Kotiin takaisin juonipaljastuksia nuru massage in

Tantra-hieronta Nokia

Olivia odottaa parin lasta ja joutuu tekemään radikaalin ratkaisun. Elizabeth on lähettänyt Reginan Eurooppaan etsimään tietoja Sarahin menneisyydestä estääkseen Georgea naimasta tätä. Regina palaa Invernessiin mukanaan tietoja, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Tämä on viimeinen jakso, joka esitettiin australialaisella Seven Network -kanavalla. Koska kanava oli päättänyt lopettaa sarjan esittämisen, jakson loppua jouduttiin muuttamaan niin, että tarina sai lopullisen päätöksen.

Tätä jaksoa ei esitetty Suomessa. Kun Foxtel osti sarjan esitysoikeudet ja sarjaan alettiin tehdä kolmatta tuotantokautta, yhtiö esitti vaihtoehtoisen päätösjakson SoHo -maksukanavallaan. Jakso päättyi cliffhangeriin eli tilanteeseen, jossa henkilöt jäivät epävarmaan tilanteeseen, ja tarina jatkui seuraavalla tuotantokaudella.

Tämä jakso esitettiin Suomessa. Sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset alkoivat helmikuussa Sarjan viidennen tuotantokauden kuvaukset alkoivat helmikuussa Tuotantokauden tapahtumat sijoittuvat vuoteen , eli neljän vuoden päähän edellisestä kaudesta. Season 5 production begins February Foxtel.

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Sivua on viimeksi muutettu 3. Wikipedia® on Wikimedia Foundationin rekisteröimä tavaramerkki.

Vuonna sairaanhoitaja Sarah Adams palaa Australiaan Laivamatkalla hän tutustuu rikkaaseen Blighin perheeseen ja erityisesti perheen isään Georgeen. Perillä Australiassa Sarahin äiti ei halua tavata vuosia poissa ollutta ja juutalaiseksi kääntynyttä tytärtään eikä Sarah aio palata takaisin Eurooppaan, jossa hänellä ei ole enää mitään jäljellä. George järjestää Sarahille työhaastattelun Invernessin sairaalan, mutta perheen isoäiti Elizabeth yrittää estää Sarahin palkkaamisen.

Hän ei halua Sarahin jäävän kaupunkiin, koska tämä todisti perheen pojan Jamesin itsemurhayritystä ja Elizabeth pelkää Sarahin kertovan asiasta muulle perheelle, vaikka tämä lupasi vaieta asiasta. Miksi James yritti tappaa itsensä laivalla? Sarah muuttaa Invernessin juorukellon Doris Collinsin luokse, jossa asuu myös muita sairaanhoitajia. Perhe alkaa ihmetellä Elizabethin vihamielisyyttä Sarahia kohtaan, joten hän kutsuu Sarahin vieraakseen sairaalaan hyväntekeväisyysjuhlaan.

Elizabeth päättää ryhtyä toimiin selvittääkseen kuka Sarah Adams on ja saa Doris Collinsin tonkimaan tämän tavaroita, jolloin selviää Sarahin muuttaneen nimeään. Perheen tytär Anna tapailee pienviljelijän poikaa Gino Polettia, mutta he eivät voi kertoa luokkarajat ylittävästä suhteestaan.

Olivia kertoo perheelle olevansa raskaana. Sarah ei suostu selittelemään muuttunutta nimeään ja päättää lähteä Invernessistä. Ennen lähtöä hän kertoo Georgelle tämän pojan Jamesin itsemurhayrityksestä, ja James selittää tapahtunutta sydänsuruilla. Olivia tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja James kertoo hänelle rakastuneensa johonkuhun ennen heidän naimisiinmenoaan ja on siksi käyttäytynyt oudosti. Sarah päättää jäädä Invernessiin vanhan leskimiehen Roy Briggsin luokse, jolle hän kertoo edesmenneestä miehestään.

Sarahin ensimmäinen työpäivä saa surullisen käänteen, kun kotikäynnillä eräs asiakas löytyy kuolleena. Varsinkin tohtori Jack Duncan ottaa asian raskaasti ja alkaa ryypiskellä, mutta Elizabeth vetää hänet kuiville. Olivia etsii todisteita Jamesin salarakkaasta Lontoossa. Sarah illastaa juutalaisperheen kanssa ja kertoo olleensa keskitysleirillä.

Doris Collins näkee Sarahin suorittamassa rituaalikylpyä joella. Swansonit saapuvat vierailulle Blighien kartanoon, ja Elizabeth yrittää naittaa Annaa perheen pojalle Andrew'lle.

Sarah osuu paikalle, kun Bert Ford on pahoinpitelemässä Ginoa, ja Sarah selättää hänet. Olivia saa tietää, että Jamesin salarakas Lontoossa oli hänen veljensä William. Anna ja Gino harrastavat ensimmäistä kertaa seksiä. Sarahille selviää, että Bert lyö naisystäväänsä Eveä ja hän menee pubiin, jossa nöyryyttää tätä. Myöhemmin Even synnytys käynnistyy ja George ja Sarah auttavat synnytyksessä. Olivian ja Jamesin avioliitto rakoilee, kun Olivia kertoo saaneensa selville, että James rakastaa hänen veljeään.

Elizabeth syyttää tilanteesta Sarahia ja yrittää järjestää tälle potkuja sairaalasta. Sarahin äiti on kuolemaisillaan, ja Sarah matkustaa Sydneyyn Georgen ja Annan kyydissä. Anna menee tapaamaan Carolyn-tätiä, jota pidetään suvun mustana lampaana, ja pyytää tältä ehkäisyvälineitä. Elizabeth päättää kertoa Jamesille ja Olivialle totuuden edesmenneen miehensä seksuaalisesta suuntautumisesta estääkseen heitä eroamasta. Sydneyssä Georgea pyydetään toimimaan isäntänä japanilaiselle delegaatiolle, joka on tulossa Invernessiin sodan muistopäivänä.

Jamesin yllätykseksi Amyn veli Harry Polson on palannut kaupunkiin. Sydänkohtauksen saanut Elizabeth kiidätetään sairaalaan, jonne hän joutuu jäämään pariksi päiväksi. Anna ja Gino päättävät olla julkistamatta suhdettaan Elizabethin huonontuneen kunnon takia. Perheen palvelija Carla, joka on myös Ginon äiti, löytää ehkäisyvälineen Annan huoneesta ja saa tietää heidän suhteestaan.

James ja Harry korjaavat yhdessä vajaa yhteisestä menneisyydestä huolimatta. George ja Sarah menevät piknikille. Sarah ja George aloittavat salasuhteen. Anna yrittää lähentää Georgea ja Sarahia, koska uskoo sen auttavan isäänsä hyväksymään hänet ja Ginon.

Olivia iloitsee, kun vauva liikkuu mahassa ensimmäistä kertaa. James ja Harry pitävät tunteensa toisiaan kohtaan piilossa. Anna pelkää olevansa raskaana ja matkustaa Sydneyyn tapaamaan Carolyn-tätiänsä. Georgen edesmenneen vaimon sisko Regina saapuu Invernessiin Elizabethin kutsumana.

Elizabeth haluaa Reginan perheen kartanoon tarkkailemaan tapahtumia sillä aikaa, kun hän itse on sairaalassa. Regina haluaa Georgen itselleen ja tervehtii Sarahia rasistiseksi tulkittavalla huomautuksella. Sodan muistopäivä lähestyy, ja George isännöi Invernessiin saapuvaa japanilaista kauppavaltuuskuntaa. George pyytää Jackia osallistumaan tilaisuuteen, koska tämän mukanaolo auttaisi hiljentämään vastalauseet, joita japanilaisten tulo aiheuttaa.

Japanilaiset saavat Jackin vanhat sotamuistot pintaan ja hän retkahtaa juomaan, jolloin hän uskoutuu Sarahille. Syy Reginan antisemitismiin selviää. Anna saa varmuuden raskaudestaan. Elizabeth pääsee sairaalasta, ja Regina kertoo hänelle Sarahin ja Georgen salasuhteesta. Elizabetin kiristyksestä huolimatta George kosii Sarahia. Olivia ehdottaa Jamesille muuttoa Sydneyyn, ja James vastaa vaimonsa ehdotukseen myöntävästi, koska pelkää tunteitaan Harrya kohtaan.

Carolyn paljastaa Annalle olevansa tämän biologinen äiti. Sarah läimäyttää Reginaa ilkeän kommentin jälkeen. Sarah suostuu Georgen kosintaan. Harry suutelee Jamesia ennen tämän lähtöä. Bert näkee suudelman, ja myöhemmin kiristää Blighejä tiedollaan. Regina alkaa tutkimaan Sarahin taustoja yhteistyössä Elizabethin kanssa. George menee Sydneyyn raivoamaan pojalleen saadessaan tietää tämän homoseksuaalisuudesta , jolloin Jamesin tila romahtaa ja hänet viedään mielisairaalaan.

Myöhemmin James aloittaa sähköšokkihoidot. Regina kaivaa tietoja Sarahista ja saa Elizabethilta luvan tavoitella Georgea, jos hankkiutuu Sarahista eroon.

Annan ja Ginon suhde on paljastunut molempien vanhemmille, jolloin Poletit ja Blighit sopivat — ilman Elizabethin suostumusta — että Anna elää kolme kuukautta koeavioliitossa Polettien luona ja jos kokeilu onnistuu, molempien vanhemmat siunaavat liiton.

Elizabeth saa Sarahin suostumaan samaan Ash Parkissa. Carolyn kertoo Jackille, että heillä on yhteinen tytär, mutta ei kerro kenestä on kyse. Jakson lopussa Bert löytyy kuolleena järvestä. Anna ja Sarah aloittavat kolmen kuukauden koeaikansa — Anna Polettien luona ja Sarah Blighien kartanossa. Carolyn on saapunut Invernessiin ja asuu Blighien vierasmajassa. Jack haluaa tietää kuka hänen tyttärensä on ja aikoo löytää tämän vastoin Carolynin toiveita. Bert Fordin kuolema herättää tunteita kaikissa osallisissa.

Kotiin takaisin A Place to Call Home on australialainen draamasarja. Sarjan pääroolissa on Marta Dusseldorp , joka esittää päähenkilöä Sarah Adamsia. Australiassa sarjasta on esitetty neljä tuotantokautta, ja viides tuotantokausi esitetään vuonna Sarja on ollut myös Suomessa hyvin suosittu, ja esimerkiksi Sarjan tapahtumat käynnistyvät vuonna , kun sairaanhoitaja Sarah Adams palaa ristiriitaisin tuntein entiseen kotimaahansa Australiaan.

Edelliset parikymmentä vuotta Sarah on viettänyt sodanaikaisessa ja -jälkeisessä Euroopassa , viimeisimmäksi Lontoossa. James nähtyään laatikossaan Jungle-man -lehden menee talliin irrottautumaan haamuistaan Olivian ja Georgen kanssa. Jakso päättyy, kun George etsii sairaanhoitajatterensa Sarahin ja menee halimaan häntä. Uudenvuodenaatto Carolyn haluaa selityksen Jackilta, miksi hän oli kalpea ja pakeni. Jackin mielestä se on liian henkilökohtaista.

Carolyn kertoo Elizabethille ihastuneensa Jackiin Elizabeth tietää mitä Jackille on tapahtunut sotavankileirillä , Jackilla ei ole päihdeongelmaa, hän ruiskuttaa itseensä testosteronia. Japanilaiset ovat "murskanneet ne". Carolyn ottaa asian hyvin ja Jack ja Carolyn menevät sänkyyn, molemmat ovat toimintaan tytyväisiä. Olivia menee tohtori Ryanin luo. Olivian vatsassavoleva  lapsi on kuollut. Olivia menee Even talliin itkemään, paikka on sama, missä James suuteli Harrya. Andrew tenttaa Oliviaa avioliitosta.

Olivia kertoo lapsesta Andrewille. Regina soittaa Georgelle, joka lätkäisee luurin korvaan. Regina aikoo palata siis Australiaan. Juoruilija Doris Collins ihailee Annan kihlasormusta. Prudence  eli lady Swanson järjestää juhlat kun on päättyy ja alkaa vuosi   Juhlissa on merkkihenkilöitä, mutta Anna ja Gino jäivät pois.

Anna ja Gino ovat sängyssä, kun Regina saapuu Ash Parkiin. He lähtevät Ginon tilalle takaovesta, ja Regina kittaa teetä yksin. Andrew kippaa viinaa yksin. George illastaa Sarahin kanssa. Regina kertoo Elizabethille voittamattoman aseen Sarahia vastaan katsoja ei tiedä, mitä ,. Ainoa rakkaus Georgen ja Sarahin rakkaus roihuaa hotellihuoneessa, mutta Regina on tullut uutisten kanssa.

Sarahin mies elää, on ollut kahdeksan vuotta "aivovammainen". René asuu sisarensa luona. Elizabeth on myötätuntoinen Sarahille, Regina on vahingoniloinen. George lupaa maksaa lennot. Sarah hyvästelee Jackin, Briggsin   Sarah siis palaa Pariisista. Tunteelliset hyvästelyt jatkuvat, Sarahilla on paljon ystäviä.

Elizabeth antaa Amylle kenkää, hän kun on mennyt puhumaan Reginalle Jamesin ongelmista. Olivia kantaa kuollutta lasta, hän haluaa jakaa taakkaa Andrewin kanssa ja soittaa kaukopuhelun, ja menee kaupunkiin. Anna on vihainen juonitteleville Elizabethille ja Reginalle, ja ilmoittaa menevänsä naimisiin katolisessa kirkossa, eikä aio kutsia isoäitiään.

Doris Collins kehoittaa tuomaan aviomiehen "tänne", ja René tulee takaisin, mutta.. George kehottaa Reginaa häipymään. Roy Briggs käy "antamassa palautetta"  Elizabethille. Elizabeth joutuu juomaan kahvia yksikseen, kunnes Jack piipahtaa matamin luona. Mätämuna Andrew ehdottaa Olivialle, että kun OLivia synnyttää kuolleen lapsen, lapsi vaihdetaan elävään, eli sellaiseen lapseen, josta äiti haluaa "päästä eroon" onkohan Andrew saattanut jonkun tytön raskaaksi?

Regina tulee vinkumaan Sarahille. Mukava Lucky-koira "ajaa pois" Reginan. George tulee murtuneena murtuneen Sarahin luo.

Sarah matkustaa Pariisiin, josta "löytää" Renén nukkavierusta asunnosta, jossa asuu myös Renén sisar. René ei puhu ei reagoi. Sarah hoivaa "autistista" Reneä, joka jakson lopulla kutsuu tätä Sarahiksi.

George vetää viinaa kuin sieni. George lupaa ryhdistäytyä, mutta Anna vinoilee Elizabethille. Jack ojentaa kiukuttelevaa Annaa, ja Anna huutaa, että et ole isäni, ja varmasti sisäisesti "tajuaa", että Jack on hänen isänsä, johon saa vahvistuksen jaksossa. George antaa palautetta myös äidilleen, joka kontrolloi heitä. Reginalla on miesapuri Adam Farrell.

He vuokraavat Briggsin vierestä talon, ja Regina hiillostaa Elizabethiä, ja saa selville Elizabethin lääkityksen. Carolynilla ja Jackilla menee hyvin ja siis myös Annalla ja Ginolla. Olivia sen sijaan lähtee Andrewin huijaukseen, jossa luultavasti Andrewin??? Bligheistä James ja George ja myös Anna ovat onnensa kukkuloilla.

Jaksossa Jack tunnustaa nuuskivalle Doris Collinsille tapailevansa Carolynia, ja paljastaa myös juoruilijalle Annan ja Ginon suhteen. Tahdon Sarah palaa Invernessiin, Renén kanssa, jonka terveydentilaa yritetään kohentaa. Olivian valevauvalla on koliikkia. James tulee tivaamaan Olivialta Andrewin motiiveja. James tuntuu pärjäävän vauvan kanssa paremmin kuin Olivia. George tähyilee ohi menevää Sarahia. Sarah muuttaa Roy Briggsin luo.

George piipahtaa käymässä ensin Sarahin luona ja sitten sairaalassa Reneä, jonka kutsuu Annan häihin. Elizabeth piipahtaa Sarahin luona sovinnollisena. Anna on menossa naimisiin Ginonsa kanssa,  Andrew käy kukkoilemassa Ginolle, jonka nyrkki läjähtää Andrewin naamaan.

Elizabeth sanoo Andrewia elostelijaksi. Hän ehdottaa Georgelle, että Andrew ei pyörisi Olivian ympärillä. Gino kertoo nyrkkiasiasta häihin valmistuvalle Annalle. Häät ovat aina tv-sarjoissa hienot. Pahanilmanlintu Regina tulee ilkeilemän Sarahille. George saattaa alttarille Annan ja Jack on Ginon bestman. Alttarille mennessä Anna halii Sarahin.

Sitten Anna ja Gino ovat naimisissa. Regina käskee Adam Farrelin hakkaavan itsensä, ja aikoo ensi jaksossa mennä sepittämään satuja Georgelle. Unohtumaton Anna ja Gino ovat romanttisella häämatkalla.

Gino kehottaa Annaa kirjoittamaan lukee kirjaa häämatkalla , Anna ja Gino harrastavat myös muita aktiviteetteja hotellihuoneessaan. Regina on halunnut Georgea jo vuotiaasta alkaen. Farrell, joka lienee näyttelijä, vertaa Reginaa Lady Macbethiin.

Lady Macbeth oli karsea akka niin ikään, mutta kuoli. George on lähdössä mutta "hakattu" Regina väittää joutuneensa hakatuksi.

Georgeen teatteri menee täydestä, mutta Elizabeth tajuaa akan valehtelevan. Elizabeth vetoaa Sarahiin, että hän kertoo Reginan huijaavan häntä. Sarah asuu Renen kanssa Briggsin luona. Rene menee ja antaa itsensä miltei suistua junan alle, mutta Doris Collins estää tilanteen.

Rene luulee olevansa Sarahin onnen tiellä. Sarah myöntää olevansa rakastunut Georgeen, mutta se menee ohi. Olivia on lähdössä kaupunkiin tapaamaan Swansonia. Elizabeth tajuaa, kuka on Annan isä. Carolyn, Jack ja Elizabeth puhuvat asiasta, Elizabeth märehtii mennyttä 20 vuotta.

Elizabeth kutsuu lakimiehensä, George omistaa tilan nyt, vuorostaan Elizabeth ilmoittaa muuttavansa pois huomenna. Regina ivaa Elizabethiä neiti Havishamiksi joka oli ikäneito, joka ei päässyt naimisiin ja asui homehtuneen hääkakkunsa keskellä Dickensin kirjassa Loistava tulevaisuus. Vertaushan on huono, sillä molemmat naiset ovat leskiä, Elizabeth ei ole ikäneito, eikä hänellä ole ylpeää kasvattitytärtä, Estelleä, sen sijaan Regina on luultavasti lapseton.

Andrew tulee Annan häähuoneistoon, ja antaa kirjeen, jossa Olivian lapsiasia on. Gino rypistää paperin ja heittää roskikseen, Anna menee sen lukemaan, ja joutuu kantamaan totuuden taakkaa. Jack kosii Carolynia, joka ei suostu, Carolyn ei halua asua Invernessissä, Jack ei viihdy kaupungissa.

Elizabeth tulee kiittämään Sarahia ja tekevät "sinun kaupat". Yhtä lämpimästi Elizabeth ei hyvästele Reginaa. Rene kuitenkin lähtee pyssyn kanssa ulos. Kun Sarah tulee paikalle Georgella on kylki veressä. Rene seisoo, ja paikalla on myös Regina, jolla on ase hallusaan.

Jakso siis päättyy Georgen ampumiseen on seuraavalla kaudella politiikassa, joten pintanaarmusta on kyse, luultavasti hän on estänyt Renen itsemurhan ja saanut itse siipeensä. Kotiin takaisin kausi 3  Kausi 3 on näytetty Australiassa syksyllä kerran viikossa sunnuntaisin ja näytetään Suomessa syksyllä alkaen Anna  ja Gino, sekä Jack ja Carolyn ovat kauden promovideolla. Tässä on uusia henkilöitä esim. Gino on poissa tolaltaan, Anna ei tule raskaaksi. Sen sijaan Anna on kirjoittanut kirjan, joka paljastaa Reginan rottailut.

Rotta-kaksikko Regina ja Rose menevät Invernessiin Georgen kanssa. Rose aikoo lähestyä Ginoa. Rose on Reginan palvelija, ei enää pikku-Georgien hoitaja! Elisabeth antaa Valheiden talon käsikirjoituksen Georgelle. Regina nappailee morfiinia ja lähtevät Goddardin kanssa ratsastusretkelle. George lukee kässärin ja tajuaa rivien välit.

Hän raivostuu äidilleen, joka yrittää selittää, että Regina on murhaaja. Rose kielii kirja-asiasta Reginalle. Regina kahlaa käsikirjoituksen läpi. Regina haukkuu Elizabethiä vanhaksi harpuksi. Regina uhkailee paljastavansa Jamesin suhteen Henryyn, sekä Georgen äpärälapsen. Regina uhkaa tuhota koko perheen, jos kirja julkaistaan. George sanoo Reginaa villipedoksi tiger ja lähtee katsomaan hänen kanssaan sairaalaan, jossa tapaa Jack Duncanin.

Olivian onni särkyy ja hän makaa sängyssä. James pyytää Harryn paita päällä mukaan juhliin. Sarah on saanut vauvan kotiin. Sarahin pojan nimi on David, Sarahin kuolleen veljen mukaan. Mikä on Sarahin lapsen sukunimi, etunimet ovat David Chaim. Rose tulee tapaamaan Ginoa. Hän ihmettelee, miksi Reginaa kohdellaan liian kiltisti. Ihmetyttää Ginon kiinnostus Roseen, koska Rosen avioton lapsi kuoli, Annahan sai keskenmenon.

George tunnustaa olleensa sokea. Regina sen sijaan ei, hän tarkkailee Georgea ikkunasta ja kieroilee lisää, morfiinipullo tyhjenee ja Regina tulee kukkoilemaan Elizabethille, että määrää Ash Parkissa. Elizabeth vie Sarahille Georgen lapsuuden kuvan, ja olettaa Reginan olleen jo lapsuudessa kateellinen sisarelleen Elainelle joka oli Georgen vaimo.

George tapaa sir Richardin ja ehdottaa Reginan laittamista hoitoon. Ylikonstaapeli Taylor esittää kommariteorioita tallissa Reginalle, joka haluaa tarinoiden lisäksi myös fyysistä toimintaa, ja sitä poliisi rikolliselle Reginalle antaa.

Millien sulhanen kiikaroi Sarahia ja kyselee Sarahilta poliittisia kantoja. Walsh tapaa Taylorin, joka väittää Sarahin olevan kaikkeen syyllinen. Walsh on tajunnut kuvion, jota Taylor yrittää sekoittaa. Regina fantasioi Sarahin kuolemalla, ja Davidin adoptiolla. Ylikontaapeli Taylor tivaa Reginalta vastauksia lapsen isästä ja Milly Davisin myrkyttäjästä.

Poliisi Taylor epäilee vihdoin Reginaa, joka ampuu häntä päähän ja pyyhkii verisiä käsiään maahan. Regina lavastaa Taylorin murhapaikkaa itsemurhaksi. Annalla ja Ginolla on todella kireää lapsi-asian vuoksi, kummaa, sillä Anna on ollut vain Ginon kanssa. Jack puhuu Ginolle järkeä, Gino tunnustaa, että katolisena ei voi erota. Anna puhuu avioliiton mitätöinnistä, koska tiesi mahdollisesta hedelmättömyydestään keskenmenon jälkeen.

Roy Briggsiä piiritetään naisten toimesta. Mukava Lucky-koira on edelleen mukana. Olivia tulee kaupunkiin varoittamaan Jamesia, joka on cocktailjuhlissa. James selittää Henrylle, että Harry on "yksi meistä", Harry puhuu lordi Montagusta, joka sai vankilatuomion. Olivia varoittaa Henryä Reginasta.

Henry tunnustaa Jamesille ja Olivialle, että Rotta-Regina on jo kiristänyt häneltä morfiinia. George on puuhannut Reginalle lähetteet hoitoon, Paperityön jälkeen hän suutelee Sarahia. Tohtori Griffin saapuu paikalle, kun Regina etsii morfiinia. Rose valehtelee Georgelle, ja Regina pääsee livahtamaan noutajilta nyytti mukanaan.

Regina kohtaa Sarahin, Reginalla on vauva sylissään. Reginan kaksihaarainen kieli sylkee myrkkyä ja sappea. Roy vie lapsen turvaan, ja Regina jää tähtäilemään kiväärillä. George  tulee väliin, mutta nyt Sarah tähtäilee myrkkykäärmettä. Mutta ei ammu, raivoava Regina viedään lepositeissä autoon. Rose nakkelee tyhjiä pulloja pois. Anna haukkuu itseään mahoksi.

Gino jostain syystä on edelleen ihastunut Roseen. Anna on päättänyt lähteä. Mitä kiinniotettu Regina paljastaa oikeudenkäynnissä? Paljastaako Regina Jamesin ja Henryn suhteen? Sitä Olivia, James ja Henry pohtivat. James suutelee Henryä, ja vannoo rakkauden kestävän, mutta lähtee Olivian kanssa. Ylikonstaapeli Taylorin ruumista ei ole vielä löydetty. Gordon Walsh tuo kukkia Sarahille.

George rupattelee hänen kanssaan. Polettin tila on myynnissä.

Edelliset parikymmentä vuotta Sarah on viettänyt sodanaikaisessa ja -jälkeisessä Euroopassa , viimeisimmäksi Lontoossa. Perillä Australiassa Sarahin äiti ei halua tavata vuosia poissa ollutta ja juutalaiseksi kääntynyttä tytärtään eikä Sarah aio palata takaisin Eurooppaan, jossa hänellä ei ole enää mitään jäljellä.

Kotimatkan aikana Sarah tutustuu varakkaaseen Bligh'n perheeseen, jolla on Sarahin tavoin murheita ja salaisuuksia kannettavanaan. Sarah päätyy työskentelemään paikalliseen sairaalaan ja asumaan perheen kanssa samaan kylään, jossa Bligheillä on kartano. Luettelo televisiosarjan Kotiin takaisin jaksoista. Luettelo televisiosarjan Kotiin takaisin henkilöistä. Season 5 production begins February Foxtel.

Australialaiset draamasarjat luvun televisiosarjat. Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot Televisioon liittyvät artikkelit. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Olivia kertoo perheelle olevansa raskaana. Sarah ei suostu selittelemään muuttunutta nimeään ja päättää lähteä Invernessistä.

Ennen lähtöä hän kertoo Georgelle tämän pojan Jamesin itsemurhayrityksestä, ja James selittää tapahtunutta sydänsuruilla. Olivia tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja James kertoo hänelle rakastuneensa johonkuhun ennen heidän naimisiinmenoaan ja on siksi käyttäytynyt oudosti.

Sarah päättää jäädä Invernessiin vanhan leskimiehen Roy Briggsin luokse, jolle hän kertoo edesmenneestä miehestään. Sarahin ensimmäinen työpäivä saa surullisen käänteen, kun kotikäynnillä eräs asiakas löytyy kuolleena. Varsinkin tohtori Jack Duncan ottaa asian raskaasti ja alkaa ryypiskellä, mutta Elizabeth vetää hänet kuiville. Olivia etsii todisteita Jamesin salarakkaasta Lontoossa. Sarah illastaa juutalaisperheen kanssa ja kertoo olleensa keskitysleirillä.

Doris Collins näkee Sarahin suorittamassa rituaalikylpyä joella. Swansonit saapuvat vierailulle Blighien kartanoon, ja Elizabeth yrittää naittaa Annaa perheen pojalle Andrew'lle.

Sarah osuu paikalle, kun Bert Ford on pahoinpitelemässä Ginoa, ja Sarah selättää hänet. Olivia saa tietää, että Jamesin salarakas Lontoossa oli hänen veljensä William. Anna ja Gino harrastavat ensimmäistä kertaa seksiä. Sarahille selviää, että Bert lyö naisystäväänsä Eveä ja hän menee pubiin, jossa nöyryyttää tätä.

Myöhemmin Even synnytys käynnistyy ja George ja Sarah auttavat synnytyksessä. Olivian ja Jamesin avioliitto rakoilee, kun Olivia kertoo saaneensa selville, että James rakastaa hänen veljeään. Elizabeth syyttää tilanteesta Sarahia ja yrittää järjestää tälle potkuja sairaalasta. Sarahin äiti on kuolemaisillaan, ja Sarah matkustaa Sydneyyn Georgen ja Annan kyydissä. Anna menee tapaamaan Carolyn-tätiä, jota pidetään suvun mustana lampaana, ja pyytää tältä ehkäisyvälineitä.

Elizabeth päättää kertoa Jamesille ja Olivialle totuuden edesmenneen miehensä seksuaalisesta suuntautumisesta estääkseen heitä eroamasta. Sydneyssä Georgea pyydetään toimimaan isäntänä japanilaiselle delegaatiolle, joka on tulossa Invernessiin sodan muistopäivänä.

Jamesin yllätykseksi Amyn veli Harry Polson on palannut kaupunkiin. Sydänkohtauksen saanut Elizabeth kiidätetään sairaalaan, jonne hän joutuu jäämään pariksi päiväksi. Anna ja Gino päättävät olla julkistamatta suhdettaan Elizabethin huonontuneen kunnon takia.

Perheen palvelija Carla, joka on myös Ginon äiti, löytää ehkäisyvälineen Annan huoneesta ja saa tietää heidän suhteestaan. James ja Harry korjaavat yhdessä vajaa yhteisestä menneisyydestä huolimatta. George ja Sarah menevät piknikille. Sarah ja George aloittavat salasuhteen. Anna yrittää lähentää Georgea ja Sarahia, koska uskoo sen auttavan isäänsä hyväksymään hänet ja Ginon.

Olivia iloitsee, kun vauva liikkuu mahassa ensimmäistä kertaa. James ja Harry pitävät tunteensa toisiaan kohtaan piilossa. Anna pelkää olevansa raskaana ja matkustaa Sydneyyn tapaamaan Carolyn-tätiänsä. Georgen edesmenneen vaimon sisko Regina saapuu Invernessiin Elizabethin kutsumana. Elizabeth haluaa Reginan perheen kartanoon tarkkailemaan tapahtumia sillä aikaa, kun hän itse on sairaalassa. Regina haluaa Georgen itselleen ja tervehtii Sarahia rasistiseksi tulkittavalla huomautuksella.

Sodan muistopäivä lähestyy, ja George isännöi Invernessiin saapuvaa japanilaista kauppavaltuuskuntaa. George pyytää Jackia osallistumaan tilaisuuteen, koska tämän mukanaolo auttaisi hiljentämään vastalauseet, joita japanilaisten tulo aiheuttaa. Japanilaiset saavat Jackin vanhat sotamuistot pintaan ja hän retkahtaa juomaan, jolloin hän uskoutuu Sarahille. Syy Reginan antisemitismiin selviää.

Anna saa varmuuden raskaudestaan. Elizabeth pääsee sairaalasta, ja Regina kertoo hänelle Sarahin ja Georgen salasuhteesta. Elizabetin kiristyksestä huolimatta George kosii Sarahia. Olivia ehdottaa Jamesille muuttoa Sydneyyn, ja James vastaa vaimonsa ehdotukseen myöntävästi, koska pelkää tunteitaan Harrya kohtaan. Carolyn paljastaa Annalle olevansa tämän biologinen äiti. Sarah läimäyttää Reginaa ilkeän kommentin jälkeen.

Sarah suostuu Georgen kosintaan. Harry suutelee Jamesia ennen tämän lähtöä. Bert näkee suudelman, ja myöhemmin kiristää Blighejä tiedollaan. Regina alkaa tutkimaan Sarahin taustoja yhteistyössä Elizabethin kanssa. George menee Sydneyyn raivoamaan pojalleen saadessaan tietää tämän homoseksuaalisuudesta , jolloin Jamesin tila romahtaa ja hänet viedään mielisairaalaan.

Myöhemmin James aloittaa sähköšokkihoidot. Regina kaivaa tietoja Sarahista ja saa Elizabethilta luvan tavoitella Georgea, jos hankkiutuu Sarahista eroon. Annan ja Ginon suhde on paljastunut molempien vanhemmille, jolloin Poletit ja Blighit sopivat — ilman Elizabethin suostumusta — että Anna elää kolme kuukautta koeavioliitossa Polettien luona ja jos kokeilu onnistuu, molempien vanhemmat siunaavat liiton. Elizabeth saa Sarahin suostumaan samaan Ash Parkissa.

Carolyn kertoo Jackille, että heillä on yhteinen tytär, mutta ei kerro kenestä on kyse. Jakson lopussa Bert löytyy kuolleena järvestä. Anna ja Sarah aloittavat kolmen kuukauden koeaikansa — Anna Polettien luona ja Sarah Blighien kartanossa. Carolyn on saapunut Invernessiin ja asuu Blighien vierasmajassa. Jack haluaa tietää kuka hänen tyttärensä on ja aikoo löytää tämän vastoin Carolynin toiveita.

Bert Fordin kuolema herättää tunteita kaikissa osallisissa. Blighit ovat anglikaaneja , joten hyväksi vaimoksi Ginolle pyrkivä Anna joutuu opettelemaan katolisia tapoja. Elizabeth matkustaa pariksi päiväksi Sydneyyn ja tapaa Reginan, joka on lähtemässä Eurooppaan selvittämään Sarahin taustoja. James yrittää karata mielisairaalasta, mutta saa rauhoittavia, kun Elizabeth tulee käymään. Carolyn muuttaa Ash Parkiin ja kertoo lopulta Jackille, että heidän yhteinen tyttärensä on Anna.

Ash Parkissa vietetään Jamesin ja Sarahin kihlajaisia. Sarah paljastaa tädilleen, että ollessaan Ravensbrückissa , hän joutui käyttämään kehoaan kyseenalaisiin tarkoituksiin, mutta ei uskalla kertoa asiasta Georgelle.

Olivia palaa Ash Parkiin kihlajaisia varten, joskin Andrew Swanson mukanaan, joka suunnittelee Annan kosimista. Vaikka Anna kieltäytyy kosinnasta, ei Andrew aio jättää Annan tavoittelua. Toisaalla Elizabeth juonittelee Andrew'n äidin kanssa Sarahin nujertamista. Jamesin terapia on siirtynyt sähköšokkihoidosta inhohoitoon, ja jakson lopussa hänelle ehdotetaan lobotomiaa. James pelastetaan sairaalasta, ja koko perhe saa tietää hänen seksuaalisuudestaan.

Anna kertoo Ash Parkiin palanneelle Elizabethille, että George on siunannut hänen ja Ginon suhteen, ja he aikovat pian naimisiin. Sarah saa tietää, että hänen henkilötietokansionsa on kadonnut sairaalasta ja päättää kertoa Georgelle keskitysleirillä tapahtuneesta raiskauksesta.

Georgella on vaikeuksia sulattaa Sarahin paljastusta, ja Sarah päättää muuttaa pois Ash Parkista joulupyhien ajaksi. Elizabeth muistelee menneitä, jolloin hänellä oli romanttisia hetkiä Jackin isän kanssa. Annaa tavoitteleva Andrew saapuu jouluksi Ash Parkiin, mutta Anna päättää nöyryyttää häntä saapumalla perheaterialle Ginon kanssa. Jack osallistuu Carolynin kutsumana sateenkaarijuhliin ja tilanteen käytyä intiimiksi heidän välillään Jack pakenee paikalta. Perhe juhlii uutta vuotta Kaksi viikkoa myöhemmin Elizabeth järjestää Prudence Swansonin kanssa puutarhakutsut aikomuksenaan osoittaa, että Sarah, työläisjuutalainen, ei sovellu Sydneyn seurapiireihin.

Olivian epäilykset osoittautuvat oikeaksi kun selviää, että hänen ja Jamesin syntymätön lapsi on kuollut kohtuun. Hän kertoo asiasta Andrew'lle, mutta ei Jamesille. Andrew hautoo kostoa Annalle, joka ei suostunut kosintaan. Jack kertoo Carolynille miksi hänen on vaikea olla toisen ihmisen kanssa intiimisti, ja paljastuksen jälkeen he harrastavat seksiä. Regina palaa Ranskasta ja kertoo Elizabethille mitä sai selville Sarahista.

Regina on saanut selville, että James on homoseksuaali ja kiristää tiedolla Elizabethia, joka haluaisi häätää hänet Ash Parkista. Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. Sarah lähtee Eurooppaan tapaamaan miestään, ja Sarah ja George purkavat kihlauksen. Anna ja Gino ovat päättäneet hääpäivän, mutta Elizabethia ei ole kutsuttu. Elizabeth tajuaa tehneensä virheen. Andrew ehdottaa Olivialle, että tämä synnyttää kuolleen lapsen, mutta synnytyksen jälkeen vauva vaihdetaan toiseen eikä kukaan saa ikinä tietää.

Sarah saapuu Pariisiin ja muuttaa Renén ja tämän siskon luokse. Anna ja George eivät ole antaneet Elizabethille anteeksi Sarahin lähtöä, ja George sanoo hänelle suorat sanat. Annalle selviää, että Jack on hänen biologinen isänsä. Olivia synnyttää kuolleen lapsen, joka vaihdetaan elävään. Regina kertoo löytäneensä uuden miehen Adamin, mikä on osa hänen suunnitelmaansa saada George itselleen.

Kuuden viikon poissaolon jälkeen Sarah palaa Invernessiin aivovaimmainen aviomies René mukanaan, ja he muuttavat Royn luokse.

Olivia ei saa vauvaa rauhoittumaan ja uskoo sen johtuvan petoksesta eli siitä, että ei ole kertonut vauvojen vaihtamisesta. Andrew, joka tietää totuuden, vierailee useasti Ash Parkissa, jolloin mustasukkainen James pyytää Oliviaa lopettamaan yhteydenpidon. Annan ja Ginon hääpäivä koittaa, ja Anna kutsuu Elizabethin häihin viime hetkellä.

Regina käskee Adamin pahoinpitelemään itseään. Olivia kertoo Andrew'lle, etteivät he voi enää tavata, sillä tapaamiset herättävät liikaa epäluuloja. Elizabeth antaa Georgelle Ash Parkin luovutuskirjan ja kertoo muuttaneensa testamenttinsa takaisin. Elizabeth ilmoittaa samalla lähtevänsä maailmalle, sillä hän on ollut koko ikänsä Ash Parkin Elizabeth Bligh ja haluaa viimein selvittää, kuka Elizabeth Bligh todellisuudessa on.

Ennen lähtöä Elizabeth sopii erimielisyytensä Sarahin kanssa. Carolyn suostuu Jackin kosintaan. George tajuaa Reginan pyrkimykset, ja Regina jää kyynelehtimään kun George ratsastaa pois. Olivia ja James hoivaavat lastaan Georgieta ja ovat iloinen perhe. Kun George ilmoittaa lähtevänsä Ash Parkista, Elizabeth muuttaa testamenttinsa takaisin ja kertoo lähtevänsä itse.

Jack kosii Carolynia, joka ei suostu kosintaan. Andrew tuo Annalle kirjeen, jolloin Anna saa tietää Olivian vauvavaihdosta. George lähtee ratsastamaan, ja Regina seuraa perässä.

René menee ulos aseen kanssa ja pian kuuluu laukaus, jolloin Sarah seuraa perässä ja näkee Renén, asetta pitelevän Reginan ja pahoin haavoittuneen Georgen. Haavoittunut George kiidätetään sairaalaan Sydneyyn.

Regina kertoo Sarahille varmistavansa, että René saa kuolemanrangaistuksen murhasta, jos George ei jää henkiin. Uutta elämää aloitteleva Elizabeth joutuu palaamaan saatuaan tiedon tapahtumista.

Anna kertoo Ginolle Jamesin homoseksuaalisuudesta ja järkyttyy tämän reaktiosta. James ja tohtori Henry Fox Tim Draxl viettävät yhteisiä hetkiä sairaalassa. Olivia palkkaa sisäkön, Rosen. Sarah voi huonosti ja Jack epäilee hänen olevan raskaana. George aikoo lähteä politiikkaan ja järjestää asian kunniaksi päivällisen, johon hän kutsuu vanhan ystävänsä Sir Richard Bennettin, joka osoittautuu myös Reginan vanhaksi tutuksi.

Richardin mielestä leskeksi jäänyt George parantaisi mahdollisuuksiaan tulla valituksi vaaleissa, jos tämä ottaisi uuden vaimon. James ja Olivia pyytävät Annaa ja Ginoa lapsensa kummeiksi, mutta Gino ei voi vieläkään hyväksyä Jamesin suuntautumista.

Raskaus tuo Sarahille vanhat keskitysleirimuistot pintaan ja hän suunnittelee aborttia kertomatta muille raskaudesta. Elizabeth aloittelee uutta elämäänsä Sydneyssä ja tutustuu seurapiireissä Douglas Goddardiin, jonka sotaveteraanien tukikeskuksessa hän käy vapaaehtoistyössä. George aavistaa, että Jack on Annan biologinen isä. Gino haluaa ryhtyä viininviljelijäksi Toscanan -setänsä tavoin.

Carolynin taiteilijaystävä Lloyd Ellis Parker saapuu maalaamaan perhepotrettia Bligheistä ja yllättäen suutelee Oliviaa. Sir Richard tarjoaa Carolynille taidekriitikon pestiä lehdestään, joskin Elizabeth epäilee, että Carolynin liberaaleista näkemyksistä ei pidetä. Olivia hätääntyy, kun Georgie ei ole omassa sängyssään, ja lopulta vauva löytyy Rosen vierestä.

Anna kertoo Olivialle lukeneensa Andrew'n kirjeen ja tietävänsä vauvan vaihtamisesta. Elisabeth antaa Valheiden talon käsikirjoituksen Georgelle. Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. George aikoo mennä Renén hautajaisiin mutta Regina ei pidä ajatuksesta. Paljastaako Regina Jamesin ja Henryn suhteen?

0 thoughts on “Kotiin takaisin juonipaljastuksia nuru massage in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *