa siitä molemmat saivat jotain räjäyttävää seksistä irti. En nyt ala puhumaan siitä sen enempää yksityiskohtien osalta, koska jokaisella meillä on mielikuvituksemme. Levillä vain asiat tapahtuivat.

Vieras osasi lukea tilanteen ja muutenkin hän sopi kuvioihin. Silti hän ei vain ole sellainen mies, että kokisin hänet uhkaksi muuten. Ei vain ole vaimoni tyyppiä. Sängyssä ja seksuaalisesti taas kyllä. Hankala selittää, mutta joku varmaan ymmärtää mitä tarkoitan. Levin jälkeen oli toki käsiteltävää Viikonloppuna harrastimme seksiä facetimen kautta tämän miehen ollessa sitä kautta läsnä. Eilen sitten vaimo sanoi, että hänen tekee hirveesti mieli käydä tämän miehen luona ja tänään töiden jälkeen vaimoni on sitten ajamassa yöksi..

Ja musta on mukava kuvitella täällä mitä tapahtuu vaikka saankin illalla seurata hetken kännykän kautta. Mielestäni tässä voittaa kaikki, naisesi saa munaa ja sinä saat kiksit.

Voisin itsekin vetäistä eukkoasi jos ei ole mikään kauhea harppu. Voin laittaa sitten sulle vaikka parit videot miten eukkosi huutaa kun laukeaa. Mutta haluaisitko sinä harrastaa seksiä vieraan vaimon kanssa? Esim 37 vuotiaan, jos kiehtoo ajatus niin laita postia Vaihtelevin mielin luin tekstisi Voihan se olla, että naisellasi mieli muuttuu Jos jatkuu pitempään, niin silloin saattaa tunteet tulla voimakkaammaksi tekijäksi siinä. Mietin tässä miten se nuorempi julli täyttää sun vaimoa siellä risteilyllä.

Vedätkö itse käteen kotona? Sinulla on asiat todella paljon paremmin kuin itsellä oli, kun vuotiaana kerroin puolisolleni, että minulla on tuollainen samanlainen fantasia. Kun kerroin exälleni, että haluaisin katsella, kun hän harrastaa seksiä vieraan miehen kanssa, hän sanoi minulle: Hän pakotti minut perumaan kaiken, mitä olin fantasiasta sanonut.

Ei kulunut kauaa, kun erosimme.

Jyväskylän huorat kyrpä kovana -

Meillä vaimo käy kaverini luona naimassa kaveria ja jos naimme heti sen jälkeen niin pillu tuntuu ensinnäkin paljon avoimemmalta. Pornoa koira nai tarinat ilmaiset iso kyrpä seksikäs laura mattila pyllistää pojalle. Oli aloittajan teksti sitten totta tai fantasiaa, niin aika tyypillinen kuvio, mitä moni elää. Seksi on suloinen asia. Silti jäin miettimään, miksi tällaisessa tilanteessa nainen on huora mutta mies sankari. Sulla taitaa olla naisen puute tai potenssiongelmia jos pitää katsoa pornoa kolmesti päivässä. Vaimosi arvostaa sitä, että rakastat häntä. jyväskylän huorat kyrpä kovana Miesten osuus on saavuttanut maksimin jo aikoja sitten. No, et ole yksin. Tulee vertailua että nauttiiko hän yhtä paljon minun kanssa. Sängyssä vain puhuessa siitä molemmat saivat jotain räjäyttävää seksistä irti. Laittkaa sähköpostiosoite,otamme yhtettä teihin. Tunnusti tavanneensa tansseissa viime lauantaina miehen, josta oli vaikea ollut pitää näpit irti. Nuoret sutjakat venakot suorastaan repivät miehiä mukaan seksiin.

Se voi olla ainoa syy, miksi vaimosi jatkaa enää sinun kanssa. Tuskin pysyt nahoissasi, kun vaimosi leikkii tyttöystävää risteilyllä.

He harjoittavat ruokottomia seksileikkejä, ja vaimosi kertoo sinulle kaiken. Tuo nyt ei tuntunut sellaiselta fantasialta niinkuin ne yleensä ovat. Yleensä fantasiat toteutuessaan eivät jää rasitteeksi liittoon. Vaan molemmilla on siitä hyvä tunne. Tässä tapauksessa tuntuu että vaimosi sai haluamansa rakastajan, ihan sinun siunauksellasi. Ei siinä mitään että se olisi väärin, mutta jotenkin sain sellaisen tunnun lukemastani että asia ei ihan mennyt niinkuin olitte suunnitelleet.

Näytät olevan taipuvainen myös epäilemään kieroja taka-ajatuksia. Niin itsekin ajattelen oman vaimoni suhteen. Mies tietysti RAKASTAA vaimoansa ja toivoo hänelle mahdollisimman hyvää ja itsekin nauttii suunnattomasti, kun tietää että vaimo on huoraamassa miellyttävän miehen kanssa. Ajatuksesi, että "yleensä fantasiat toteutuessaan eivät jää rasitteeksi liittoon", tuskin pitää paikkansa yleisesti.

Tässä tapauksessa on kyllä mennyt nappiin, koska fantasia on puolisoiden yhteinen ja molemmille mieluinen, mutta jos epäsymmetrisyyttä esiintyy, toinen saattaa toisen mieliksi ryhtyä sellaiseen, mikä ei sitten skulaakaan. Me nääs ollaan sangen erilaisia ihmisiä, ja liitot ovat vielä erilaisempia. Ei ole aihetta jarrutella! Eihän se nyt automaattisesti tarkoita, että vaimo ryhtyy patjaksi muille.

Juuri eilen juteltiin, että häntä ei muut kiinnosta ja jos kiinnostaa niin kyllä kertoo. Luotettavassa vakkarissa on hyvät omat puolensa kuten nyt vaikka paljaalla oleminen. Ei ole sellaista tutkimusta, että pariskunta eroaisi helpommin, jos mies antaa vaimonsa toisen miehen nussittavaksi.

Sairastahan se ei ole ollenkaan, koska perustuu ihan normaalibiologiaan. Mies, joka kiihottu vaimonsa huoraamisesta, on todennäköisemmin mahdollisesti syntyvän lapsen isä kuin toinen mies. Jos taas mies ei kiihotu, toinen mies on todennäköisesti mahdollisesti syntyvän lapsen isä. Jännät paikat sinulla, kun vaimosi risteilee. Pyydä viestejä aina, kun saanut. Se lisää painetta nivusissasi Onnea! Johan on, kun mies tekee itsestään tieten tahtoen aisurin Liekkö menee pitkään kun sinua ei kaivata enää yhtään mihinkään.

Voi voi ja huokaus ja haukotus. Kun kerran on vieraisiin oppinut, niin tuostahan ei muuten loppua tule. Vanhentuneeseen, ja sanoisinko alkeelliseen, kulttuuriin kuului pilkata toista "aisuriksi", olipa hän sitten lapsen isä tai ei. Nykyisenä uusioliiton ja adoption aikana tällaista miestä pidetään laadukkaana ja haluttavana, ei pilkan kohteena.

Jo ihmiskunnan varhaisella kaudella mies, joka kiihottui tiedosta tai näkemästään, kun vaimo huorasi toisen miehen kanssa, oli todennäköisesti yhdynnässä vaimonsa kanssa.

Eli kiihottuva mies jättää geeninsä seuraavalle polvelle, kiihottumaton ei jätä. Biologia on joskus yllättävää, jos ei ole paneutunut sen saloihin. Eiköhän tuo ap ole jonkin sortin piilohomo.. Eikait se muuten kiihota nussia samaa naista toisen miehen kans Todennäköisesti haluais itse pyllyyn siltä mieheltä.. Kyllähän nyt jäi pappa kakkoseksi kun erehtyi opettamaan eukkonsa nuoren miehen makuun.. Siinä raportoinnit pian unohtuu vaimoltaan! Koeta nyt ymmärtää, että jos aapee olisi piilohomo, ei täällä tarvitsisi olla piilossa, koska kuitenkin kirjoitetaan niminerkillä.

Minäkin tunnen vastenmielisyyttä homoilua kohtaan, mutta vaimon huoraaminen kiihottaa kovasti. Sinulle vain jotkin seksin muodot ovat tuntemattomia. Tälle on lisäksi selkeä biologiaan perustuva selitys. Asia on tuikitavallinen seksinhakuilmoituksissa. Bi-miehet mainitsevat, jos haluavat myös homoseksiä. Onko biologia sinulle vieras? Onko ominaisuuksien periytyminen aina kyllästymisasteeseen asti tuntematon?

Ovatko satunnaiset mutaatiot ja niiden välikoituminen vallitsevassa ekolokerossa sinulle uutta? Elämä jatkuu teistä huolimatta. Onnea naisellesi, hän on pitkän odotuksen jälkeen löytänyt miehen mittaisen kumppanin. Taidat olla pelkkä aisankannattaja kun annat toisen miehen nussia naistasi. Normi mies ei anna tällaiselle lupaaja se näköjään kiihoittaa naistasi. Siis se, että kerrankin mies ottaa hänet. Grow your self a pair, bitch. Näkemyksiä sinulla kyllä on, mutta ei oikein tietoja biologiasta.

Populaatiossa on vakiintunut määrä geenimuunnelmia, jotka aiheuttavat kiihottumista vaimon huoraamisesta, mutta kun geenit periytyvät sattumoisin yksilölle, hänellä saattaa syntyä voimakas kiihotus tai päinvastoin voimakas vastenmielisyys, ihan sen mukaan, mitä hän on sattunut perimään.

Itse näköjään kuulut niihin, jotka pitävät vaimon huoraamista vastenmielisenä. Minä ja aapee pidämme sitä erittäin kiihottavana. Monta muuta asiaa, joita toiset pitävät erittäin kiihottavina, sanotaan nyt vaikka poliisimaista pukeutumista, kumiasuja tai homoseksiä, pidän taas yököttävänä. Me kun ollaan erilaisia. Ei kellään ole omine haluineen aihetta asettua toisen mitaksi ja sanella toiselle, mitä tulee tehdä. Jos olisit mies niin vaimosi ei muita katselisi.

Teillä on hyvä tasapainoinen suhde ilmeisesti koska olette päässeet tuohon tilanteeseen. Teette aivan oikein mielestäni jos sinä vaan sen pystyt käsittelemään mielessäsi. Ensin tulee mustasukkaisuus,, mutta jos siitä pääsee yli niin NIIN sitten tulee kiima omaa narttua kohtaan!! Sinulla tuntuisi olevan hyvä nainen siellä joka ajattelee myös sinua..

Nuo tuomitsivat eivät ole uskaltaneet itse kokeilla. Joo, vaimon kanssa tavattiin yksi parikymppinen pimatsu, joka oli aivan kuumana minuun 50 v , mutta ei sitä vaan uskaltanut. Ties mitä pöpöjä olisi saanut. Minä olen kokeillut useaan otteeseen. Meillä on ollut kolmas pyörä ja itse olen ollut kolmantena pyöränä. Silti olen sitä mieltä, että nyt tämä pariskunta on mennyt liian pitkälle, kun antaa tuon naisen tuon toisen mukaan risteilylle. Toisaalta saattaapi olla keksittyä fantasiaa koko juttu.

On tästä aiheesta ollut monta muutakin ketjua. Niissäkin henkilöt, jotka eivät tunne kiihotusta puolison huoraamisesta, ovat olleet pihalla kuin lintulauta, mutta ovat halunneet silti esiintyä asiantuntevina.

Jos ei ole kokenut kiihotusta, ei voi ymmärtää, että joku toinen tuntee. Jos ei ole kokenut, miten huoraaminen toisen kanssa vahvistaa puolisoiden välistä rakkautta, ei voi ymmärtää, ei kerta kaikkiaan voi. Harmi, että alkanut kaduttamaan. Ehkä jotkin fantasiat on syytä pitää vaan fantasioina. Tai sitten fantasioita voi "lähentyä" netin kautta erinäisillä sivustoilla.

Tietysti sitten riskinä on, että lankeaa, kun himo on suuri. Vaarana tuollaisessa suhteessa on kuitenkin aina se, että tutustuu ja ihastuu siihen toiseen. Ei seksi pysy pelkästään seksinä vaan siinä tulee aina juteltua ja vaihdettua ajatuksia.

Vaaran välttämiseksi vaimo pitää sulkea haaremiin, ja munaton mies vartioimaan. Ihan oikeesti, ota vähän iisimmin! Sinä ja sinun vaarasi. Ei kukaan ketään omista. Ei toista mitenkään "väkisin pitämällä tai kiristämällä" parisuhde voi olla onnellinen. Itse en koe tuollaista juttua kuitenkaan omakseni. Varmaan joillekin ok ja hyvä sitten niin, kun asiaan on yhteisymmärrys kaikilla osapuolilla. Itse olin joskus varatun miehen toinen kahdeksan vuoden ajan.

Kyllästyin itse kuvioon ja jätin miehen. Nykyinen parisuhteeni on kestänyt kolmisen vuotta. Alkuun se oli kahden sinkun seksisuhde, ilman mitään velvollisuuksia tai sitoumuksia. Molemminpuolisten tunteiden tultua kuvaan sovimme seurustelusta, mutta sovimme, että molemmat saa käydä vieraissa, jos haluaa. Itse en ole kertaakaan käynyt, ei tee mieli. Mies kävi kerran ja kertoi, että se oli kuin väkisinpanoa, kun ei häntä haluttanut yhtään se tuntematon ihminen, mutta "pakko" oli, kun oli mukaansa houkutellut.

Eikä ole hänkään käynyt enää sen jälkeen. Elikkäs, hyvä vaan, että seksin suhteen pariskunnalla on yhteisymmärrys ja sovitut pelisäännöt, olipa ne sitten millaiset hyväänsä toisten ihmisten mielestä, niiden kahden ihmisen mieleiset ne pitää olla.

Tuntuu siltä että meni fantasia vähän liian pitkälle jos näin voidaan sanoa. Jotkut näkevät vain vaaroja, jotkut nauttivat. Olen parikyppinen vaimoni kanssa. En ole kehdannut kertoo mitä tehnyt. Uimahallissa vanhempi mies tuli "juttelee" iso pystyssä kädessään. Eka kerta veskissä ja sit sen kotona. Olen se mitä naidaan ja kyl tuntuu. Kai olen se narttu. Sitä vaan tulee käytyy fantasiaa. Sit on vaikee kertoo kavereille tai kimmakaverille. Ettäkäy ukon luona mikä juottaa, repii housut pois ja käyttää hyväkseen..

Anna pahalle pikkusormi, niin se vie koko käden. Tulet sen kyllä huomaamaan. Parempi on lukea raamatusta ja sieltä uudesta testamentista ohjeet elämään ja noudattaa niitä. Kaikki me olemme kerran jumalan valtaistuimen edessä vastaamassa elämästämme. Tiedän, että tähän suhtaudutaan halviksien, mutta jokaisen polven on kerran noskistuttava Jumalan edessä ja tunnustettava, että Jeesus Kristus on Herra.

Miten ois notkistelu Amida Butsun tai Varunan edessä? Näitä oppeja varten on ihan omat uskontopalstat. Tarkotakkonää, että joku on syntyperän mukaan huonompi. Kuulostaa ikävältä ja tunnen luonteeltaan tuollaisia naisia, joilta tuollainen onnistuisi. Mitä jos käyt itse vieraan naisen pakeilla? Muinoin en olisi uskonut tätä suosittelevani, mutta elämä muuttaa ihmistä ja tuollainen kyllä auttaa. Ettekö te perkeleen t ollot tajua että ihminen on yksiavioinen. Mitä rakkautta tuollainen on että ollaan siellä ja ties missä.

Tuollaisessa hommassa sen vieraan pitää olla kerta-annos. Siihen ei pidä pitää yhteyttä jälkeenpäin, koska se voi sotkea liiton. Parempi etsiä uusia naamoja taas - ja potkaista ne pihalle hauskanpidon jälkeen. No juu mietin kans et aika tulella leikkimistä.

Varsinkin jos tarve pitää yhteyt puhelimella jatkuvasti. Kyllä se vieras ihminen alkaa kiihottavaa ja oman kans pakkopullaa. En suosittele jos vähänkin epäröi. Onpa moralisteilla pinna kireällä. Ette vain voi sille mitään, että joku nainen nauttii luvallisesta huoraamisesta ja mies siitä, että vaimo huoraa. Yrittäkää hillitä pakahduttava kiukkunne.

Suurena salaisuutena kerron, että ette te voikaan nauttia, eikä teitä yritetä pakottaa muiden suloiseen irstailuun. Irstailu on rivoa, ruokotonta, porsastelevaa, pöyristyttävää, ihanaa, hekumallista, syntistä ja muutenkin se tekee gutaa. No en ole moralisti, puhun omasta kokemuksesta. Itsekin puhun omasta kokemuksesta. Ryhmä Seksiin pätee samat asiat, kuin mihin tahansa elämässä. Jotkut rajat on hyvä asettaa, ettei homma riistäydy lapasesta. Jos esimerkiksi on kyse alkoholin käytöstä, niin monet käyttävät sitä vain juhlatilaisuuksissa tai viikonloppuisin yms.

No tämä mies on ilmeisesti kykenemätön asettamaan mitään rajoja. Itse en olisi naista risteilylle päästänyt. Jos todella nautit siitä, että vaimo sekstaa vieraan kanssa, niin sitten asia on ok. Joku täällä kirjoitti, että jotkut nauttivat tällaisesta seksin muodosta, mikä on mielestäni ihan ok. Oletko todella tyytyväinen ja onnellinen? Vai suostutko siihen sen takia, että vaimosi haluaa ja rakastat vaimoasi? Vai sen takia, että vaimosi on toimiessaan näin kiihkeämpi myös sinua kohtaan; siis ajattelet, että sinäkin tässä voitat.

Miltä tilanne oikeasti sinusta tuntuu? Vaikka itse olisin miten vapaamielinen tahansa ja ymmärtäisin, että yksi hyväksyttävä seksin laji on puolison vieraissakäymisestä kiihottuminen, niin minua silti loukkaisi puolisoni kiinnostus toiseen mieheen. Varsinkin, kun tämä haluaa jatkaa yhteydenpitoa toisen miehen kanssa. Tulella siis leikit ja korkeat ovat panokset.

Et sinä ole oikean ja väärän mitta. Toisella asiat voivat olla ihan toisin. Luonteesi rakenteeseen kuuluu, että elät pelkojen ja vaarojen maailmassa. No, et ole yksin. Kehotin aloittajaa miettimään, mitä hän todella haluaa, muita neuvoja en hänelle antanut. Minä en ole oikean ja väärän mitta. Silti otin oikeuden kertoa, mitä itse luullakseni tuntisin vastaavassa tilanteessa.

Muuten olen t-kM kanssasi ihan samoilla linjoilla: Jos aloittajan järjestely tyydyttää kaikkia kolmea, homma toimii loistavasti. Rivien välistä kuitenkin saan käsityksen, että aloittaja ei ihan vakuuttunut ole homman toimivuudesta. Häntähän huolettaa asioiden tila ainakin jossain määrin.

Minä siis saan tällaisen käsityksen, mikä ei tarkoita minun väittävän asioiden olevan niin. Peräänkuulutan rehellisyyttä itseään kohtaan. Luulin että asetit oman tuntemuksesi yleispäteväksi mitaksi. Tässä taas näemme, että kieli on kehno viestinviejä ja erityisesti niin lyhyissä viesteissä, että toinen niitä jaksaa lukea.

Mistä kuvittelet tietäväsi paria paremmin, rakastavatko he toisiaan vai ei? JOSSA kaikki lopulta häviää. Sinunkin maailmasi on täynnä vaaroja ja kauheuksia.

Jos vähänkin poiketaan sinun normeistasi, syntyy katastrofi. Uskot, että kaita tie on turvallisin tie. Oot ehkä lisäilly aapeen teksteihin jotakin rivien väliin, muttei se kyl pornosta puhunu mitään. Sen sijaan tutkimuksien mukaan kaikki normaalit miehet katselee pornoa ja huohottaa, nykyisin jo naisistakin enemmistö.

Tuhkikset eivät tietenkään tarvitse. Oikea pornoannos on hiukan ennen työhönlähtöä, työstä tullessa ja nukkumaan mennessä. Seksileikkejä voi ryydittää pornon avulla.

Ja jos ei yöllä tule unta mimmuun, mikäs sen parempi ajanviete kuin porno. Soon ihan mahottoman hohdokasta. Suosittelen sullekin, se tekee niin gutaa! Mihin perustuu väitteesi, että kaikki miehet ja enemmistö naisista katsoo pornoa?

Porno on ylinäyteltyä, epätodellista paskaa. Sulla taitaa olla naisen puute tai potenssiongelmia jos pitää katsoa pornoa kolmesti päivässä. Väitteeni perustuu Kontulan kyselytutkimuksiin. Miesten osuus on saavuttanut maksimin jo aikoja sitten.

Haavio-Mannilan ja Kontulan kyselytutkimuksia seuraamalla voi vuosien varrella havaita, että suurin osa naisistakin on jo löytänyt pornon, eikä enää pidä sitä syntinä tai kiellettynä. Tosin keskusteluissa naiset joutuvat edelleen kaunistelemaan asiaa, vähän miehetkin.

Olen samaa mieltä kanssasi pornon heikkotasoisuudesta. Pornon ja teatterielokuvan koko taloudellinen panos on samaa luokkaa, mutta pornon nimikkeitä on valtavan paljon enemmän. Koska pornofilmejä ei esitetä teattereissa, yleisöt ovat pienet ja netin kautta saadaan kerättyä nimikettä kohti naurettavan vähän rahaa. Pornofilmit tehdään perin kehnolla, huonosti palkatulla ja vähällä työvoimalla.

Ei sen puoleen, olen ollut huomaavinani, että lehtienkin seksijutut ovat stereotyyppisiä ja aika kökköjä. Kehitys on kuitenkin ollut valtavan hyvä, kun ottaa huomioon, että vielä parikymmentä vuotta sitten poliisit tekivät ratsioita "tupakkakauppoihin" ja "antikvaareihin".

Porno on epätodellista niinkuin kaikki fiktio. Osa on suorastaan sitä, mihin käytit p-alkuista sanaa, mutta tiheällä kammalla löytyy sutkoht kunnollistakin. Meillä menee vaimoni kanssa aivan upeesti, vaikka en sillä haluaisikaan kehuskella, sillä tiedän, ettei kaikilla mene.

Toivoisin kyllä hartaasti, että menisi. Uskon, että sinullakin menee hyvin. Sääntö NRO 1 Naisiin ei tule luottaa koskaan, ikinä, milloinkaan. Näin sanoo myös moni nainen itsekin kun puhutaan naisista. Se kertoo jo aika paljon!

Jos puhutaan esimerkiksi naistyöporukasta tai muuten vaan akkaporukasta tai kaveruudesta tms. Miestyöporukassa ei näitä vastaavia akkojen ongelmia ole koska mies on mies ja osaa käyttäytyä.

Mies on taas heikko muissa asioissa kun haksahtaa naisten vedätykseen. Moni mies on saanut itsetunnon ja arvon takaisin kun on tehnyt elämäntapamuutoksen eikä ole haksahtanut vädätyksiin. Tosimies ei haksahda eikä alennu naisten pyöritykseen koskaan, ikinä eikä milloinkaan! Ootko muuten huomannu, että naiset ovat ihania? Veikkaan, että Aaponpoika vihaa, halveksii ja pelkää naisia. Mikäli näin on, niin säälin poikaa. Paitsi että kyseessä ei tavallaan ollut virhe, koska halusin k.

Nainen kannattaa laittaa kiertoon, siinä kohtaa kun homma ei enää toimi. Ei kai siinä mitään vahinkoa ole tapahtunu. Osoitit tytölle paremman miehen, ja jäi sille tielleen. Varmaan kiittivät molemmat ystävällisestä palveluksestasi. Muuten, olen sitä mieltä, että mies, joka pitää naista "kivana leluna", on jäänyt pysyvästi inkkaritasolle. Jos se "homma" ei toimi, niin wiakrasta on ollut apua monelle. Asiaa ei tarvitse hävetä.

Elämä on vaan opettanut että niistä merkeistä missä naisen tapaa, ei yleensä koskaan pääse eroon, en tulevaa vaimoa ajatellut ryhmäseksi tapahtumasta etsiä. Sitä paitsi, nainen ON lelu, jos sellaisen itsestään tekee. Mull on pitkään ollut sellainen fantasia ettei koskaan ikinä enää kukaan vieras mies naisi mun vaimoa Meillä on kaikki hyvin kuitenkin.

Normaalit riidat ja haasteet. Minusta tää aisuri kostaa tuolle lainakullin omistajalle tosi hyvin. Ilmoittelee paikan,ajan,iän,harrastuksen, ylimääräisen ajan , jonka joku ukko on ollu pois kotoa jne. Oli aloittajan teksti sitten totta tai fantasiaa, niin aika tyypillinen kuvio, mitä moni elää. Tuo risteily- ja tyttöystäväkuvio kertoo jo aika pitkälle, että olet menettämässä pelin. Noissa menee hienon hieno raja ja pikkusormi on nyt annettu syvällisemmässä mielessä, vaikka miten keskustelisitte ja olisit vaikka paikan päällä.

Nainen esitellään duuniporukan kavereille. Fyysisen kiintymyksen lisäksi henkistä pukkaa. Näissä ei pidä koskaan aliarvioida ihmisiä ja keskustelun rationaalista tasoa.

Yleensä tähän viittaavat asiat pidetään neljän seinän sisällä ja tietyn samaa harrastavan populaation kesken satunnaisena mausteena. Olet häviämässä pelin plussat. Toivottavasti selviätte ja opitte taas uutta itsestänne.

Mitä jos käännät asetelman toisin päin? Nyt on sinun vuoro ja haluat toisen naisen kuvioihin mukaan? Voisi vaimo tykätä aika lailla kyttyrää ja avata vähän silmiä ihastuksesta uuteen "jännään". Sinä esittäisit toisen naisen miesystävää kaveriporukalle? Ei ihan yksiviivainen juttu. Noissa asioissa pidetään seksi seksinä ja muu jätetään parisuhteeseen. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Ryhmäseksi Millaista liukkailla? Villiä menoa Katinkullassa Siis tosi villiä. Loistorilla loistolounas Airiston Loistokarilla järjestetään nakulounastilaisuus ensi lauantaina kello 13 alkaen ja tilaisuuden kesto kolme tuntia.

Jos mies ei ihan tyhmä ole,niin huomaa naisen sisältä toisen mäiskät jos ei ole pariin päivään sinne ruiskinut. Jos taas kyntää omilla nesteillä monta kertaa putkeen,niin ei se kummoista ole Toisen mäskit huomaa jo hajusta Onpa ihmemies, kun oma sperma on kuivaa, mutta toisten jätkien märkää. On liukkaille pääseminen hieno asia. Jo oman vuoron odottaminen on uskomatonta, kun vieras mies nussii vaimoani ja vaimo saa siinä ainakin yhden orgasmin. Jossakin vaiheessa mies sitten rojahtaa vaimoni päälle, ja jokainen vietää, mitä siellä vaimon sisällä tapahtuu.

Sitten runkatessa saa odotella, että vieras kierähtää selälleen, jolloin voi itse tarkistaa, että todistusaineistoa valuu ulos vitusta. Muutaman ensimmäisen työnnön aikana vitusta roiskuu vierasta spermaa munille, mutta ei vittu vielä yhden vieraan jälkeen ole liian liukas.

Kahden vieraan jälkeen se on jo sekä minulle että vaimolle liian märkä, ja silloin täytyy huulia ja aukko vähän kuivatella liinalla. Ajatus siitä, että kulli pumppaa vieraan miehen sperman joukossa tuntuu kiihottavalta, ja laukeamme molemmat hyvin nopeasti. Vaimollani on tapana kiihottaa minua nopeuttamaan vauhtia, "etteivät vieraat siittiöt saa liikaa etumatkaa" tai laukeamisen jälkeen hän pyytää minua arvaamaan, kumman siittiöt pääsevät ensiksi perille.

Jos kaikki on mennyt hyvin, hänellä on tapana antaa suukko kummallekin terskalle, ennen kuin lähdemme kolmistaan pesulle. Kaikkea tätä saa valitettavasti vain muutaman kerran vuodessa. Joooo mistä tällasta mehukasta saa? Saako tissäkin puristaa Ja sitten vaavi luristaa. Tota kun olen sitä katellut mutta ei kohdalle.

Vaimo tulee laivalta kohta ja pääsen liukkaille ; Aamulla oli suihkun jälkeen vielä saanut lastin sisään ja oli laittanut vaan pikkarit jalkaan, on kuulema aika märät ;.

Onko hän kuriisri kun lasteja kuljettelee? Pystyy pitään liemet sisällään useat tunnit. Kyllä se kun vaimon sisällä on vieraan miehen spermat liukastamassa tuntuu joltakin sellaiselta ettei sitä voi edes kuvailla.

Niin hyvältä ja kiimaiselta se tuntuu!!! Tekismieli naida ja joskus taas lyödä! Menkää johonki kirjotteleen, joka teitä kiinnostaa! Meillä vaimo käy kaverini luona naimassa kaveria ja jos naimme heti sen jälkeen niin pillu tuntuu ensinnäkin paljon avoimemmalta. Pillu ei tunnu missään tapauksessa löysältä, vaan pilluun pääsee vain heti sisään koska liukasteet on valmiina sisällä.

Jos vertaa kaupan liukasteeseen, niin sperma säilyttää miehellä tunnon pimppaan. Eli, vaikka pillu onkin liukastettu siemenillä, niin tunto on huomattavasti parempi kuin jos käyttäisi kaupallista liukastetta. Kaupallinen liukaste vie tunnon pois.

Sperman kanssa tunto on kuin samettinen ja kaupan liukasteen kanssa kuin öljyinen, eli sperma tuntuu huomattavasti paremmalta. Jos aikaa ehtii kulua pidempään, niin siitä huolimatta tuo samettisuuden tunne säilyy ja ainakin oma vaimo on todella rajusti kiihottunut jos hän joutuu odottelemaan pitkään ennenkuin me rakastelemme joten se vaikuttaa psykologisestikin häneen. Onpa erään kerran käynyt niinkin että vaimoni lähti muutaman tunnin minua odotettuaan kaverini luokse uudestaan kun en ehtinyt ajoissa rakastelemaan.

En ole itse huomannut mitään suurta eroa liukkaudessa jos vaimoni on siemennetty useampaan kertaan. Tuntuma voi ehkä kärsiä vähän, mutta ei minusta ainakaan liiaksi.

Tosin suurin määrä mitä olen koskaan kokenut on rakastelu kolmen siemensyöksyn jälkeen ja siinä on ehtinyt jo suuri määrä pumppautua uloskin. Tosiaan ei ole samalla tavalla liukas kuin nuo liukasteet, mutta tosiaan tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvälle. Suurin ongelma yleensä on se, että tahton tulla vähän turhan nopeasti kun tuntuu niin hyvälle. Suurin tekijä taitaa tosin olla juuri tuo psykologinen kun tietää vaimon pillussa olevan vierasta siementä.

Tuossa onko sisällä yksi tai useampi lasti ei ole mun mielestä mitään eroa ja tosiaan kyllä sitä naidessa "pumppaantuu" kokoajan ulos. Päästä vieraan jälkeen heti nussimaan vaimoa on niin mahtava ja sanoin kuvaamaton elämys, etten yritä sitä ihmeemmin selittää. Mielestäni ei vittu sen liukkaammaksi oikeastaan tule, vaikka siellä on yhdet nuljut.

Se mehu ei ole varsinaista liukastusainetta eikä luonto ole sitä sellaiseksi tarkoittanutkaan. Kuitenkin vittu on jotenkin "liukkaampi". Olen miettinyt sitä ja tullut siihen tulokseen, että koko kysymys on väärin asetettu. Vaimoni on juuri lauennut vieraan alla ja saanut vittuunsa lisää mehuja.

Nyt hän makaa täysin tyydytettynä, huohottavana ja velttona sängyllä. Uuden seksuaalisen jännityksen saaminen vie oman aikansa. Minun vaimoni ei ainakaan ole se pornovideoiden narttu, joka jatkuvasti väittää nauttivansa seksistä ja alkaa kiljua, kun mies on metriä lähempänä.

Pääsin eilen testaamaan vitun liukkautta edellisen siemensyöksyn jäljilta. Eipä valittamista, mutta olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, ettei naisen vittu ihan heti ole tiukimmassa mahdollisessa kunnossa uutta panemiskertaa varten. Ja on itse ylpeä saavutuksestaan. Kun nainen tekee saman, hän on "pornovideoiden narttu". Olet valitettavan oikeassa, sillä juuri tuollaista kieltä me käytämme.

Ei se taida kuitenkaan olla aivan sitä miltä kuulostaa. Kun katselen vaimoani naimassa vieraan kanssa ja sitten pääsen liukkaille, en suinkaan ajattele juuri tuolla tavalla.

Silti jäin miettimään, miksi tällaisessa tilanteessa nainen on huora mutta mies sankari. Joissakin kulttuureissa saisi kuolemantuomion. Haukkumisesta vielä selviää hengissä. Enpä ymmärrä noita juttuja. Mikäs mies se semmonen joka tarvii panohommiin naapurin apua. Taijat saatana olla homo. Kyllä jokaine asiakas joutuu aina käyttää kortsua seksissä, joten ei niitä spermoja pillusta löydy - vaan kortsusta.

Ja aina ennen uuden asiakkaan tuloa, mä käyn suihkussa pesulla peseytymässä puhtoiseksi.

Jyväskylän huorat kyrpä kovana -

Jos et kestä häntä ja aiot jättää hänet hänen fantasioiden takia, kerro minulle, kun hän on vapailla markkinoilla: Your email address will not be published. Poika humalassa pakotti perse seksinukke isokullinen mies gay miehet iskuri-treffit ilmaista livesexiä paratiisi liekki porno tähti heidi. Sperma ei ole mikään vaihtoesine.

0 thoughts on “Jyväskylän huorat kyrpä kovana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *