Erotiikka tube finland

Nainen eskortit Rauma

erotiikka tube finland

Lassi Sinkkosen raju työläiskuvaus Solveigin laulu rikkoi katsojaennätyksiä myös luvun televisiosarjana. Erityisesti mieleen jäi Leena Uotilan päärooli Solveigina. Kiitetty ja palkittu tv-näytelmä Lumikit on koskettava kuvaus naisten elämästä. Tapahtumapaikkana on naistentautien osasto, jossa elämä ja kuolema ovat vahvasti läsnä. Maria Jotunin novelliin pohjautuva tv-näytelmä Martinin rikos on kertomus perheestä, jossa jokainen sukupolvi on tehnyt vääriä valintoja.

Julkisivu ja porvarilliset kulissit on pidettävä pystyssä, vaikka hinta on kova. Pohjoiskarjalaisessa pikkukylässä ihmiset ovat sidottuja yhteiseen elämänpiiriin ja toisiin kyläläisiin - erityisesti Henna, joka mökissään hoivaa liikuntakyvytöntä äitiään. Kiinnisidottu-draamasarja kuvaa koskettavasti yhden naisen elämää, joka ei oikeastaan koskaan päässyt lentoon.

Tietoiskut ilmestyivät televisioruutuihin luvulla. Katso mistä kaikesta katsojia on varoiteltu ja valistettu vuosien varrella. Turvavarusteita kannattaa käyttää aina, opastaa Kuoppamäki. Karavaanarin on oltava erityisen varovainen liikenteessä. Kampuksilla ja kaupunkien keskustoissa kaikuivat iskulauseet korkeakoulujen uudistamisesta, yhteiskunnallisesta demokratiasta, anti-imperialismista ja sosialismista.

Elävä arkisto kokosi yhteen alkuperäisiä radio- ja tv-välähdyksiä kuohuvalta ajajaksolta. Nainen ei anna periksi, nainen pitää puolensa ja rahansa, mutta ei osta niillä rakkautta. Areenassa on katsottavissa draamaa rahan arvon tuntevista naisista, bisnesuvuista ja pankkimaailman laeista.

Toivottujen draamojen paketista löytyvät mm. Ilman kavaluutta — Katso draamaa bisneksestä ja bisnessuvuista Yle Areenassa. Ruttuisessa paperilapussa luki haaleansininellä kuulakärkikynällä kirjoitettuna nimiä allekkain: Tove Jansson, Virpi Hämeen-Anttila, Pirjo Honkasalo… Kauppalistan tapaan se muistutti jääkaappini ovessa siitä, mitä ei kannata unohtaa.

Venezuela on ristiriitaisuuksien maa. Presidentti Hugo Chavez loi maahan köyhyyden kultin, jossa oli rumaa oli olla rikas. Samalla Chavezin lähipiiri varasti suunnattomat määrät valtion öljytuloja itselleen. Nyt maata on johtanut jo viisi vuotta Nicolas Maduro, entinen bussinkuljettaja.

Terveydenhuolto on romahtanut, ihmiset näkevät nälkää, öljyntuotanto hiipuu. Presidentti on tarjonnut ratkaisuksi muun muassa kaniinien kasvatusta. Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita. Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia outoja tunteita: Ikävää ennen kaikkea yhdessä tekemistä kohtaan.

Jokainen elokuva syntyy monessa vaiheessa, monen ihmisen taiteellisen työn tuloksena, mutta vain ohjaaja näkee ne kaikki. Liian paksu perhoseksi ja muita Heidi Köngäksen ohjauksia. Areenassa on katsottavissa laaja paketti Tapio Piiraisen ohjaamia elokuvia ja sarjoja, kuten Poliisin poika ja Viimeiset siemenperunat.

Tragikomedioistaan ja Raid-sarjasta tunnettu ohjaaja itse muistelee katsottavissa olevien elokuvien ja sarjojen tekemistä itseironisella ja hauskalla tavalla. Poliisin poika — ja muita Tapio Piiraisen ohjauksia. Ketosen Kaisu on topakka työihminen, mutta liian paksu perhoseksi.

Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin pohjautuva tv-elokuva rikkoi ensiesityksellään katsojaennätyksiä. Härskipuheinen Hetta ja säikky Selma ovat vuotiaita sisaruksia.

Vaikka kalma jo kolkuttelee ovella, sisarukset käyvät yhä kisaa miehestä, joka on kummankin nuoruuden rakkaus. Jari Tervon kirjoittama ja Tapio Piiraisen ohjaama tv-elokuva Poliisin poika on rikoskomedia rovaniemeläisestä pankkiryöstöstä.

Huijarit, ketkut ja koplarit varokaa, köyhien kosto on kamala. Suomi eli huoletonta nousukautta luvun lopussa, mutta uusi vuosikymmen nosti sinivalkotaivaalle synkkiä pilviä. Näistä nousukauden ja laman ajoista kertoo Suomen yksi suosituimmista tv-sarjoista, Metsolat.

Katso Metsolat-jaksoja Yle Areenassa. Tulosta itsellesi oheinen bingolappu tai pidä sitä lähettyvillä mobiililaitteella ja laita Metsolat pyörimään Areenasta.

Viihtymiskokemuksesi on näin täydellinen. Metsolat-sarjan repliikit ovatkin jääneet monien fanien mieleen. Tässä visassa voit testata omat tietosi Metsolat-repliikeistä "kuka sanoi" -tyyliin.

Kommenteissa voit vastata bonus-tehtävään itse kilpailu on päättynyt tammikuussa Rakastettu, kaivattu ja toivottu Metsolat on nyt katsottavissa Areenassa. Muistatko tuon ysärisarjan, jossa seurattiin paitsi Metsoloiden laajennetun perheen elämää, myös koko suomalaisen maaseudun murrosta lukujen vaihteessa? Lehmät vaihtuivat hiihtokeskukseen, lapsia muutti ympäri maailmaa, mutta aina se Kari Kaukovaara kiusasi Metsolan Erkkiä. Suomen ja Neuvostoliiton välinen YYA-sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja avunannosta syntyi aikana, jolloin pienen maan oli tarkoituksenmukaista tehdä liitto suuren naapurinsa kanssa rauhanomaisten olojen takaamiseksi.

Sopimus hyödytti Suomea myös taloudellisesti ja se lisäsi vähintäänkin välillisesti suomalaisten tietämystä itänaapurista.

Mutta aikaa myöten siitä tuli ulko- ja sisäpoliittinen rasite, kun välttämättömyydestä tehtiin hyve. Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat tv-elokuvat Manillaköysi , Kirje isältä , Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet , Yhdeksän miehen saappaat , Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

Sodan ja rauhan vuodet -draamapaketti Yle Areenassa. Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa. Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana. Haanpään tekstejä on dramatisoitu näyttämöille ja televisioon. Romaanista Yhdeksän miehen saappaat tehtiin televisioon yhdeksänosainen sarjanäytelmä vuonna Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa.

Hänet tunnetaan erityisesti maaseudun ja vähäosaisen väestön kuvaajana. Isännät ja isäntien varjot oli kuvaus maaseudun murroksesta ja yhteiskunnallisesta epätasa-arvosta.

Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Jukka Sipilän ohjauksessa teoksesta jalostui mittava, lähes kahdeksantuntinen tv-elokuvasarja, joka sai ensiesityksensä televisiossa Poikakodin ja vankilan kasvatti, tykkimies Kauppala on armeijan kapiaisille hankala tapaus.

Sotaväen säännöt ja määräykset ovat miehelle myrkkyä. Elokuvan pääroolissa on Vesa-Matti Loiri. Elävän arkiston nettiradio tuo takaisin menneiden vuosikymmenten kansanviihdyttäjät ja kulttuurivaikuttajat, urheilijoiden kiihkeät kamppailut ja poliittiset käännekohdat Suomessa ja ulkomailla. Jos synnyit luvulla, et ehkä muista kuunnelleesi radiota lapsena ollenkaan. Saatat kuitenkin muistaa kidekoneen tai radion kiehtovan äänimaailman, vaikket sen sisällöstä vielä mitään ymmärtänytkään.

Radio oli kuitenkin vahvasti läsnä suomalaisten arjessa. Saavuttaessa vuosikymmenen puoliväliin, istuit ehkä äitisi sylissä tämän kuunnellessa Paasikiven puhetta sodan loppumisesta. Sodan päätyttyä ja pula-ajan taittuessa kohti varovaista kasvua, myös radion tarjonta monipuolistui ja sen sisällöt saivat kevyempiä sävyjä. Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin. Tiesithän, että Elävän arkiston julkaisemia ohjelmia on jo runsaasti katsottavissa Areenan kautta.

Kokosimme niitä yhteen helpommin löydettäväksi. Areena-sovelluksissa Elävän arkiston tarjonta löytyy Kanavat-valikosta. Ohjelmista voi nautiskella nettiselaimen lisäksi mobiililaitteissa ja älytelkussa. Tove ja meri, Johan on Venninen, Seilin naiset, Sankarittaret, Pohjolan sudet, Aikamatka Kluuvissa, Yhteishaku tulevaisuuteen, Suomalaiset sotavankileirien saaristossa Yle tuo Areenaan tuhansia tunteja yli viisi vuotta vanhaa omatuotantoista draamaa, viihdettä ja lastenohjelmia.

Tätä artikkelia päivitetään jatkuvasti, joten sivua seuraamalla tiedät aina milloin suosikkiohjelmasi löytyy Areenasta.

Radion kuunnelmatuotanto sai alkunsa Yleisradion syntyvuonna Ensimmäinen kuunnelma lähetettiin viidentenä toimintapäivänä.

Kuuluttajaksi taloon tullut Markus Rautio loi Radioteatterin kokeilemalla näyttelijöiden kanssa, miten mikrofoni reagoi eri tilanteissa. Omatuotantoista radiodraamaa on tallessa Yleisradion arkistossa tuhansia tunteja ja ne tarjoavat kuulijalleen elämyksiä, jännitystä, seikkailua, liikutusta ja iloa. Tuomme nyt Areenaan radiodraaman parhaimmistoa: Myös tänä vuonna julkaisemme runsaasti uusia, vanhoja musiikkiohjelmia kokonaisuudessaan ja pysyvästi katsottaviksi.

Muistatko vielä ysäri-ohjelma Suomen suosikit, luvun Musiikki-tv: Tove Janssons mumintroll har spridits över hela världen och det går i dag att hitta allt från mumintvålar till kylskåpsmagneter. Här kan ni lyssna på när Tove Jansson läser ur sina böcker. Voit upottaa Elävän arkiston videon tai audion omille verkkosivuillesi Elävän arkiston soittimesta löytyvän koodin avulla.

Mykkiä filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta tarjolla vapaasti kaikkien käyttöön Vimeo-palvelussa. Ylen äänitehostekokoelman aarteita tarjolla Freesound-palvelussa. Elävän arkiston ja Arkivetin metatiedot ovat nyt tarjolla koneluettavana datana, jota voi hyödyntää eri sovelluksissa. Ota yhteys Yle Arkistomyyntiin, jos tarvitset Ylen tuottamaa sisältöä esim.

Teeman Elävä arkisto -sarjan ohjelmia. Tv-elokuvasta taltioitiin myös upeita valokuvia Televisioteatterin Prinsessa Ruusunen -elokuvasta taltioitiin upeita valokuvia. Itse elokuva on katsottavissa yllä, mutta tarina kulkee kauniisti myös Håkan Sandblomin ottamissa valokuvissa. Valtakuntaan on viimein syntynyt kauan kaivattu prinsessa!

Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä. Näemme välähdyksen helmikuussa pelatusta jääkiekon SM-sarjan ottelusta Rauman Lukon ja Tampereen Ilveksen välillä. Lukko voitti kauden päätteeksi ensimmäisen mestaruutensa. Samalla se katkaisi tamperelaisjoukkueiden kuusi vuotta kestäneen hallinnan Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja. Sirkka Hämäläinen nousi ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana naisena Suomen Pankin pääjohtajaksi vuonna Tämän jälkeen Hämäläinen oli useana vuotena Euroopan keskuspankin johtokunnan jäsen — siinäkin ensimmäisenä naisena. Hämäläisen matka talouselämän huipulle on ollut monipuolinen ja paikoin jopa kohahduttava.

Kaksi eniten ääniä saanutta julkaistaan elokuussa. Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista. Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia. Sarja pohjautuu Heikki Salon ja Janne Louhivuoren vuonna julkaistuun Omskista-lastenmusiikkilevyyn.

Vuosina , ja valmistuneet tv-sarjat ovat käsikirjoittaneet Heikki Salo ja Timo Kahilainen ja ohjannut Matti Grönberg. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Iltatähti tuikki poptaivaalla 10 vuotta Megapläjäys Iltatähden taipaleesta alkaa kesäkuusta Iltatähti oli Suomen suosituimpia kevyen musiikin tv-ohjelmia kautta kymmenvuotisen uransa.

Suomen virallinen Lista Top 40 — näin musiikkiohjelman juontajat sen muistavat Miten juontajat muistavat ohjelman 20 vuotta myöhemmin? Rockstopin ensimmäinen vuosi Rockstopin ensimmäisen kauden —88 herkullisimpiin kohtauksiin kuuluvat mm. Muistatko vielä Patakakkosen tai Makupalat? Äänestä ruokaohjelmia Elävään arkistoon Kaksi eniten ääniä saanutta julkaistaan elokuussa.

Oke Jokinen "kirjoitti äänellään" puolen vuosisadan uran sivutyönään Oke Jokisen ääni tuli tutuksi etenkin radiossa Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan. Saamelainen Inga Näkkäläjärvi omisti elämänsä paimentolaisuudelle Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä.

Paimentolaissaamelaiset jutaavat talvesta kesään Dokumentti seuraa Norjan paimentolaissaamelaisten elämää. Inarinsaamelaisista tuli Inarinmaan vähemmistö Ensimmäinen inarinsaamenkielinen tv-dokumentti. Eemeli ja Repe puhelivat radiossa pehmoisia Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista.

Repen ja Eemelin Satupensseli ilveili Kylli-tädin maalaustuokioille "Elli-täti" ja "Pikku-Repe" hervottomassa töhrysketsissä.

Kotikadun 17 vuotta pähkinänkuoressa Tapahtui vuosina — Tämä artikkeli kertoo kursorisesti sen, mitä Kotikadussa vuosina — tapahtui. Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista. Viiden päivän turha sota Sota toi esiin Kaukasuksen tilanteen.

Pronssia Québecista Suomen jääkiekkojoukkue otti kymmenennen MM-mitalinsa. Lisääkö vai vähentääkö tietotyön vallankumous työpaikkoja? Pentti Saarikoski jos kuka oli legenda jo eläessään Henkilökuva vuodelta Vuonna valmistuneessa henkilökuvassa Pentti Saarikosken — läheiset pohtivat, millainen mies hän oikein oli.

Chicagon mielenosoitukset Chicagossa kuohui presidentinvaalien alla. Dipolin taidetapahtuma räjäytti tajuntaa Päivien tarkoituksena oli nostaa esiin nuorta taidetta. Poliisin suuri liikenneratsia Toimittajakin vielä uteli auton kuntoa Liikenneturvallisuus nosti päätään lokakuussa , kun poliisi järjesti Helsingin ulkopuolella suurratsian.

Kirjakuunnelmia kesän korvalle Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina. Merirosvoradio parodioi kattavasti koko mediakenttää Nimensä sarja sai oikeasta ilmiöstä Vuosina — esitetty Merirosvoradio oli aikansa suosituimpia viihdesarjoja. Jätä siemen, älä haavaa Tommy Tabermann Maarit Tastulan haastateltavana Hyvinkään murhenäytelmä Ampumavälikohtaus vaati kaksi uhria Toukokuisena yönä Hyvinkään keskustassa kuultiin pamahduksia, jotka aluksi tulkittiin luvattomiksi ilotulitteiksi.

Alkemisti Kuunnelma Paulo Coelhon teoksesta Alkemisti. Kolme miestä mökissä Kertomus keäisestä miesten mökkimatkasta. Knalli ja sateenvarjo ovat palanneet! Knalli ja sateenvarjo -jaksoja kuunneltavissa Areenassa Asiasanat: Sisällissota — punaiset muistot Harvinaiset arkistohaastattelut antavat äänen hävinneille. Punikkeja ja jääkäreitä — tasavallan syntyvuosien kokijat äänessä.

Uutta valoa jääkärihistoriaan — näin he itse sen kertoivat. Jääkärit palasivat sisällissotaa käyvään Suomeen. Oskari Tokoi — kuolemantuomion saanut pääministeri. Punakaartin läntinen armeija antautuu. Sähäkkä dokumenttielokuva kertoo heidän tarinansa.

Uutta ilmaisua henkivä Käpy valloitti luvun nuorison. Neljän nuoren rento telttaretken kuvaus nousi suomalaisen uuden aallon kulttiklassikoksi ja teki Teatterikoulun opiskelijoista filmitähtiä.

Huippudraamat Areenassa, Kakkosella ja Teemalla touko-kesäkuussa Ilman kavaluutta ja Tuliportaat. Nainen ei anna periksi, nainen pitää puolensa ja rahansa, mutta ei osta niillä rakkautta. Areenassa on katsottavissa draamaa rahan arvon tuntevista naisista, bisnesuvuista ja pankkimaailman laeista.

Toivottujen draamojen paketista löytyvät mm. Entinen prostituoitu auttaa nyt prostuoituja uuteen elämään. Brenda Myers-Powell joutui prostituoituna monen kollegansa tapaan pahoinpidellyksi. Toivuttuaan hän muutti elämänsä. Brenda johtaa järjestöä joka auttaa prostituoituja pois väkivallankierteestä. Yleisradion toimittaja lähti talvella kadulle selvittämään, oliko Helsingissä prostituutiota.

Yöllisessä radioreportaasissa tavataankin seksin myyjiä, joita viranomaiset kohtelivat kiinniotettavina irtolaisina. Juutinrauman siltahanke aloitettiin ja peruttiin useasti.

Tanskan ja Ruotsin välisen Juutinrauman ylittävän sillan rakentamishanke peruttiin useita kertoja luvun aikana. Siltatöiden aloittamista jarrutettiin mm. Visioinnissa ja vastustuksessa oli suomalaisillakin sormensa pelissä. Valmistuttuaan Juutinrauman silta sujuvoitti työ- ja matkailuliikennettä sekä kuljetuksia, mutta muodostui myös Tanskan ja Ruotsin ulkomaalaispolitiikan vedenjakajaksi. Huvudförhandlingen i narkotika- och tjänstebrottsrättegången mot Helsingfors narkotikapolis tidigare chef Jari Aarnio inleddes i Helsingfors hovrätt på torsdagen.

Rätten hörde kvinnan Saara, som verkat som prostituerad. Två kvinnor misstänks nu för grov människohandel. Två kvinnor har fört en tredje kvinna från Nigeria till Finland och tvingat henne att sälja sex. De misstänks för grov människohandel och grovt ordnande av olaglig inresa. Den ena kvinnan misstänks också för innehav av barnporr. Nya lagen kan göra det svårare att anmäla människohandel. Sedan i somras kan en sexköpare straffas om hen köper sex av ett människohandelsoffer - trots att hen inte varit medveten om det.

Nu säger expert och polis att lagen inte varit någon till gagn. Aarniorättegången fortsatte i tisdags i Helsingfors tingsrätt då den prostituerade kvinnan "Saara" fick ta till orda. Orsaken till att Aarnio besökte henne var sex. Han bar också handskar då han hos henne växlade stora valörer till mindre. Katso Teemaa Yle Areenassa.

Yle Teeman uusimmat Areenassa. Yle Teeman vielä ehdit Areenassa. Yle Teeman katsotuimmat Areenassa. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama neliosainen dokumentti. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama perusteellinen, neliosainen dokumenttielokuva laulaja, näyttelijä Frank Sinatrasta — Ihme-teos maailmanlaajuisesti katsottavissa Areenassa.

Ihme-festivaalin vuoden teos The Beetle antaa äänen uhanalaiselle halavasepikälle, jota esiintyy ainoastaan Vantaan Mätäojan alueella. Henrik Håkanssonin ohjaama taide-elokuva on katsottavissa maailmanlaajuisesti Areenassa vuoden ajan. Teemalla se nähdään Tällä tarinalla on onnellinen loppu.

Kun kitaristi Wilko Johnson sai kuulla olevansa kuolemansairas, hän tunsi ekstaattista riemua elämän edessä. Julien Templen dokumenttielokuvassa hän kertoo suhteestaan elämään ja kuolemaan.

Rock alkoi Elviksestä, mutta popin aloitti Buddy Holly. Uusi dokumenttielokuva kertoo vain vuotiaana kuolleen artistin tarinan. Dokumentti Buddy Hollylle omistetun levyn synnystä. McLean ja muut kertovat levyn synnystä ja merkityksestä. Teema juhlii populaarimusiikin legendaa 5. Carole King on luonut satoja kuolemattomia poplauluja, aluksi Gerry Goffinin kanssa muille artisteille, myöhemmin itselleen.

Uusi dokumentti Carole King: A Natural Woman ja Lontoossa viime kesänä taltioitu Tapestry-konsertti juhlistavat populaarimusiikin legendan vuotispäivää 9. Uusinnat pe klo Matkaopas, joka on syntynyt suomalaisten ehdotuksista. Huhtikuussa se alkoi: Ehdotusten perusteella rakentaisimme Egenlandin, ihmisten näköisen matkaoppaan Suomeen. Sirkuskeskus vetää matkailijoita ja harrastajia Kustaviin. Nyt heidän oma sirkuksensa Art Teatro vetää matkailijoita ja harrastajia tuhannen asukkaan Kustaviin Turun saaristossa.

Koe Pohjoismaitten ainut julkinen Dalí näyttely Paraisilla. Lenkkimakkara kuohuviinin kera on sopiva ateriayhdistelmä absurdista viehättyneille, jos saariston Salvadoria on uskominen. Maailman pohjoisimmassa Dalí-näyttelyssä Art Bankissa huseeraa uudelleensyntynyt espanjalainen surrealisti, joka puhuu suomenruotsia. Mitkä nähtävyydet ansaitsisivat enemmän huomiota? Egenland kuvaa uusia matkakohteita keväällä ja kesällä Mihin sinun kotiseutusi nähtävyyksiin meidän kannattaa tulla tutustumaan?

Robert Frank avaa valokuvan kevään Teemalla. Robert Frank on intiimi muotokuva valokuvaajalegendasta. Se saa ensi-iltansa Teemalauantaissa Sen jälkeen esitetään Jim Jarmuschin läpimurtotyö Muukalaisten paratiisi — koska senkin yllä leijuu Robert Frankin henki.

Uusia dokumentteja maailmankuuluista valokuvaajista. Teemalla nähdään huhti—toukokuussa uusia dokumenttielokuvia maailmankuuluista valokuvaajista. It is happening again! Festivaali jatkuu yhä Areenassa. Teeman maaliskuinen elokuvafestivaali jatkuu yhä Areenassa. Katsottavana on 30 tuntia elokuvaa, muun muassa useita festivaalin päätähden David Lynchin elokuvia.

: Erotiikka tube finland

Erotiikka tube finland Kerava sex work jyväskylä
Sabina suomi porno eurooppa viro Omakuva tissit sexshop lahti
SWINGER BILEET SEXI SEURAA Mieshieroja miehelle pieksämäki web kamera

Erotiikka tube finland -

Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa. Musiikilliseen nousukiitoon nousivat Erkki Liikasen rallit sekä talonbändinä nähty ja kuultu Hullujussi. Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita. Toivottujen draamojen paketista löytyvät mm. Allt om Mat Special. Nostalgiaa ja muita haikeita mausteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia outoja tunteita:

Saavuttaessa vuosikymmenen puoliväliin, istuit ehkä äitisi sylissä tämän kuunnellessa Paasikiven puhetta sodan loppumisesta. Sodan päätyttyä ja pula-ajan taittuessa kohti varovaista kasvua, myös radion tarjonta monipuolistui ja sen sisällöt saivat kevyempiä sävyjä.

Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin. Tiesithän, että Elävän arkiston julkaisemia ohjelmia on jo runsaasti katsottavissa Areenan kautta. Kokosimme niitä yhteen helpommin löydettäväksi. Areena-sovelluksissa Elävän arkiston tarjonta löytyy Kanavat-valikosta.

Ohjelmista voi nautiskella nettiselaimen lisäksi mobiililaitteissa ja älytelkussa. Tove ja meri, Johan on Venninen, Seilin naiset, Sankarittaret, Pohjolan sudet, Aikamatka Kluuvissa, Yhteishaku tulevaisuuteen, Suomalaiset sotavankileirien saaristossa Yle tuo Areenaan tuhansia tunteja yli viisi vuotta vanhaa omatuotantoista draamaa, viihdettä ja lastenohjelmia. Tätä artikkelia päivitetään jatkuvasti, joten sivua seuraamalla tiedät aina milloin suosikkiohjelmasi löytyy Areenasta.

Radion kuunnelmatuotanto sai alkunsa Yleisradion syntyvuonna Ensimmäinen kuunnelma lähetettiin viidentenä toimintapäivänä. Kuuluttajaksi taloon tullut Markus Rautio loi Radioteatterin kokeilemalla näyttelijöiden kanssa, miten mikrofoni reagoi eri tilanteissa. Omatuotantoista radiodraamaa on tallessa Yleisradion arkistossa tuhansia tunteja ja ne tarjoavat kuulijalleen elämyksiä, jännitystä, seikkailua, liikutusta ja iloa.

Tuomme nyt Areenaan radiodraaman parhaimmistoa: Myös tänä vuonna julkaisemme runsaasti uusia, vanhoja musiikkiohjelmia kokonaisuudessaan ja pysyvästi katsottaviksi. Muistatko vielä ysäri-ohjelma Suomen suosikit, luvun Musiikki-tv: Tove Janssons mumintroll har spridits över hela världen och det går i dag att hitta allt från mumintvålar till kylskåpsmagneter. Här kan ni lyssna på när Tove Jansson läser ur sina böcker.

Voit upottaa Elävän arkiston videon tai audion omille verkkosivuillesi Elävän arkiston soittimesta löytyvän koodin avulla. Mykkiä filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta tarjolla vapaasti kaikkien käyttöön Vimeo-palvelussa. Ylen äänitehostekokoelman aarteita tarjolla Freesound-palvelussa. Elävän arkiston ja Arkivetin metatiedot ovat nyt tarjolla koneluettavana datana, jota voi hyödyntää eri sovelluksissa. Ota yhteys Yle Arkistomyyntiin, jos tarvitset Ylen tuottamaa sisältöä esim.

Teeman Elävä arkisto -sarjan ohjelmia. Tv-elokuvasta taltioitiin myös upeita valokuvia Televisioteatterin Prinsessa Ruusunen -elokuvasta taltioitiin upeita valokuvia. Itse elokuva on katsottavissa yllä, mutta tarina kulkee kauniisti myös Håkan Sandblomin ottamissa valokuvissa. Valtakuntaan on viimein syntynyt kauan kaivattu prinsessa! Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä.

Näemme välähdyksen helmikuussa pelatusta jääkiekon SM-sarjan ottelusta Rauman Lukon ja Tampereen Ilveksen välillä. Lukko voitti kauden päätteeksi ensimmäisen mestaruutensa. Samalla se katkaisi tamperelaisjoukkueiden kuusi vuotta kestäneen hallinnan Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja.

Sirkka Hämäläinen nousi ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana naisena Suomen Pankin pääjohtajaksi vuonna Tämän jälkeen Hämäläinen oli useana vuotena Euroopan keskuspankin johtokunnan jäsen — siinäkin ensimmäisenä naisena. Hämäläisen matka talouselämän huipulle on ollut monipuolinen ja paikoin jopa kohahduttava. Kaksi eniten ääniä saanutta julkaistaan elokuussa.

Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista. Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia.

Sarja pohjautuu Heikki Salon ja Janne Louhivuoren vuonna julkaistuun Omskista-lastenmusiikkilevyyn. Vuosina , ja valmistuneet tv-sarjat ovat käsikirjoittaneet Heikki Salo ja Timo Kahilainen ja ohjannut Matti Grönberg. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Iltatähti tuikki poptaivaalla 10 vuotta Megapläjäys Iltatähden taipaleesta alkaa kesäkuusta Iltatähti oli Suomen suosituimpia kevyen musiikin tv-ohjelmia kautta kymmenvuotisen uransa.

Suomen virallinen Lista Top 40 — näin musiikkiohjelman juontajat sen muistavat Miten juontajat muistavat ohjelman 20 vuotta myöhemmin? Rockstopin ensimmäinen vuosi Rockstopin ensimmäisen kauden —88 herkullisimpiin kohtauksiin kuuluvat mm. Muistatko vielä Patakakkosen tai Makupalat? Äänestä ruokaohjelmia Elävään arkistoon Kaksi eniten ääniä saanutta julkaistaan elokuussa.

Oke Jokinen "kirjoitti äänellään" puolen vuosisadan uran sivutyönään Oke Jokisen ääni tuli tutuksi etenkin radiossa Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan.

Saamelainen Inga Näkkäläjärvi omisti elämänsä paimentolaisuudelle Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä. Paimentolaissaamelaiset jutaavat talvesta kesään Dokumentti seuraa Norjan paimentolaissaamelaisten elämää.

Inarinsaamelaisista tuli Inarinmaan vähemmistö Ensimmäinen inarinsaamenkielinen tv-dokumentti. Eemeli ja Repe puhelivat radiossa pehmoisia Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Repen ja Eemelin Satupensseli ilveili Kylli-tädin maalaustuokioille "Elli-täti" ja "Pikku-Repe" hervottomassa töhrysketsissä.

Kotikadun 17 vuotta pähkinänkuoressa Tapahtui vuosina — Tämä artikkeli kertoo kursorisesti sen, mitä Kotikadussa vuosina — tapahtui. Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista. Viiden päivän turha sota Sota toi esiin Kaukasuksen tilanteen.

Pronssia Québecista Suomen jääkiekkojoukkue otti kymmenennen MM-mitalinsa. Lisääkö vai vähentääkö tietotyön vallankumous työpaikkoja? Pentti Saarikoski jos kuka oli legenda jo eläessään Henkilökuva vuodelta Vuonna valmistuneessa henkilökuvassa Pentti Saarikosken — läheiset pohtivat, millainen mies hän oikein oli. Chicagon mielenosoitukset Chicagossa kuohui presidentinvaalien alla.

Dipolin taidetapahtuma räjäytti tajuntaa Päivien tarkoituksena oli nostaa esiin nuorta taidetta. Poliisin suuri liikenneratsia Toimittajakin vielä uteli auton kuntoa Liikenneturvallisuus nosti päätään lokakuussa , kun poliisi järjesti Helsingin ulkopuolella suurratsian.

Kirjakuunnelmia kesän korvalle Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina. Merirosvoradio parodioi kattavasti koko mediakenttää Nimensä sarja sai oikeasta ilmiöstä Vuosina — esitetty Merirosvoradio oli aikansa suosituimpia viihdesarjoja. Jätä siemen, älä haavaa Tommy Tabermann Maarit Tastulan haastateltavana Hyvinkään murhenäytelmä Ampumavälikohtaus vaati kaksi uhria Toukokuisena yönä Hyvinkään keskustassa kuultiin pamahduksia, jotka aluksi tulkittiin luvattomiksi ilotulitteiksi.

Alkemisti Kuunnelma Paulo Coelhon teoksesta Alkemisti. Kolme miestä mökissä Kertomus keäisestä miesten mökkimatkasta. Knalli ja sateenvarjo ovat palanneet! Knalli ja sateenvarjo -jaksoja kuunneltavissa Areenassa Asiasanat: Sisällissota — punaiset muistot Harvinaiset arkistohaastattelut antavat äänen hävinneille.

Punikkeja ja jääkäreitä — tasavallan syntyvuosien kokijat äänessä. Uutta valoa jääkärihistoriaan — näin he itse sen kertoivat. Jääkärit palasivat sisällissotaa käyvään Suomeen. Oskari Tokoi — kuolemantuomion saanut pääministeri. Punakaartin läntinen armeija antautuu. Rauhanmies Yrjö Kallinen sai vuonna kuolemantuomion kapinan valmistelusta.

Valkoisen armeijan voitonparaatit He olivat mukana sisällissodassa Aarne Arvonen — viimeinen punakaartilainen. Sisällissota viilsi keskustelijoiden muistoissa ja yleisön tekstiviesteissä teemaillassa Tv-draamat Lennu ja Kuilu kuvasivat sisällissodan kauhuja rintamakarkurin ja lapsen silmin. Tv-draamat Lennu ja Kuilu kuvasivat sisällissodan kauhuja rintamakarkurin ja lapsen silmin Kaksi tv-draamaa sisällissodasta Sisällissodalle on haettu ymmärrystä myös tv-draaman kautta.

Täällä Pohjantähden alla -elokuva uhmasi uutta aaltoa ja syntyi pystypäin vanhana Laineen suurelokuva valmistui vuonna Edvin Laine pääsi sovittamaan Väinö Linnan kansallisromaanin elokuvaksi vasta kymmenkunta vuotta kirjasarjan ilmestymisen jälkeen hetkellä, jolloin elokuvateollisuus oli julistettu kuolleeksi. Solveigin laulu on kasvutarina tytöstä, joka ottaa oman paikkansa kovassa maailmassa Solveigin laulu rikkoi luvulla katsojaennätyksiä Lassi Sinkkosen raju työläiskuvaus Solveigin laulu rikkoi katsojaennätyksiä myös luvun televisiosarjana.

Lumikit on koskettava kuvaus naisten elämästä Lumikit on kuvaus naisten elämästä. Martinin rikos on tv-näytelmä valheesta, vihasta ja rakkaudesta Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista Maria Jotunin novelliin pohjautuva tv-näytelmä Martinin rikos on kertomus perheestä, jossa jokainen sukupolvi on tehnyt vääriä valintoja. Kiinnisidottu on kuvaus yhden naisen elämästä, joka ei koskaan päässyt lentoon 3-osainen draamasarja Kiinnisidottu Pohjoiskarjalaisessa pikkukylässä ihmiset ovat sidottuja yhteiseen elämänpiiriin ja toisiin kyläläisiin - erityisesti Henna, joka mökissään hoivaa liikuntakyvytöntä äitiään.

Tietoiskuja Tietoiskut ilmestyivät televisioruutuihin luvulla. Tietoisku kehottaa matkailemaan kotimaassa Kotimaanmatkailulla maantietokin karttuu. Väritelevisiolupa Kansalaisia valistettiin väritelevisioluvasta Jukka Kuoppamäki esittelee purjeveneiden turvaköysiä Turvavarusteita kannattaa käyttää aina, opastaa Kuoppamäki. Tietoisku karavaanareista Karavaanarin on oltava erityisen varovainen liikenteessä Asiasanat: Opiskelijakapina — kansakuntien toivot barrikadeilla "Hullu vuosi" toi ylioppilaat kaduille kautta maailman.

Ilman kavaluutta ja muuta kotimaista draamaa bisneksestä ja arvonsa tuntevista naisista Areenassa Toivottua draamaa mm. Ilman kavaluutta ja Tuliportaat Nainen ei anna periksi, nainen pitää puolensa ja rahansa, mutta ei osta niillä rakkautta. Ilman kavaluutta — Katso draamaa bisneksestä ja bisnessuvuista Yle Areenassa Asiasanat: Naisia elämänsä pääroolissa — dokumentteja ja haastatteluja innostavista naisista Ensimmäiset naiskansanedustajat ja muita sankarittaria. Suuri kaniinisuunnitelma — eli miten Venezuelan vallankumous muuttui ensin farssiksi, sitten tragediaksi Venezuelan bolivariaanien vallankumous on tuhonnut maan.

Nostalgiaa ja muita haikeita mausteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia outoja tunteita: Liian paksu perhoseksi ja muita Heidi Köngäksen ohjauksia Asiasanat: Poliisin poika — ja muita Tapio Piiraisen ohjauksia Asiasanat: Liian paksu perhoseksi -elokuva rikkoi katsojaennätyksiä Kaisu on topakka työihminen, mutta liian paksu perhoseksi Ketosen Kaisu on topakka työihminen, mutta liian paksu perhoseksi.

Viimeiset mitalit on hersyvä elokuva ikuisesta rakkaudesta vuotiaat siskokset kilvoittelevat unelmiensa miehestä Härskipuheinen Hetta ja säikky Selma ovat vuotiaita sisaruksia.

Poliisin poika — hulvaton ryöstödraama Rovaniemeltä Tapio Piiraisen tv-elokuva pohjautui Jari Tervon romaaniin. Viimeiset siemenperunat -sarja kertoo pientilallisen kostosta pankille lama-Suomessa Kotimainen draamasarja luvun alusta Huijarit, ketkut ja koplarit varokaa, köyhien kosto on kamala. Metsolat — Tie joka vei meidät kotiin luvun suosikkisarja kertoo kainuulaisen suvun tarinaa Suomi eli huoletonta nousukautta luvun lopussa, mutta uusi vuosikymmen nosti sinivalkotaivaalle synkkiä pilviä.

Metsolat-bingo on sarjan täydellinen kumppani Pelaa Metsolat-bingoa katsoessasi sarjaa Tulosta itsellesi oheinen bingolappu tai pidä sitä lähettyvillä mobiililaitteella ja laita Metsolat pyörimään Areenasta.

Nämä asiat sinun on tiedettävä ysärin suosikkisarjasta Metsolat on katsottavissa Areenassa vuoden ajan. Tähdet kertovat, komisario Palmu. YYA-sopimus oli Suomelle välttämättömyys, josta tuli hyve YYA-sopimus oli ystävyyttä, yhteistoimintaa ja avunantoa Suomen ja Neuvostoliiton välinen YYA-sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja avunannosta syntyi aikana, jolloin pienen maan oli tarkoituksenmukaista tehdä liitto suuren naapurinsa kanssa rauhanomaisten olojen takaamiseksi.

Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa. Sodan ja rauhan miehet — faktaa vai fiktiota? Dokumenttidraama talvisotaa edeltävistä neuvotteluista Asiasanat: Manillaköysi kiertyi myös mieleenpainuvaksi tv-elokuvaksi Veijo Meren hukkareissutarina kuvaa sotaa absurdisti.

Mustat ja punaiset vuodet -draama puhutteli hiljaa mutta väkevästi Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa Asiasanat: Kirje isältä kertoi evakkoperheestä uuden edessä Heidi Köngäksen kiitetty ohjaus vuodelta Asiasanat: Pentti Haanpään Yhdeksän miehen saappaat on mestarillinen kuvaus sodan arjesta Pentti Haanpään yhdeksän miehen saappaat Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana.

Pentti Haanpään Isännät ja isäntien varjot kertoi siitä, mistä haluttiin vaieta Isännät ja isäntien varjot Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa. Kukkivat roudan maat maalasi realistisen kuvan sodanjälkeisestä yläsavolaisesta maaseudusta Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet Vesa-Matti Loiri pääroolissa Poikakodin ja vankilan kasvatti, tykkimies Kauppala on armeijan kapiaisille hankala tapaus.

Elävän arkiston nettiradio Elävän arkiston nettiradio tuo takaisin menneiden vuosikymmenten kansanviihdyttäjät ja kulttuurivaikuttajat, urheilijoiden kiihkeät kamppailut ja poliittiset käännekohdat Suomessa ja ulkomailla. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin Jos synnyit luvulla, et ehkä muista kuunnelleesi radiota lapsena ollenkaan.

Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Yleisradio luvulla syntyneen silmin. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin Asiasanat: Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneeen silmin. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi lukulaisen silmin Yle ja Suomi saattaa näyttää tältä. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi lukulaisen silmin Yle saattaa näyttää tältä.

Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Näyttääkö Yle sinusta vaikkapa tältä? Yle Elävä arkisto — ohjelmistoa Yle Areenassa Areena-sovelluksissa tarjonta löytyy Kanavat-valikosta. Kotimaisia elokuvia luvulta luvun alkuun Liian paksu perhoseksi, Palmu-elokuvat, Täällä Pohjantähden alla, Tukkijoella, Manillaköysi, Akseli ja Elina Dokumentteja —luvuilta Tove ja meri, Johan on Venninen, Seilin naiset, Sankarittaret, Pohjolan sudet, Aikamatka Kluuvissa, Yhteishaku tulevaisuuteen, Suomalaiset sotavankileirien saaristossa Asiaohjelmia ja tutkivaa journalismia —luvuilta Maan mainiot, MOT, Ajankuvat, Suomi postiauton ikkunasta, Rikostarinoita historiasta, Ei vanhene koskaan Lyhytfilmejä ja katsauksia Malmin lentokentän vihkiäiset, Tilkassa tapahtuu, Oma tyttökouluni, Vappu Helsingissä, Tampere vuonna , Sauna, Lappi nousee Ylen toivottuja draama- ja viihdeohjelmia Areenassa Tietoa arkistodraamoista, joita julkaistaan Yle Areenaan.

Kultahippuja korville - radiodraaman arkistot aukeavat Yle avaa tuhansia tunteja radiodraamaa Areenaan Radion kuunnelmatuotanto sai alkunsa Yleisradion syntyvuonna Nämä musiikkiohjelmat Elävä arkisto julkaisee vuonna Nämä musiikkiohjelmat julkaisemme vuonna Tove Jansson läser Tove Jansson Tove Janssons mumintroll har spridits över hela världen och det går i dag att hitta allt från mumintvålar till kylskåpsmagneter. Upota Elävän arkiston soitin sivuillesi Voit upottaa videoita ja audioita sivuillesi.

Filmivälähdyksiä vapaaseen käyttöön Filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta Mykkiä filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta tarjolla vapaasti kaikkien käyttöön Vimeo-palvelussa. Äänitehosteet kuuluvat maailmalle Ylen äänitehostekokoelman aarteita tarjolla Freesound-palvelussa. Valokuvia vapaaseen käyttöön Valokuva-arkiston aarteita flickr-palvelussa Voit ladata vanhoja valokuvia. Metatiedot ladattavissa Elävän arkiston ja Arkivetin metatiedot ovat nyt tarjolla koneluettavana datana, jota voi hyödyntää eri sovelluksissa.

Arkisto-ohjelmia myös Teemalla ja Areenassa Teeman Elävä arkisto näyttää aarteita menneisyydestä torstai-iltaisin. Televisioteatterin Prinsessa Ruusunen valloittaa myös valokuvin kerrottuna Tv-elokuvasta taltioitiin myös upeita valokuvia Rauman Lukko mestaruuskeväänään Näyte raumalaisseura pelistä vuodelta Sirkka Hämäläinen — lasikattoja rikkova talousjohtaja Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja.

Herra Heinämäki ja Lato-orkesteri lastenohjelmasarjoissa Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia. Toimitus Ohjeet Yle Arkivet.

Yle Myynti Ylen Arkistomyynti Arkistoidut sivut. Sähäkkä dokumenttielokuva kertoo heidän tarinansa. Uutta ilmaisua henkivä Käpy valloitti luvun nuorison. Neljän nuoren rento telttaretken kuvaus nousi suomalaisen uuden aallon kulttiklassikoksi ja teki Teatterikoulun opiskelijoista filmitähtiä. Huippudraamat Areenassa, Kakkosella ja Teemalla touko-kesäkuussa Ilman kavaluutta ja Tuliportaat. Nainen ei anna periksi, nainen pitää puolensa ja rahansa, mutta ei osta niillä rakkautta.

Areenassa on katsottavissa draamaa rahan arvon tuntevista naisista, bisnesuvuista ja pankkimaailman laeista. Toivottujen draamojen paketista löytyvät mm. Entinen prostituoitu auttaa nyt prostuoituja uuteen elämään. Brenda Myers-Powell joutui prostituoituna monen kollegansa tapaan pahoinpidellyksi. Toivuttuaan hän muutti elämänsä. Brenda johtaa järjestöä joka auttaa prostituoituja pois väkivallankierteestä. Yleisradion toimittaja lähti talvella kadulle selvittämään, oliko Helsingissä prostituutiota.

Yöllisessä radioreportaasissa tavataankin seksin myyjiä, joita viranomaiset kohtelivat kiinniotettavina irtolaisina. Juutinrauman siltahanke aloitettiin ja peruttiin useasti. Tanskan ja Ruotsin välisen Juutinrauman ylittävän sillan rakentamishanke peruttiin useita kertoja luvun aikana. Siltatöiden aloittamista jarrutettiin mm. Visioinnissa ja vastustuksessa oli suomalaisillakin sormensa pelissä.

Valmistuttuaan Juutinrauman silta sujuvoitti työ- ja matkailuliikennettä sekä kuljetuksia, mutta muodostui myös Tanskan ja Ruotsin ulkomaalaispolitiikan vedenjakajaksi.

Huvudförhandlingen i narkotika- och tjänstebrottsrättegången mot Helsingfors narkotikapolis tidigare chef Jari Aarnio inleddes i Helsingfors hovrätt på torsdagen. Rätten hörde kvinnan Saara, som verkat som prostituerad. Två kvinnor misstänks nu för grov människohandel.

Två kvinnor har fört en tredje kvinna från Nigeria till Finland och tvingat henne att sälja sex. De misstänks för grov människohandel och grovt ordnande av olaglig inresa. Den ena kvinnan misstänks också för innehav av barnporr. Nya lagen kan göra det svårare att anmäla människohandel. Sedan i somras kan en sexköpare straffas om hen köper sex av ett människohandelsoffer - trots att hen inte varit medveten om det.

Nu säger expert och polis att lagen inte varit någon till gagn. Aarniorättegången fortsatte i tisdags i Helsingfors tingsrätt då den prostituerade kvinnan "Saara" fick ta till orda.

Orsaken till att Aarnio besökte henne var sex. Han bar också handskar då han hos henne växlade stora valörer till mindre. Katso Teemaa Yle Areenassa.

Yle Teeman uusimmat Areenassa. Yle Teeman vielä ehdit Areenassa. Yle Teeman katsotuimmat Areenassa. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama neliosainen dokumentti. Oscar-voittaja Alex Gibneyn ohjaama perusteellinen, neliosainen dokumenttielokuva laulaja, näyttelijä Frank Sinatrasta — Ihme-teos maailmanlaajuisesti katsottavissa Areenassa.

Ihme-festivaalin vuoden teos The Beetle antaa äänen uhanalaiselle halavasepikälle, jota esiintyy ainoastaan Vantaan Mätäojan alueella. Henrik Håkanssonin ohjaama taide-elokuva on katsottavissa maailmanlaajuisesti Areenassa vuoden ajan. Teemalla se nähdään Tällä tarinalla on onnellinen loppu. Kun kitaristi Wilko Johnson sai kuulla olevansa kuolemansairas, hän tunsi ekstaattista riemua elämän edessä. Julien Templen dokumenttielokuvassa hän kertoo suhteestaan elämään ja kuolemaan.

Rock alkoi Elviksestä, mutta popin aloitti Buddy Holly. Uusi dokumenttielokuva kertoo vain vuotiaana kuolleen artistin tarinan. Dokumentti Buddy Hollylle omistetun levyn synnystä. McLean ja muut kertovat levyn synnystä ja merkityksestä. Teema juhlii populaarimusiikin legendaa 5.

Carole King on luonut satoja kuolemattomia poplauluja, aluksi Gerry Goffinin kanssa muille artisteille, myöhemmin itselleen. Uusi dokumentti Carole King: A Natural Woman ja Lontoossa viime kesänä taltioitu Tapestry-konsertti juhlistavat populaarimusiikin legendan vuotispäivää 9.

Uusinnat pe klo Matkaopas, joka on syntynyt suomalaisten ehdotuksista. Huhtikuussa se alkoi: Ehdotusten perusteella rakentaisimme Egenlandin, ihmisten näköisen matkaoppaan Suomeen. Sirkuskeskus vetää matkailijoita ja harrastajia Kustaviin. Nyt heidän oma sirkuksensa Art Teatro vetää matkailijoita ja harrastajia tuhannen asukkaan Kustaviin Turun saaristossa. Koe Pohjoismaitten ainut julkinen Dalí näyttely Paraisilla. Lenkkimakkara kuohuviinin kera on sopiva ateriayhdistelmä absurdista viehättyneille, jos saariston Salvadoria on uskominen.

Maailman pohjoisimmassa Dalí-näyttelyssä Art Bankissa huseeraa uudelleensyntynyt espanjalainen surrealisti, joka puhuu suomenruotsia. Mitkä nähtävyydet ansaitsisivat enemmän huomiota? Egenland kuvaa uusia matkakohteita keväällä ja kesällä Mihin sinun kotiseutusi nähtävyyksiin meidän kannattaa tulla tutustumaan? Robert Frank avaa valokuvan kevään Teemalla. Robert Frank on intiimi muotokuva valokuvaajalegendasta. Se saa ensi-iltansa Teemalauantaissa Sen jälkeen esitetään Jim Jarmuschin läpimurtotyö Muukalaisten paratiisi — koska senkin yllä leijuu Robert Frankin henki.

Uusia dokumentteja maailmankuuluista valokuvaajista. Teemalla nähdään huhti—toukokuussa uusia dokumenttielokuvia maailmankuuluista valokuvaajista. It is happening again! Festivaali jatkuu yhä Areenassa. Teeman maaliskuinen elokuvafestivaali jatkuu yhä Areenassa. Katsottavana on 30 tuntia elokuvaa, muun muassa useita festivaalin päätähden David Lynchin elokuvia.

Pentti Saarikoski jos kuka oli legenda jo eläessään Henkilökuva vuodelta Vuonna valmistuneessa henkilökuvassa Pentti Saarikosken — läheiset pohtivat, millainen mies hän oikein oli. Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Inarinsaamelaisten kohtaamia muutoksia kuvasi ensimmäinen inarinsaamenkielinen tv-dokumentti vuonna Saamelainen Inga Näkkäläjärvi omisti elämänsä paimentolaisuudelle Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä. Muistatko vielä Patakakkosen tai Makupalat? Lista Top 40 kertoi ja näytti minkälaista musiikkia suomalaiset kuuntelivat. erotiikka tube finland

0 thoughts on “Erotiikka tube finland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *