Airsoft töölö male on

Thai-hieronta Rovaniemi

Täällä pelataan ja kovaa. Areenalle on rakennettu paljon huoneita ja erilaisia rakennuskomplekseja parhaimmillaan kahteen kerrokseen. Pelipaikka on m 2 , eli ole mikään jättikokoinen, mutta huoneiden ja rakennelmien monipuolisuus tekee paikasta mitä mainioimman mestan pelata kunnon hyvää sotapeliä. Itse käytiin duuniporukan kesken testailemassa mestoja.

Mukana meillä oli ensikertalaisia sekä kokeneita konkareita ja kaikilla oli tosi hiton kivaa. Airsoft-kärpänen pääsi puraisemaan pahasti ja seuraavana päivänä ei paljon muusta puhuttukaan kun uusien pyssyjen hankkimisista.

Tällä areenalla onnistuu niin hauskanpito kaveriporukassa kuin fanaattisten reserviläisten tai muiden ammattimiesten oman porukan treenit. Pelipaikalle tullessa jänskätti sillai kivasti ja fiilis oli korkealla. Olinhan ekaa kertaa softaamassa. Varusteina oli Brittiläinen Soldier 95 Desert-DPM -kokonaisuus ja kaasulla toimiva blowback-pistooli kolmella lippaalla lainassa kaverilta.

Siinä fiilistelyn ja naurun seassa näyttivät työkaveritki miten tuon pistoolin saa toiminaan ja ladattua yms. Eipä se ekakertalaisen silminkään kovin vaikeaa ollu. Helppoa ku heinän teko! Ja sitte kentälle hienojen kavereiden, Phillipin ja Pekan vetämänä. Pelikenttä oli aivan saakelin hyvä: Paljon kulmia, pimeitä huoneita ja kunnon hyvä CQC-menoa.

Se, että kenttä ja pelikaverit oli hyviä, olin parissa pelissä ihan liekeissä ja sain pudotettua pislalla monia vastustajia. Tulen todellaki seuraavallaki kerralla pelaamaan. Kotonaki olin niin adrenaliineissa että Jos kiinnostusta heräsi, niin ottakaa yhteyttä Back Alley CQC -areenan ylläpitäjiin ja ilmoittautukaa peleihin tai tiedustelkaa omaa vakiovuoroa!

Kaikille 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille Airsoft-harrastajille, sekä lajista kiinnostuneille aloittelijoille. Se aito ja alkuperäinen Airsoft Academy on -vuotiaiden oma tapahtuma. Olemme järjestäneet säännöllistä junioritoimintaa Airsoftin parissa jo vuodesta Academy opastaa juniorit sosiaalisen ja liikunnallisen harrastuksen pariin turvallisesti ammattilaisten vetämänä. Back Alley CQC järjestää vuosien kokemuksella mm.

Ota rohkeasti yhteyttä ja löydä sisäinen toimintasankarisi. Räätälöimme juuri teille sopivan, adrenaliinihuuruisen elämyksen! Kaikille 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille pelaajille. Toiminta painottuu taktisiin, yhteistyötä vaativiin pelimuotoihin höystettynä ripauksella realismia.

Academy Alumni on tapahtuma 14 -vuotiaille tai sitä vanhemmille pelaajille, jotka ovat hankkineet pelikokemusta Back Alleyn Airsoft Academyn tapahtumista. Kaupunkisimulaattorimme tarjoaa realistisen ympäristön eri tyyppisille koulutuksille ja harjoitteille. Meillä on kattava kokemus yhteistyöstä valtion viranomaisten sekä reserviläisryhmien kanssa.

Voit vuokrata kauttamme kalustoa ja konsultointia erilaisiin mediatuotantoihin. Meillä on kokemusta teatterilevityksessä olleista suurista tuotannoista, kuin myös pienempien budjettien musiikkivideoista ja mainoskuvauksista. Räätälöimme teille sopivan paketin, koe Room Escape tavalla jota ei ole ennen Suomessa nähty! Back Alley CQC on kotimainen pk-yritys, joka erikoistuu elämyspalvelujen tuottamiseen. Aloitimme toimintamme vuonna Jätkäsaaren bunkkerissa, jossa ensimmäinen kenttämme näki päivänvalon.

Muutimme pois alkuvuodesta rakennukseen kohdistuvien muutostöiden vuoksi ja löysimme uuden kodin ydinkeskustasta. Pelipaikan välittömästä läheisyydestä löytyvät palvelut päivittäistavarakaupasta antikvariaatin kautta pizzeriaan. Järjestämme viikottaisia, ohjattuja airsoft-pelejä alan harrastajille sekä laajalla skaalalla erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia.

Lisätietoja palveluistamme löydät sivuiltamme sekä sosiaalisesta mediasta. Teemme paljon yhteistyötä Helsingin kaupungin nuorisotoimen sekä erilaisten koulujen ja järjestöjen kanssa, meidän kauttamme moni nuori onkin löytänyt uuden, sosiaalisen ja liikunnallisen harrastuksen. Tuemme ylpeänä kotimaista työtä sosiaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Teemme myös aktiivista yhteistyötä viranomaisryhmien kanssa ja tilamme sopivat myös erilaiseen harjoittelu- sekä koulutuskäyttöön. Meidän kauttamme saa myös konsultointia ja välinevuokrausta erilaisiin media-alan projekteihin. Kiitos kun tulit käymään, käy katsomassa miten voimme palvella sinua parhaiten! Sijaitsemme Helsingin Töölössä, osoitteessa Töölönkatu Paikalle pääset helposti julkisella liikenteellä.

Raitiovaunut 8 ja 2 pysähtyvät korttelin toisella puolella, sekä useat Kampista lähtevät bussit pysähtyvät pelipaikan läheisyydessä. Raitiovaunut 4 ja 10 sekä useat bussit pysähtyvät Hesperian puiston pysäkillä Mannerheimintiellä, josta on kävelymatka pelipaikalle. Alueella on maksullinen pysäköinti. Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä tai kimppakyydillä.

Pelipaikan läheisyydestä löytyy parkkialue Töölön Kisahallin vierestä maksullinen. Vaihtoehtoisesti alueella on myös kadunvarsipaikkoja sekä Töölöntorin paikoitusalue.

Pelipaikan lähialue kuuluu maksuvyöhykkeeseen 1, joka tarkoittaa lipukepysäköintiä arkisin klo. Sunnuntaisin pysäköinti on ilmaista.

Airsoftia ja elämyksiä Helsingissä vuodesta Pelikalenteri Ilmoittaudu mukaan viikkopeleihin oheisen lomakkeen kautta. Calendar Month Navigation « April June ». Lisätietoja Voit laittaa viestin tai tarkentaa mitä varusteita tarvitset. Säännöt viikkopeleihin   Aseesi tehon tulee olla alle 1 joule.

Aseet testataan paikanpäällä, eikä rajan yli ampuvilla aseilla saa pelata. Viikkopeleissä käytetään vain kertatulta. Kypärän käyttö on kaikille pakollista. Muille niiden käyttö on suositeltavaa.

Airsoft töölö male on -

Lisätietoa toimitus- ja maksutavoista. A close-knit team is a team tested in a real combat. Back Alley CQC on kotimainen pk-yritys, joka erikoistuu elämyspalvelujen tuottamiseen. Miten se testauksessa ampui kuitenkin yli tehorajojen? One picture says more than 1 words. Your email address will not be published. Raitiovaunut 8 ja 2 pysähtyvät korttelin toisella puolella, sekä useat Kampista lähtevät bussit pysähtyvät pelipaikan läheisyydessä. An untidy soldier does not inspire confidence. Airsoft töölö kotimainen porno Tallinn male on Maksullista seksiä koskevat seksiseuran haku ilmoitukset kielletty. Olemme järjestäneet säännöllistä junioritoimintaa Airsoftin parissa jo vuodesta Älä saavu paikalle täydessä varustuksessa ja ase kainalossa.

0 thoughts on “Airsoft töölö male on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *