Varattujen deitti oulun joukkoliikenne hinnasto

Tantra-hieronta Savonlinna

Maksuton vaihtoaika on cityliikenteessä sekä yhden ja kahden vyöhykkeen matkoilla 60 minuuttia ja useamman vyöhykkeen matkoilla 80 minuuttia. Säilytä lippu koko matkan ajan. Lipusta ilmenee voimassaoloaika ja kelpoisuusvyöhykkeet.

Mobiililippu ei käy maksuvälineenä linjoilla 48 ja Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi v. Vuorokausilipun voi ostaa vain  mobiililippuna. Samalla puhelimella voi ostaa usemman lipun. Voimassaoloaika on 24 tuntia ja se alkaa heti ostohetkestä. Näytä mobiililippu bussissa kuljettajalle. Lipussa näkyy QR-koodi ja jäljellä oleva voimassaoloaika. Huolehdithan, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Arvolipulta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Lipulle määritetään oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet ostotapahtuman yhteydessä. Jos matka poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet matkalla, jotta kuljettaja voi tehdä oikean veloituksen rahastuslaitteella.

Vaihdollisilla matkoilla lippu leimataan jokaisessa bussissa. Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää. Kortilla voi olla myös voimassa oleva kausilippu, jolloin matka veloitetaan ensisijaisesti kausilipulta. Jos ostat lipun Waltti-nettipalvelusta, arvo siirtyy kortille auton lukijalaitteelta aikaisintaan 2 tunnin kuluttua ostotapahtumasta.

Suosittelemme käyttämään korttia auton lukijalaitteessa viimeistään 30 päivän kuluessa tai Oulu Lue lisää arvolipun ostamisesta. Kortin ikäryhmämuutokset on tehtävä Oulu Voit maksaa arvolipulla toisen samaan ikäryhmään kuuluvan henkilön matkan. Tee matkastasi viihtyisämpi ja tutustu etukäteen matkustusohjeisiin! Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut.

Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Näytössä vilahtaa teksti "lisälataus" ja sen jälkeen tiedot samalla kertaa tapahtuvasta matkasi leimauksesta. Lataus näkyy Waltti-kaupassa vasta sen jälkeen, kun kortti on aktivoitu bussin lukijalaitteella. Kaikki kortille menevät lataukset siirtyvät rahastuslaitteelta kortille yhdellä kertaa, jos on ladannut sekä kauden että arvoa. Suosittelemme käyttämään korttia autossa viimeistään 30 vuorokauden kuluessa nettiostosta.

Waltti-kaupasta ostetut tuotteet voi tarvittaessa aktivoida matkakortille myös Oulu Nettipalvelussa voit vaihtaa kausilipulle asetetun oletusvyöhykkeen tai voimassaolokauden esim. Waltti-asiakkaat voivat halutessaan ottaa käyttöönsä ilmaisen Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen Android-puhelimille ja -tableteille. Sovelluksella voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin voimassaolotiedot. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta.

Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta. Sovelluksen voit ladata käyttöösi Google Play: Sovellus toimii NFC-toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Sovellus lukee vain Waltti-matkakortteja. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat.

Varattujen deitti oulun joukkoliikenne hinnasto -

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Waltti-kaupassa arvolipulle voi ladata arvoa euroa, kun ostaa uuden Waltti-kortin.

Varattujen deitti oulun joukkoliikenne hinnasto -

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Waltti-kortti maksaa 3 euroa sis. Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi v. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Käsittelymaksu on viisi euroa esimerkiksi arvon hyvitys tai lipun siirto toiselle kortille. Kortti tulee postitse kotiin noin kahden viikon sisällä tilauksesta. Sovellus toimii NFC-toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat.

0 thoughts on “Varattujen deitti oulun joukkoliikenne hinnasto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *