Thai hieronta turussa minun pillu

Sukupuoli Jyväskylä

thai hieronta turussa minun pillu

Niistä saa halutessaan yleensä myös ns. Mutta jos haluaa niin saa kyllä ihan pelkän hieronnankin. Tietty paikat ovat aika stereotyyppisesti ajateltu "ilotaloiksi" mutta kyllä moni käy ihan hierottavana. Ja onhan se mukavan tuntuista kun nuori nätti eksoottinen nainen hieroo vaikkei mitään seksuaalista tapahtuiskaan. No kyllähän nuo thaikkuhierojat tiedetään. Siellä se miehes käy ottamassa vähän extra hierontaa pikkuveitikalleen.. Kun se ei ole samalla tavalla runnomista kuin ns.

En itsekään tajua miksei voi mennä eri sukupuolta olevalle? Jos haluaa kunnon runnonnan niin varaan ajan miehelle ja samoin vaimo tekee. Se nyt vaan on ihan fysiikkaa että lihaksikas mies hieroo lujempaa kuin nainen.

Thaikkupaikoissa saadaan ja haetaan eroottista hierontaa. Kuka muuta väittää puhuu paskaa tai on tyhmä. Jos ei ole niin olet paska tai tyhmä. Ainiin, kebab-rafloista saa huumeita ja he runkaavat pitsoihin. Jos ei usko niin on sivistymätön barbaari.

Ihan omakohtaisesta kokemuksesta kuule. Eli tarjottiin, en ottanut. Hieronta oli kyllä miellyttävää. Mutta, vaikka ottaisi tunnin hieronnan niin eikö jo vajaan vartin jälkeen ala hieroja väsymään ja jänkkämään että saako olla muuta eikä se lopu vaikka sanoo että katsotaan puolentunnin jälkeen. Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa?

Jos jollain on sellainen paikka tiedossa Turussa, niin voisi vaikka laittaa minulle viestinä? Joskus kun vaan on mukava olla vaan ; Mukavaa viikonloppua! Ainakin Toivolankadun hieronta hieroi koko puolituntisen viimeksi. Omistaja itse View osaa mielestäni ihan hyvin hieroa myös ;. Moi, Onko jollakin käynyt lähiaikoina niin että on ottanut tunnin hieronnan ja saanut hierontaa edes vähintään 30min ennenkuin tuo kaupankäynti alkaa? Minä hieron, kunnolla jopa. Tunnin ajasta jätetään viimeinen vartti käsihoidolle, tai vähemmän jos tietää ettei mene kauan.

En kyllä ole thaikkutyttö vaan muumimamma. Mites jäikö hyvä maku? Eli suosituksia Turun paikoista. Pitäisi lopuviikosta tulla poikkeamaan Turussa päin. Itse voin kyllä suositella tuota Rauhankatu 1Ctä. Mukava, nätti tyttö ja hyvä hieronta.

Naapurisivun ilmossa kuvat omia. Itse suosittelen tuota Rauhankatu 12 A1 olevaa hieromoa. Oli kyllä hyvä hieronta, vaikka tyttö vaihtuikin lennossa. Otin pitkän kaavan kautta ja kun homma oli muuten taputeltu, niin tyttö hieroi vielä kaulan ja päänkin tunnollisestii. Kyllä tuli rento olo. Uudestaan pitää kyllä mennä. Onko kukaan kokeillut tuota saunaa ja tantrahieronnan yhdistelmää? Ilma oli -4 ja pientä tuulta ilmassa.

Mukava lueskella myös suosituksia pitkästä aikaa näistä paikoista. Pitäähän sitä suositella jos on onnistanut. Saisi muutkin kirjoitella kokemuksista Turussa. Minkäslaiset hinnat näissä on? Satuin tuossa kesällä käymään yhdessä paikassa siinä rautatieaseman puiston laidalla, ja aikas pian alkoi tinkailu. Ja lopulta päädyttiin kättelyyn. Mielestäni palvelun laatu ja taso ei todellakaan kohdannut hintaa.

Panomäen hommiin ei lähdetty ollankaan, koska pyyteli sellaisia summia. Mulle voi laittaa jotain osviittaa hinnoista vaikka myös yvllä. Luonnollisesti itse hierontahinnan päälle se huntti? Ja sillä irtoaa jo muutakin kun kättelyä?

Onkos kokemuksia lähiaikoina yliopistonkadun paikasta? Missä kohtaa yliopistonkatua on nykyään? Jokos joku osais paiskata suosituksia privalla? Eikö juuri edellisellä sivulla Puutonttu ja Obelix antaneet suosituksensa? Ja vielä ihan julkisesti: Nuoret miehet eivät jaksa kelata niin kauaksi: Kerran Pippurimyllyä vastapäätä panin hierojaa ja panon jälkeen ei meinannut päästä pois kun halusi niin pilluaan nuoltavan.

Tuosta on jo aikaa muutama vuosi. Kävin tänään täällä toivossa että saisin ainakin jonkin aikaa ensin hyvää hierontaa. Ikäväkseni täytyy todeta jos joku muu nyt haluaa kuitenkin hieman nauttia myös hieronnasta, niin se oli kyllä heikkoa. Pullosta jotain voidetta ja yhdellä kädellä levitystä hieman sama kuin etelässä joku olisi aurinkovoidetta levittänyt.

Eikä se loppukaan oikein mitään herkkua ollut varmaan kummallekaan ; Mukavaa keskiviikkoa ja anteeksi. Itsellä taas täysin erilainen kokemus, kun pari kertaa käynyt.

Liekkö tytöllä ollut huono päivä, en tiedä. Harmittaa vaan antaa suosituksia, ja sit ei palvelu toiselle natsaakkaan. Noh, kokemus se huonokin on: D Parempi on antaa suosituksia tytöstä ei paikasta. Suurimmassa osassa paikoista likat vaihtuvat ja kiertävät paikasta toiseen. Paikan omistajakin saattaa käydä toisella paikkakunnalla vierailemassa. Tosin tässä meni ns impiys. Ei ole muita kokemuksia thai tytöistä.

Ensin 30 min rauhallista hierontaa, ihan ok. Tyttö oli ihan ok. Tosin kokemusta ei ollut hirveästi. Meinas mennä jyystämiseksi, mutta lopussa kiitos seisoo. Olen saanut parempaakin siis. Ens kerralla joku muu thaikkula. Onko tietoa mitä muita aasialaista kulttuuri hierontaa missään, esim filippiiniläisen? Lisää uusia kokemuksia sais tänne kirjoitella Perinteiseen tapaan hieronta oli mitä oli ja kättelyt päälle. Ei mitään tajunnan räjäyttävää mutta jotenkin jäi kuitenkin hyvä mieli kun oli kuitenkin sen verran kaunis ja kohtelias neitonen.

Kestikö itse hieronta sen mistä maksettu vai oliko 5min lääppimistä ennen kyselyjä..? Ja onko toivolankadulla vielä toimintaa? Kävin kääntymässä hämeentiellä ja oli tosiaan tyttö erittäin kohtelias kuten edellä mainittiin, siitä syystä myös plussat. Tunnista ei kannata kylläkään maksaa kun puolikkaalla saa saman palvelun! Minua kiinnostaa kovasti thaikkunaiset.

He ovat todella kauniita parhaimmillaan, mutta olen huomannut tämän thaikkulatouhun vaikeaksi itselle. Olen käynyt ovella ja soittanut aika monelle, mutta jotenkin se on epäselvä kuvio. Löytyykö thaimaalaista hupakkoa, joka rehdisti myy pillua, eikä kikkaile näiden thaikkuloiden läpi. Mä voin ottaa hieronnan lopuksi, mutta aluksi pitäisi hoitaa jotain muuta tarvetta pois. Naapurisivustolla oli jokin nainen Naantalissa ennen joulua , mutta en ottanut yhteyttä silloin. Onko kenelläkään tietoa tai kokemusta hänestä.

Mies hieroi melko kevyesti koko vartalon, ja keskittyi lopuksi pakaroihin ja tisseihin. Mahallani maaten annoin miehen levitellä pyllyäni, ja nautin salaa, kun tiesin, että hänellä oli suora näköyhteys pilluuni.

Mies kysyi tämän tästä oliko käsittely ihanaa. Pakaroita hieroessaan hän kysyi, halusinko, että hän käyttäisi rentouttavaa öljyä. Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin.

Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin.

Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja. Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja.

Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi. Pidemmälle hän ei mennyt vielä, mikä oli pieni pettymys.

Olin hieronnassa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; Mietin olisiko hän heti jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim. Sitten hän kysyi mitä lisähoitoja halusin Hieronta maksoi 50 euroa "lisäpalveluineen" hoitopöydällä ja sängyssä ja se oli kerrassaan ihanaa koko tunnin ajan. Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan.

Onko teillä kokemuksia miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia. Minä en moiseen menisikään.

Thai hieronta turussa minun pillu -

Keskustelu24 Paikkakunnat Varsinais-Suomi Salo salo thai hieronta salo thai hieronta jusbe Naapurissa thainainen ilmoittelee hierontapalveluistaan Naantalissa. Eli suosituksia Turun paikoista. Tosin tässä meni ns impiys. Itse suosittelen tuota Rauhankatu 12 A1 olevaa hieromoa. Naapurissa thainainen ilmoittelee hierontapalveluistaan Naantalissa. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Olen koittanut puhelimella tavoitella kovin laihoin tuloksin. Mukava lueskella myös suosituksia pitkästä aikaa näistä paikoista. thai hieronta turussa minun pillu

0 thoughts on “Thai hieronta turussa minun pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *