Savon sinkut jyväskylän huorat

Thai-hieronta Rovaniemi

Ota kantaa, anna vinkkejä ja kerro omista kokemuksistasi kommenttikentässä tai Saaran Baarin Facebook-sivuilla. Uusinta sunnuntaina klo Haastattelut ovat kuunneltavissa lähetyksen jälkeen verkossa Voiman sivuilla podcasteissa ja Baarin Facebook-sivuilla.

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi? Mieti tarkkaan, mitä ja miten kirjoitat ja pysy asiassa. Minkäänlainen herjaus ei ole sallittua, ei myöskään sopimaton kielenkäyttö.

Myöskään linkit eivät ole sallittuja, koska ylläpidolla ei ole resursseja tarkistella niiden alkuperää. Jos jonkin jutun kommentointi riistäytyy käsistä, ylläpito voi sulkea kyseisen jutun kommentoinnin. Asiattomia kommentteja kirjoittavilta kommentointioikeus voidaan poistaa. Nimimerkkisi pääset määrittämään tästä.

Kirjaudu tai luo oma Mediatunnuksesi ja kommentoi. Digilehti Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu Tee tilaus Jätä ilmoitus Pysyvät osoitteenmuutokset Tilapäiset osoitteenmuutokset Tilapäiset jakelunkeskeytykset Etuasiakkaan edut. Teemat Saaran baari Saaran baari Itseään myyvät miehet - mistä niitä oikein saa? Miesten myymät erotiikkapalvelut ovat vähemmistössä.

Saara Larkio Saaran Baarissa keskiviikkona asiaa maksullisista miehistä - miksi mies myy itseään? Jaa facebook Twiittaa twitter Jaa linkedin Lähetä whatsapp. Jaa facebook Twiittaa twitter Lähetä whatsapp. Haluatko lukea koko artikkelin? Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Lue 2 viikkoa ilmaiseksi Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Yhä useampi markkinointisähköposti yrittää mennä tunteisiin - lue tästä yön uutiskooste Ahdistusta, itkua, poisjätettyä oloa, epävarmuutta - näin lukijat kommentoivat yksinäisyyttä Miesten vapauttaminen armeijasta toisi paljon suuremmat säästöt Kristiina Mäkelän säästöt menevät valmentajaan, mutta se ei haittaa — "Tämän valmentajan kanssa päästään huipulle" Häädin kaverin synttäreiltäni Yksinäisyys vaivaa puolta miljoonaa suomalaista, "vie itsetunnon ja värit elämästä" Golden State tasoitti länsilohkon finaalisarjan — NBA: Saaran Baari sulkee ovensa: Parisuhteen valtapelissä ei ole voittajia Millainen on tämän ajan sankari?

Äänessä sotahullua esittävä näyttelijä ja elokuva-asiantuntija Saaran Baari avaa uudella paikalla lauantai-illassa 7.

Miss Bomber Janina Kumlander kertoo, miksi riisuu kameran edessä, ja autoharrastaja Halmekoski paljastaa, miksi Nissan Skyline saa kaikki rahat Työelämässä ihannoidaan jo sairasta vahvuutta Rattiraivoa lätkämatsin jälkeen Uskonnonvapautta koululaiselle uskonnon ehdoilla 9. Ihmisen suu paljastaa yllättävän paljon 2. Casanovia oli vain Giacomo Casanova. Loput ovat sitten olleet jotain wannabe-casanova luusereita. Yritin joskus lukea läpi Casanovasta tehdyn elämänkerran, mutta se jäi pahasti kesken.

Olen kyllä lukenut ainakin jollain lailla hänen omia muistelmiaan. Itselleni syntyi vaikutelma eräänlaisesta wincapita miehestä, elikkä ihmisestä jolla on kyky manipuloidan ja vaikuttaa ihmisiin, sekä miehiin että naisiin. Hänhän toimi uransa aikana sangen monissa ammateissa pystymättä oikein sitoutumaan mihinkään ja ilmeisesti myös pani rahan kulkemaan käsiensä kautta leveään elämään.

Aika mielenkiintoisesti wikipediassa sanotaan, että monet naiset suoraan sanottuna käyttivät hyväkseen Casanovan rahoja. Itse kai hän piti elämänsä tärkeinpänä saavutuksenaan omia kirjojaan kun vain muistaisi, mitä ne olivat: Laitetaan tähän vielä loppuun Casanovan viimeiset sanat: Suomen historian merkittävä hahmo eli G.

Sprengtporten, tuo Savon prikaatin perustaja ja Suomen ensimmäinen kenraalikuvernööri ystävystyi ryyppymatkallaan Euroopassa Casanovan kanssa. Kaisa Jalis muistaakseni mainitsi Malmin bloggauksessa kaksi mainiota esimerkkiä androgyynistä ulkonäöstä: David Bowie ja Annie Lennox. Bowie stagella - wow! Naiset kyllä näkevät, ja haluavatkin nähdä, myös pinnan alle. Tosin on paljon myös naisia jotka näkevät vain pinnan, vaikkapa "uniformun", kuten on miehiä jotka näkevät vain "muodot".

Ystäviä tulee kylään, joten täytyy vain lyhyesti kommentoida. Kun itse olen aina ollut ns. Mutta on sinänsä mielenkiintoista, miten me oikeastaan määrittelemme miehisyyden tai naisellisuuden. Kuten Laasanen aivan oikein toteaa, niin jokin taito sinänsä ei ole sen enempää miehinen kuin naisellinen. Pikemminkin on kyse siitä, miten asioita tekee tai millaisen tunnesitoutuman niihin liittää.

Naiset ja miehet kokkaavat tai suorittavat kodinhoitoa omista lähtökohdistaan ja sama pätee moniin muihinkin työtehtäviin. Nais- ja miesesimiehet ovat tyyliltään hieman erilaisia, mutta ei se sinänsä estä heitä tekemästä työtään. On olemassa biologista miehisyyttä ja sitten on erilaisten kulttuurien tuoma lisä sen päälle. Aivan varmasti amerikkalainen miehisyyden ideaali on erilainen kuin vaikkapa japanilainen, italialainen tai suomalainen.

Luulenpa, että jos joku bloggaaja kirjoittaisi siitä, että vain tietyt naiselliset luonteenpiirteet omaavat naiset pärjäävät parisuhdemarkkinoilla, niin siitä syntyisi aika meteli.

Mikä ehkä johtuu osittain naisten vahvasta asemasta parisuhdemarkkinoilla. Itse en enää tässä elämäni vaiheessa jaksa kauheasti vauhkoilla jonkin sisäisen roolityypittelyn perään. Elän elämääni niillä korteilla, mitkä on annettu ja jos vaatekaappissa on ihania mekkoja farkkujen rinnalla, niin en ota siitä mitään ongelmia. Ei kenenkään tarvitse asiasta blogata, koska tuotahan koko media viestittää muutenkin. Katsokaapa joskus ihan avoimin silmin millaisia paineita tytöillemme ja nuorille naisillemme luodaan.

Ehkä kyse on kuitenkin hieman kahdesta eri asiasta siinä mielessä, että ns. Ulkonäköä voi ainakin teoriassa muuttaa. Sitä paitsi osa naisten ulkonäköpaineista on naisten omaa sisäistä nokkimisjärjestyksen etsimistä, mikä ei vastaa miesten ajatuksia hyvännäköisestä naisesta. Mielestäni on sangen järjetöntä kaikenlaiset iltapäivälehtien hehkutukset upeista missukoista tai amerikan raittien seksikkäistä elokuvatähdistä. Eli on tehtävä ainakin jonkinlainen ero sen suhteen, mitä media yrittää viestittää ja mitä miehet asioista todellisuudessa ajattelevat.

Mutta en tietenkään voi kieltää sitä, että naisilla todennäköisesti ulkonäköpaineet ovat suuremmat kuin mitä meillä miehillä. Kiinnostavaa kyllä sellaisella saitilla kuin suspender bumps oli valokuvia hyvinkin erilaisista naisista, jotka kaikki olivat siis oman viiteryhmänsä kuningattaria.

En mä mitään luo ku en niitä naistenroskalehtiä lue enkä osta luettavaks naisille. Media vaan myy naisten haluamaa naisellisuutta naisille takaisin, eikä se ole mitään pakkosyöttöä. Muutaman naisen ja feministin kanssa olen keskustellut nk. Ok, mutta se on myös mun oikeus olla saamasta paskaa asiasta josta naiset itse kantavat päävastuun. Eli lopettakaa naiset kaikki "luomme"-puheet koska mä en ainakaan luo yhtään mitään ja kantakaa itse vastuunne "oikeudestanne".

Teidän aikuisten naisten paskalehtiä ne pikkutytöt lukevat. Jos miehillä olis oikeasti valtaa asiassa olis naiset enemmän kiimaisia lutkia kuin cosmosexyjä idiootteja. Onhan niillä mutta naiset myös välittävät enemmän ulkonäöstään kuin miehet ja jos välittää enemmän ulkonäöstään on myös odotukset korkeammalla.

Muttei mikään pakota välittämään ulkonäöstään naisellisesti paitsi halu olla samalla tavalla "kaunis" kuin kanssasisaret. Eli ei ole epäreilua että sillä joka välittää enemmän ulkonöstään on kovemmat vaatimukset vaan ihan luonnollista ja oikeudenmukaista. On helppo olla Laasasen kanssa samaa mieltä asiasta. Nainen peilaa itseänsä myös miehensä kautta, jolloin miehen maskuliinisuus ja alfa-kerhoon kuuluminen on plussaa. Vähän kuin lukiossa, jossa kaikki tytöt yrittävät luokan "kuuminta poikaa".

Itse en harmiksi ole kovinkaan maskuliininen, sillä luonteeseeni ei kuulu heikompien suojeleminen, tolkuton kilpailunhalu en seuraa urheilua tai yltiö-seksuaalinen käyttäytyminen En voi sietää intti-tai pillujuttuja. Suosituin oli ihan kiva. Komeimmasta tuli malli ja homo. Ihastuin siihen farkkuasuiseen, joka oli asunut ulkomailla osan lapsuudesta, herkkis, ujo, akne ja pitkä tukka.

Naisen peli on virtuaalista. Naiset eivät pelaa valliherraa itse, vaan pyrkivät valloittamaan valliherran. Tällä strategialla he tekevät feminiinisyyden turhaksi, jos voi hurmata supermaskuliinin.

Malmin feminiinisyyden määritelmästä täytän nolla kohtaa, Laasasen määritelmästä neljä. Ei voi koskaan sanoa että "naisellisuuden sisältö on x ja y", vaan että keskimääräisesti, tilastollisesti tms. Mies kokkaa itselleen ja pitää itsestäänselvyytenä, että kaikille maistuvaa sapuskaa tehdään riittävästi koko perheelle.

Kärjistystilanteissa on naisen näkökulmasta kyse miehen itsekkyydestä, miehen näkökulmasta naisen alistuvuudesta. Itsensä peilikuvan haluavat ovat omassa ihannetilanteessaan homoja tai lesboja? Paitsi että näissäkin parisuhteissa useimmiten toinen on äijä ja toinen ämmä. Taidan mennä jo asiasta seuraavaan, mutta luulisin, että androgyyni-ulkonäköisten on helpompi sopeutua vanhenemiseen.

Yleensä sillä partnerilla on joku sama reagoiva pinta vastakkaiseen sukupuoleen, Laasasen opeilla taitaa oppia vain havannoimaan, että sitä ei ole, eikä kai tule ja sen, ettei edes syytä tule olla, koska kuten kissa ja koira, mies ja nainen ja joku hatusta repäisty vastakkaisten sukupuolten välinen vetovoima riittävällä vedolla hoitaa asian näiden omista kiinnostuksista tai mielipiteistä huolimatta kotiin vaikka täällä netissä avaruuden painovoima olematon, jos etäisyys tarpeeksi pitkä , siis ääripäät mukamas kohtaavat vain ja vetävät toisiaan puoleensa kuin vastanavat tms.

Tuksukin rakastui jo homoon. Jos te maskulinistit voimia ymmärrätte, ymmärtänette myös vektorisuureet ja näiden lähiluonteisuuden. Pitää päästä pomppimaan rajapintaan, että vaikutusta alkaa olla. Ihan vaan kainosti naisena sen toisen suuren tieteilijän vinkit luonnontieteiksi verhoiltuna teille tarjoan.

Eli pitää päästä riittävän lähelle ja löytää se reagoiva yhteinen faasipinta jostain. Jos tämäkin lasketaan naiselliseksi tai lakki kädessä oloksi, ei voi mitään. Äijät pelottavat naiset vain pois, jollei mitään muuta yhteistä löydy. Riippuu varmaan myös siitä ovuloiko nainen kohtaamispäivänä vai ei. Jos ovuloi, silloin yhteisen reagoivan faasipinnan merkitys voi olla pienempi. Tarpeet vastanee haluja ja ilkeä evoluutio opettanut jo nyt naiset varomaan miehiä.

Kuukaudessa se hormonihuippu lienee max. No nyt syntyi mediapari: Kannattaa tutustua Jungin anima ja animus -käsitteisiin. Ihmisen henkiseen kypsymiseen liittyy hänen mukaansa nimenomaan oman sisäisen animan ja animuksen sisäistäminen, ottaminen osaksi itseään. Hänen teoriansa mukaan machot ja bimbot kuuluvat yhteen ja tuntevat vetovoimaa toisiinsa, koska heillä anima ja animus olivat pinnallisia ja stereotyyppisiä, eikä syviä ja hienovaraisia, vivahteikkaita.

Eikös tässä nyt unohdeta se, että ihmisten myös naisten preferenssit jossain määrin säätyvät oman markkina-arvon mukaan, ainakin pitkäaikaissuhteiden markkinoilla. Miehiset miehet ovat haluttua sänkyseuraa, mutta avioseurana preferenssit ovat tasaväkisempiä koska kumppanin seksuaalinen haluttavuus tuo mukanaan uskottomuusriskin. Naisten pitkäaikaissuhteiden miespreferenssit, kuten sosiaalinen status ja elatuskyky, eivät ole fyysisiä, mihin puheella "miehisistä piirteistä" varmaankin tässä viitataan, vaan aivan toisella akselilla.

Naisille on myös edullista saada puolisoksi naisellisia hoivataipumuksia omaava nössömies joka hoivaa niitä miehekkäämpien miesten siittämiä lapsia.

Sikäli kun nämä preferenssit ilmenevät ihmisillä tunnetasolla, naiset oikeasti voivat kokea naisellisemmatkin miehet seksuaalisestikin vetoaviksi - ainakin siihen aikaan kuusta kun munasolut ovat visusti piilossa. Mainitut palomiehet, poliisit tai upseerit eivät ole erityisen hyvätuloisia, mutta toisaalta suoja-alat aina liittyvät jonkinlaiseen auktoriteettiasemaan ja luotettavuuteen, mitkä myös ovat tärkeitä ei-fyysisiä preferenssitekijöitä naisille.

Naisten ulkonäköpreferenssit eivät ole muutenkaan aivan yksiselitteiset. Miehillä on ongelmana paitsi olla laadukkaita myös erottua massasta ja erottavat piirteet ovat usein nimenomaisesti hieman androgyynisiä - sikäli kun ne yhdistyvät muuten maskuliinisiin piirteisiin.

Näin lienee usein muusikoilla Michael Jackson, jne ja mallipojilla. Minusta naisten kannattaisi keskittyä suojelualan henkilöiden sijasta vaikkapa harmaisiin johtajaopettajiin tai rehtoreihin. Osa suojelualan henkilöistä on myös autoritäärisiä.

Toisin sanoen punttia nostava brankkari tai konstaapeli voi pitää akkansa kurissa aivan toisella tavalla kuin joku historianopettaja tai kieltenopettaja.

Se, että kaikenlaisilla humpuukihumanisteilla on kysyntää, on käsittämätöntä. Yleensä parhaita selittäjiä ovat termospullon mittaiset melko tavallisen näköiset televisiojuontajat, joiden päätyö on näytteleminen kameran edessä. Minusta nimenomaan se, että ihminen kypsyy henkisesti vaikuttaa siihen, että hänen mies- ja naisihanteensakin muuttuvat iän myötä.

Ongelmallisia miehiä ovat ne, jotka eivät kypsy, eikä heidän arvostuksensa naisten suhteen muutu stereotypiaa kummemmaksi. Pornossa alistetaan yleensä naisia eri määrin. Haluaisin, että mies, joka nauttii naisten alistamisesta, miettisi, minkä omassa itsessään haluaa alistaa? Laasanen on keskimäärin enemmän oikeassa kuin Malmi. Yleinen elämänkokemus on opettanut, että naiset, androgyynit miehet ja miehekkäät miehet ovat kiinnostuneempia miehekkäistä miehistä kuin androgyyneistä miehistä.

Laasanen määrittelee miehekkyyden fetissien virka-asua kantavat miehet ja heidän roolinsa kautta. Muistaakseni tasa-arvoa ajava Laasanen aikanaan piti selvänä sitä, että laivan haaksirikkoutuessa periaate "naiset ja lapset ensin" ei ole miesten miehekkäiden? Naiset ja lapset pois vahvemman alta siis. Tuo periaate ei tietenkään sovi vaikkapa palomiesten miehekkääseen ilmiasuun ja rooliin. Mahtaako se edes auttaa seksin saamisessa, pariutumisesta pitempiaikaisesta puhumattakaan? Kitinä häirinnee niin miehiä kuin naisia.

Joopa joo, näinhän se on jos kaunis ulkonäkö, keskivertoa paremmat kommunikaatiotaidot ja kyky empatiaan katsotaan "naisellisiksi ominaisuuksiksi. Itselläni on kyllä sellainen olo että aika harva ihan oikeasti tietää, mitä nainen oikeasti haluaa. Asiaan liittyy pari huomattavan hämmentävää tekijää:. Kenelle tahansa, jota oikeasti kiinnostaa tutustua naisten seksuaalisen himon pelottavaan maailmaan, suosittelen fanifiktion lukemista.

Sitä on netti täynnä ja sitä kirjoittavat anonyymit naiset toisilleen kiihottaakseen toisiaan ja itseään seksuaalisesti. Tällaisen valtavan aineiston ollessa helposti kaikkien saatavilla, en näe mitään muuta syytä hämmennykselle siitä, mikä on naisista seksikästä, kun haluttomuuden ottaa oikeasti asiasta selvää.

Ristiina kirjoitti erittäin osuvan kommentin. Kansainvälisen populaarikulttuurin naisistuminen näkyy monissa asioissa mutta yksi missä ne pimeät puolet näkyvät on tällaisten kuin Twilight, Vampire Diaries ja 50 Shades of Grey suuri suosio. Suomessa autoa ajetaan tien oikealla puolella, niinkuin on aina tehtykin. Jos joku lähtisi ehdottamaan, että lähdetäänkin ajamaan vasemmalla puolella, niin enemmistö jengistä vain hyökkäisi muutosta Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta otti kantaa aloitteeseen nostaa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön ry: Tänään oli Säätytalossa mielenkiintoinen seminaari.

Tilaisuudessa julkistettiin selvitys, jossa asevelvollisuus korvattaisiin kaikkia koskevalla kansalaispalvelulla. Se oli raikas ja tervetullut Haluaisin poistaa politiikasta pilkan kulttuuriin.

Se on valitettavasti istutettu myös moniin nuoriin poliitikkoihin. Petyn erityisen paljon kun nuori poliitikko sortuu toisten turhaan nokitteluun ja Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän HSL  toimintatulot v. Iltalehden reportaasi paljastaa totuuden seksiturismista Pattayalla. Kaupunki on yhtä tyttöbaaria ja kaikki on kaupan.

Kun suomalaismies matkustaa yksin tai kavereidensa kanssa Pattayalle, silloin on melko turha selittää lähtevänsä sukeltelemaan, golfaamaan tai ottamaan aurinkoa  Olen järkyttynyt Hesarin eilisestä keskusteluketjusta, jossa suuri osa ihmisistä kuvittelee kuvittelee feminismin tarkoittavan tasa-arvoa. Saman virheen tekee myös Vesa Hack. Seuraavassa kuitenkin 10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa.

Naisellisuuden sisältö on oleellista useasta syystä: Naisellisuus on ulkonäön jälkeen ulkonäkö on myös osa naisellisuutta toiseksi tärkein komponentti naisen markkina-arvossa. Ihmisillä on paljon vääriä käsityksiä naisellisuuden sisällöstä ja nettikeskusteluissa esiintyy ihmeellisiä yrityksiä Miesten tasa-arvo-ongelmia on vaikea asettaa tärkeysjärjestykseen minkään itsestään selvän kriteerin perusteella, sillä tasa-arvo-ongelmat eivät ole yhteismitallisia.

Esitän tässä kirjoituksessa subjektiivisin valintaperustein kootun listan miesten tasa-arvo-ongelmista. Olen vuosien varrella törmännyt netissä lukuisiin naisten kirjoituksiin, joissa naiset päivittelevät huonoja tuloksiaan miesrintamalla: Keskivertonaisen seksi- ja parisuhdemarkkina-arvo.

Tarkastelen ilmiötä kolmen Suomi24 nettikeskustelun kautta. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Lue lisätietoja alta ja tule mukaan!

Savon sinkut jyväskylän huorat -

Haminan ammattiopisto Haminan ammattiopisto. Vanha suola ei janota, se p

Näin se menee, äksdee: Kännissä tai ei, sekaisin a Rakastan sinua sellaisena k Seksi ei ole mitään ilman m Nukun alasti Alasti oleminen ja nukkuminen on niin kivaa, Jos en kelpaa sellasena ku Jos en kelpaa sellasena ku olen nii antaa olla. Tule kanssani saunaan ;P. Ensin huvi sitten työ.. Maanantaivitutus Aina viikonlopun jälkeen Olen lopettanut sen oikean Kyl sä mua panisit, mut arv Mun nyrkki näyttäis hyvältä Isänmaa Tervetuloa keskustelemaan Isänmaallisuudesta ja Seurustelu on pilannut mont Seurustelu on pilannut monta hyvää ryyppykaveria.

Sori,mulla on hankala luonne. Saa liittyä jos tahtoo: Anna haulikko taisin nähä p Mulla on vaan yks asia miel Kymppilinja Suomalaisen hiphopin kova nousija Tiedän, että kuvilleni runk SUOMI isänmaa moni antoi henkensä taistellessaan sortoa Naantalin uhrien muistoksi Liittykää tähän klubiin kaikki jotka haluaa Ei tällä naamalla, ei tällä Lähden parille, nähään huom Perjantai mieles, mut kenen Liian aikasin poistuu liian Party like a rockstar, look Be what you wannabe, not wh Fuck your fascist beauty st Miksi kaikkien naisten kuuluisi olla Anteeks Annan Mut En Koskaa Kännissä olen superninja ;: D Kaikille jotka tuntee tekevänsä näin ;P.

Jos kyyläsin, sinussa oli j Tänne vaan jos tunnet itsesi kännissä Mä en aijo olla sun pelinap Laillistakaa kannabis tai k Satutettu liian monta kerta Satutettu liian monta kertaa.

Tiesin heti et sulla ja mul Amerikan autot eli kaikille amerikan autoja harrastaville ja Rakastan sua muru nyt, aina Jos oikeesti rakastaa jotain ni siitä täytyy Näin kerran unta ettei vitu Kunpa joku päivä ymmärtäisi Tiedän että kuvilleni runka Banaani muuten soveltuu tod Tupakka tappaa, mutta voiha Annas kun mä kokeilen!

Kannabis lailliseksi Kannabis lailliseksi. Rakkaus on ikuista vain Panisitko vastaan jos panis Minua EI voi kuvailla,Minut Kaikki ihmiset tänne jotka on sanoin Anna pusu Anna pusu. Haluun polkee sua ku tulpat Mercedes-Benz Finland auto miehet ja tytöt.. Minä rakastan sinua,Sinä ra Panisin jos joku antais Kun ulkonäkö ei riitä. Miehet Antaa, Naiset saa!

Kerään Aina Kusipäitä Ry kaikille joiden rakkaus ei aina oikeen suju.. Kaikki ketkä rakastaa IsänMaataan Ni Liittyköön! Koolla ei ole väliä, kunhan Jokainen voi ajatella ja käsitellä asian miten Saksanpaimenkoirat Tänne voi liittyä kaikki, joilla on tai on Anna haulikko, näin juuri p Juon itteniki pöydän alle..

Kokaiinia ja luksushuoria Normipäivä. Rakkaus on ihanaa ja jos ku Sananvapaus Suomessa sananvapaus on turvattu perustuslain Jos et ymmärrä minua, vika Älkää riidelkö, vaan oppika Kun oppii keskustelemaan asiat pois sydämestä, Tavoitteenamme on päästä eroon feikeistä. Ei huolia kannata yrittää v Näin se vaan on hyvät ihmiset! Väki vähenee, pidot paranee: Hauskaa voi pitää ilman alk Hauskaa voi pitää ilman alkoholiakin.

Kalja on mun paras kaveri,k Juomat on oma valinta, mut tää Kalja on Pääsy helvettiin pitää ansa Mä tarjoon, kunha maksatte Hirveetä vittuilua ja armot Kaikille niille, jotka ovat sitä mieltä että Seksi on parasta liikuntaa Tissibongaajat Kaikki tyypit, kenellä on hyvii bongauksii, ja Tiedän että kuvilleni runkataan.

Älä kulje siitä, mistä aita Itkisitkö onnesta jos sua p Vaikka kuinka paljon tienai Mikään ei saa mua luovuttaan, et voi mua Haudas on aikaa katua ja hä Absolutisti siihen asti kun Minua ei voi kuvailla, minu En etsi ihmistä, jonka kans Minkä Nuorena Varastaa Sen Jos hiphop kuolis herättäis Vaikee sanoo jos tunnet suurta,myötätuntoa tätä Kauneus on pinnallista, rum That's the way it goes.

Mikäs vittu kaikki asiat pi Viinaa Ja Villiä Seksiä. Anteeks annan, mut en koska Samassa ajatusmaailmassa olevat; tänne!!! Älä valehtele mulle, mä saa Valehtelu ei tuota tulosta vaan pahentaa asiaa! En aina itsekkään ymmärrä i Mä oon ase Oo sä mun panos Älä jätä kaljaa yksin kuuma Kaikki juomakulttuuria tuntevat mukaan klubiin! Mun keskisormi stondaa ku n Näi se vaa on. Anna Haulikko Taisin Nähdä Lisää viinaa, silmät liikkuu!! D liittykää ihmeessä jos Turun ammatti-instituutti Turun ammatti-instituutti.

Tällä Naamalla,Tällä Kropalla itsekunnioitusta! Mielialan aaltoiluhäiriö Mielialan aaltoiluhäiriö. Vantaan ammattiopisto Varia Vantaan ammattiopisto Varia. Elämä on A ja O, kun väliin Seuranhaku Etsi seuraa miehistä ja naisista. Anaaliseksi on myös heteroi Kyllä se kakkonen on myös heteroiden hommaa, Tänne siis jos kesästä tykkää: Tykkään autoista Mikä on paras automerkki?

Jos sikaa saa sanoa poliisi Seksi on kuin lumisade - Et Pannaan uunissa, koska muua Niille joille ei lämmetä: Tänään pullo korkataan, huo Tää on harrastuksen perusperiaate ;. Säälin saa ilmaiseksi, mutt Säälin saa ilmaiseksi, mutta kateus pitää ansaita. Meni vähä ohi, mut älä vaan Foggy mountain rockers Loistavaa musiikkia!!! Tietäisitpä kuinka paljon m Älä Yritä Ymmärtää Minua, R Minkä nuorena oppii sen van Elämä on A ja O, Kun väliin Naamalle Se pitää vain ymmärtää. Tänne kaikki Hopparit ;.

Honda Kaikki hondistit vaan mukaan. Mielummin Nintendoo, ku naa Savon ammatti- ja aikuisopisto Savon ammatti- ja aikuisopisto. En harrasta alkoholia, alko Niin se vaan on ;. Tavoitteena rantakunto ennen maailmanloppua ;. Ennenku annat numeros niin Ei aina tarvitse olla niin kuin Munaa pannulle ja makkaraa Kummeli jackpotista the Kissanainen. Vaasan ammattiopisto Vaasan ammattiopisto. Elämä ilman viinaa on kuin Hämeenlinna Tänne hämeenlinnalaiset ja paikkakunnalla Kirjoitan nimes hiekkaan va Anteeksi en anna ja kostank Kaikille katkerille ihmisille jotka ei Dokaan sut pöydän alle.

Pirkanmaan Taitokeskus Pirkanmaan Taitokeskus. Tupakka tappaa, mutta kuoll Tänne päin vaan ;P. Ei suomelle tänä vuonna mit Aina ei voi voittaa: En aloita tappelua vaan tee Turun ammattikorkeakoulu Turun ammattikorkeakoulu.

Miten voi elää ilman nais y Bannaan parasta Otetaan rennosti, takaapäin hennosti. Insane Criminals Posse Eli kaikki elämäntapa kriminaalit: Iällä ei ole väliä kunhan r Ei päätä, ei häntää, ei Cannabis ei ole huume! Oon alasti mun vaatteitten Kuka haluun tulla minun kyy Mä tuun autolla tai moottoripyörällä ette saa Meen yhelle, nähään huomenn Pyynikin ammattioppilaitos Pyynikin ammattioppilaitos.

Taas eilen me naurettiin, samalle jutulle Sarkasmi ja ironia Sarkasmi ja ironia. Seksi ei ole mitään ilman minua. Liittykää jos se elämä ei ole pelkästään sen Tuon aamupalan sänkyys jos Joonas "Bilehile Jonttu" EL Rakkaus on ehkä maailman va Minulla ei ole tarvetta pit Forssan ammatti-instituutti Forssan ammatti-instituutti.

Tossun alla vaan on lämpimä Mitä sitte jos oon tossun alla, ainaki pysyn Tupakka tappaa mutta voihan Who needs boobs when you've Kaikki ikää, sukupuolta, ruumiin rakennetta tai Aina ottanut jotain alkohol Tänne vaan kaikki jotka oikeasti ovat aina Jos rumuus olisi rikos, ist Näin unta että sain yhden k Näin unta että sain yhden kommentin.

Järjestyksenvalvojat Kaikki keillä on jotain sanottavaa Skandaali - Tää on sulle. Jos et tunne niin kannattaa Uudet kaverit on aina kivoi silloin kun ei enää Kokkolan ammattiopisto Kokkolan ammattiopisto. Ai siekö muka hot? Kiipulan ammattiopisto Kiipulan ammattiopisto. Naisessa pitää olla vähän m Tänne jos olet sitä mieltä että naisen täytyy Rakasta minua eniten, kun a Tampereen ammattikorkeakoulu Tampereen ammattikorkeakoulu.

Amis se vaan tienaa enemmän Amis se vaan tienaa enemmän. Ganja ei ole huume, koska s Ganja ei ole huume, koska se pistää ihmisen Kaikesta pääsee yli kunhan Kolhuja nyt kokevat kaikki, mutta kuinka moni Siis tää saitti tulee oleen hauska täynnä Rauman ammattiopisto Rauman ammattiopisto. Sanon mitä ajettelen, en aj Älä ota minua tosissasi kun Humalassa saatetaan olla dramaattisia ja Aika parantaa haavat, mutta Aika parantaa haavat, mutta ei auta unohtamaan.

Ei se oo niin justiinsa Ei kaiken pidä olla niin justiinsa! Savonlinnan ammatti- ja aik Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto. Vallilan Ammattikoulu Vallilan Ammattikoulu. Kukaan ei oikein tykkää koulusta, joten ois Loskat Naamalle Loskat Naamalle. Läpsytä mun mäntää ni mä ho Lutka voin olla, mut huoraa Oletko enemmän kesän lapsi?

I wanna suck and lick your Sauvon ala-aste Sauvon ala-aste. Kaikki ystävät myöskin tänne Keravan ammattiopisto Keravan ammattiopisto. Kuinka kännissä käki voi olla? Kun sanotaan että on kännissä kuin käki, niin Lapin ammattiopisto Lapin ammattiopisto.

Musiikkimakuni Ei Rajoitu N Ne joilla ei naama riitä he Pirkanmaan ammattiopisto Pirkanmaan ammattiopisto. Kieroutunut huumorintaju tänne vaan kaikki joilla on kieroutunut Miss Plastic Finland Mopot ovat samanlaisia kuin Kaverin mopoon ei kosketa. On romanttista leikkiä höyh Niinhän se vaan on: Peltolan ammattikoulu Peltolan ammattikoulu.

Ilman hauskaakin voi olla v Isovanhempien paikka on ain Kaverit eivät lopu koskaa k Olen vaatteiden alla jo val Tällä kertaa kävi näin ;. Once Upon a Time. Ahdin määrää tahdin ja neli Ahdin määrää tahdin ja neliveto suunnan. Dragon age RPG peli baldurs gaten ja icewind dalen tekijöiltä. Kainuun ammattiopisto Kainuun ammattiopisto. Lupaan aina tulla sovittuih Kun jotain on sovittu, pitää olla ikävä Voiks antaa mulle sun numer Basshunter - Boten Anna.

Suomea haukkuvat suomalaiset ovat outoja.. Jos vihaat minua, ja haluat Klubin nimi kertoo jo enemmän kuin tuhat sanaa Jyväskylän ammattiopisto Jyväskylän ammattiopisto. Naapurirauhan tuhoajat millä tavalla teidän naapurit reagoivat jos Raision Ammattiopisto Raision Ammattiopisto.

Haluisitko jos joku rakastaa sinua,? Älä sinä kullittele minua, ALKO - kaikkien janoisten s Eiran aikuislukio Eiran aikuislukio. Emme halua loukata ketään. Krapula, ainoa kaveri joka Kuviokellunta Jalon lajin kesäisille harrastajille. Kännissä olen Kun-Fu Panda. Länsi-Uudenmaan koulutuskeskus Länsi-Uudenmaan koulutuskeskus. Tampereen ammattiopisto Tampereen ammattiopisto. Vihaan Sinua Ihminen Jokainen voi itse päätellä mitä tällä "vihaan Honda Civic honda civicin omistajat ja tulevat omistajat Ihan sama nieletkö kunhan imet.

Matti Vanhanen vitun lisko Matti vanhanen tee jotain äläkä istu ja kudo Salon amis Salon amis. Sinkku eikä ihme tällä naam Sinkku eikä ihme tällä naamalla.. Beibi,jos mä oisin pelikone Perus viikonloppu setti kasassa Karjalan kunnailla Karjalan kunnailla.

Narnia - Kaikki Tarinat. Anna määki huudan, määki ol Imatran Ammattikoulu Imatran Ammattikoulu. Jos onni potkii sinua, niin Kannaksen lukio Kannaksen lukio. Oon erinlainen ja ylpee siitä! Saatanan saatana mikää ei i Naiset on kyllä vaikeita saada itselle jos Salkkarit Ennakkoon Eli salkkarit ennakkoon, helposti ja ilmaiseksi Tuun aina ajattelee parastas! Ajatuskin sinusta parantaa päivän! Upon a Burning Body.

Timo Pekka Olavi Siitoin os. En Ole Kenenkään Tossun All Kukaan ei määrää sun tekemisiä millonkaan!!! En ole pinnallinen vaikka k Tervetuloa mukaan jos muutkin kuin sinä eivät Hervannan lukio Hervannan lukio. HIFK meidän joka olet stadista. Mies Ja Alaston Ase. Nukkumiseen ei vaatteita tarvita. Tällä naamalla ei saa edes Isot kruunaa naisen Turha lisätä mitään,näin se vaan menee: Kissat on ihania puhutaan kaikkea kissoista: Vanha suola ei janota, se p Anna kipinä niin sytyn tule Anteeksi annan mutta pillua Kaikki Apis fanit tänne vaan!!!

Elämä on täynnä uusintaottoja Näinhän se menee En Ajattele Mitä Sanon Vaan Helsingin Diakoniaopisto Helsingin Diakoniaopisto. Hervanta kaiken pahan alku kaikille hervantalaisille pahiksille tai niille Hiekkaharjun ala-aste Hiekkaharjun ala-aste. I'm an Asshole wipe me down Kauniit naiset seisauttavat vähän muutakin kuin Mä Dataan SUT pöydän alle: Riihimäen Ammattioppilaitos Riihimäen Ammattioppilaitos. Siinä luki ALKO ja siitä se Ylä-Savon ammattiopisto Ylä-Savon ammattiopisto.

Sean Paul World Tour Beach Huonoa Kuika pääset maha kuratas eroon eikä siinä ole Itseironia Me, jotka selviämme tilanteesta kuin Keskuspuiston ammattiopisto Keskuspuiston ammattiopisto. Meen yhdelle, palaan huomenna! Nyt on apinat irti Petrin sanoin nyt on apinat irti;. Eiköhän klubin nimi kerro jo oleellisen Rikollisuus ja Diilaus kann Seksintappajat Tänne kaikki karmivat! Simonkallion ala-aste Simonkallion ala-aste. The Voice of Finland. Voi vitun pelle et sä osaa Annan anteeksi, mutta varma Vaikka anteeksi annan, sinusta jää vain yksi Aunelan ala-aste Aunelan ala-aste.

Bensalenkkarit Kaikkien autojen kerho kaikille autoilijoille Hotelli-, ravintola- ja cat Hymyile nii kukaa ei huomaa Totuus tulee lapsen suusta. Järvenpään ammattiopisto Järvenpään ammattiopisto. Kesän auringonlaskut ja kuu Kesän auringonlaskut ja kuutamokävelyt.

Myyrmäen ammattikoulu Myyrmäen ammattikoulu. Naantalin ammattiopisto Naantalin ammattiopisto. Nokian ammattioppilaitos Nokian ammattioppilaitos. Onnellisuus on asenne eiköhä nimi kerro jo kaiken. Ootko mun nalle,tuutko mun All you need is love? Riittääkö rautalanka, vai h Kaikki tunnemme ihmistyypin, jolle ei Tesomajärven ala-aste Tesomajärven ala-aste. Paistaa se aurinko joskus risukasaaki? Blondeilla on aina Hauskemp Byz - Do You Wanna Fuck. Ei seksiä ennen avioliittoa.

Kangasalan Ammattioppilaitos Kangasalan Ammattioppilaitos. Käpylän ammattikoulu Käpylän ammattikoulu. Linnajoen koulu Linnajoen koulu. Nightwish vanha Nightwish vanha.

Porcelain And The Tramps. Scania Kaikki Scanioista kiinnostuneet ilman rajaa. Touch me, Touch me, I wanna Käheetä ku joku koskettaa, eikös? Viitaniemen ammattikoulu Viitaniemen ammattikoulu. BMW - aivan sama, kunhan se Niille jotka tykkäävät Bemareista tai jotka Ei tällä naamalla Ei tällä naamalla. Elastinen - Anna Soida. Haagan amis Haagan amis. Heuluta sun niitä ihania t Jeesus rakastaa sinua perse Ihania ne keltaset autot;D. Kontulan ala-aste Kontulan ala-aste.

Lahden ammatti-instituutti Lahden ammatti-instituutti. Lappeenrannan ammattikoulu Lappeenrannan ammattikoulu. Linnankosken Lukio Linnankosken Lukio. Mun seura vaatii sulta asee Joko sinulla on omasi? Sori mulla on hankala luonne. Suomesta jalkapalloyhteiskunta Ottakaamme jalkapallo ainoaksi oikeaksi Tulin vaan arvioivasti tuij Nimi lienee riittävän kuvauksellinen. Biletys ja hengailu, Biletys ja hengailu,. Eks uskalla sanoa päin naamaa? Jos haluu saada on pakko an Niille jotka kokee olevansa antava osapuoli Jousiammunta Erinäisille jousipyssyn paukuttelijoille.

Kylmä kahvi kaunistaa, mutt Lauttakylän ala-aste Lauttakylän ala-aste. Minua ei miehet komentele! Tällästä on mun koulussa: Pimppi esiin jos naama ei r Saatan olla ruma, mutta omi Mieluummin valitsen aivot kuin nätin naaman. Seinäjoen ammattioppilaitos Seinäjoen ammattioppilaitos.

Sunnuntaijumitus Ku jumittaa nih jumittaa. Vallilan amis Vallilan amis. Vammalan Ammattikoulu Vammalan Ammattikoulu. Vittuuks kyttäät ku et saa Niin se vaan menee.. En oo kussu sun aamu Agnostisminen ateismi En usko jumalaan, mutten myöskään kiellä Anaaliseksin ihanuus Kaikki peppuseksistä tykkäävät tänne..

Bongaajat Täällä on kovia bongaajia! Con Air - Lento Vapauteen. Ei vauhti kuolemaa tee,vaan Etelä-Savon ammattiopisto Etelä-Savon ammattiopisto. God Is An Astronaut. I'm never gonna dance again I'm never gonna dance again. Jesse Kaikuranta On se niiiin ihana, laulaa suloisesti ja Kouvolan ammattikoulu Kouvolan ammattikoulu.

Laihdutus ja painonhallinta Jaettuja vinkkejä, kikkoja, tepsiviä keinoja, Olen varma, että HPK saavut Omnia - Espoon seudun ammat Omnia - Espoon seudun ammattiopisto. Pansion ala-aste Pansion ala-aste. Elikkä siis tupakki on hengenvaarallista mutta Annan käden, se on sun vali Annatko ymmärtää vain ymmär Tänne vaan kaikki samanmieliset: Anteeks annan mut en koskaa Ei Ne Surut Viinaan Huku.

Ne Pirut Osaa Uida. Ennen Päivänlaskua Ei Voi. Lisää kuviisi naamiokostaja-kuva ja ilmoita Fuck your fascist beauty standards! Kaikki Herrasmiehet ja ketkä arvostavat tätä Hevoshaan ala-aste Hevoshaan ala-aste. Hyvinkään ammattioppilaitos Hyvinkään ammattioppilaitos. Jeff Dunham Jeff Dunham. Keinutien ala-aste Keinutien ala-aste. Kouvolan seudun ammattiopisto Kouvolan seudun ammattiopisto.

Kurikan Ammattioppilaitos Kurikan Ammattioppilaitos. LinnaCruising Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Satulinnassa Martinlaakson yläaste Martinlaakson yläaste. Martti Vainaa Ja Sallitut A Mukkulan ala-aste Mukkulan ala-aste. Mä oon jäätä ja tulta, mä o Kaikkien miesten sekä naisten märkä päiväuni ;. Nivalan Ammattiopisto Nivalan Ammattiopisto. Kaikki jotka tietää pasin ja hänen kuuluisat Pentagram On se hieno kuvio.

Pineapple Express Pineapple Express Komedia. Pyynikin ammattikoulu Pyynikin ammattikoulu. Salinkallion yläaste Salinkallion yläaste.

Sammonlahden yläaste Sammonlahden yläaste. Vastarintaliike luvulla Vastarintaliikkeen tarkoitus on ehkäistä Hiphoppari, kokki, ihminen vai känniääliö. Arvostan isorintaisia naisia Isot rinnat tekee naisen! Basistit Juo Kitaristit Pöy Bombers in Finland Tänne kaikki bomber henkiset. Corrado Club of Finland kaikille joilta löytyy enemmän tai vähemmän Deviantart Jos tuotoksiasi löytyy DA: Elastinen - Anna Sen Soida.

Fuck Politics, Fuck Religio Härmänmaan ammatti-instituutti Härmänmaan ammatti-instituutti. Ilpoisten ala-aste Ilpoisten ala-aste. Juon sut pöydän alle Sä kyll maksat! Kuningas Alkoholi tänne voi liittyä, jos imaisee tätä ainetta Kuoppakankaan yläaste Kuoppakankaan yläaste. Leppäkorven ala-aste Leppäkorven ala-aste.

Martinlaakson lukio Martinlaakson lukion käyneet! Maunulan ala-aste Maunulan ala-aste. Mellunmäen ala-aste Mellunmäen ala-aste.

Onneks sä oot niin vitun ai Kaikille, jotka ei voi sietää ihmisiä jotka Nyt kaikista kuumimmat fantasiahaaveet Pannaanko menemään vai mennäänkö panemaan?

Perjantai on keittopäivä Perjantai on keittopäivä. Piiskaa hei Beibi anna mull Päiviönsaaren yläaste Päiviönsaaren yläaste.

Siltamäen ala-aste Siltamäen ala-aste. Skinnarilan ala-aste Skinnarilan ala-aste. Suomi Finland samaa periaatetta kannattavat tänne. Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan ammattikorkeakoulu. Valkeakosken ammattiopisto Valkeakosken ammattiopisto. Vesalan ala-aste Vesalan ala-aste. Annalan ala-aste Annalan ala-aste. Huorah on aina huaraaah! Idästä ei tule muuta hyvää Näinhä se asia on!.. Ilman sinua ei voi elää! Kaikille niille, joilla on elämässä joku, jota Ime mun munaa Alatyylihuumorintajuisten mesta,lyhyesti näin.

Jakomäen ala-aste Jakomäen ala-aste. Jäkärlän ala-aste Jäkärlän ala-aste. Kahjot ninjat kyl noi japanilaiset osaa xD. Kaikki jotka oikeasti kunnioittaa heitä jotka Kunpa hyttyset imisivät läs Kuusankosken ammattikoulu Kuusankosken ammattikoulu. Lahden ammattikorkeakoulu Lahden ammattikorkeakoulu.

Matinkylän ammattikoulu Matinkylän ammattikoulu. Myllypuron ala-aste Myllypuron ala-aste. Jos jonkin jutun kommentointi riistäytyy käsistä, ylläpito voi sulkea kyseisen jutun kommentoinnin. Asiattomia kommentteja kirjoittavilta kommentointioikeus voidaan poistaa. Nimimerkkisi pääset määrittämään tästä. Kirjaudu tai luo oma Mediatunnuksesi ja kommentoi. Digilehti Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu Tee tilaus Jätä ilmoitus Pysyvät osoitteenmuutokset Tilapäiset osoitteenmuutokset Tilapäiset jakelunkeskeytykset Etuasiakkaan edut.

Teemat Saaran baari Saaran baari Itseään myyvät miehet - mistä niitä oikein saa? Miesten myymät erotiikkapalvelut ovat vähemmistössä. Saara Larkio Saaran Baarissa keskiviikkona asiaa maksullisista miehistä - miksi mies myy itseään?

Jaa facebook Twiittaa twitter Jaa linkedin Lähetä whatsapp. Jaa facebook Twiittaa twitter Lähetä whatsapp. Haluatko lukea koko artikkelin? Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi? Yhä useampi markkinointisähköposti yrittää mennä tunteisiin - lue tästä yön uutiskooste Ahdistusta, itkua, poisjätettyä oloa, epävarmuutta - näin lukijat kommentoivat yksinäisyyttä Miesten vapauttaminen armeijasta toisi paljon suuremmat säästöt Kristiina Mäkelän säästöt menevät valmentajaan, mutta se ei haittaa — "Tämän valmentajan kanssa päästään huipulle" Häädin kaverin synttäreiltäni Yksinäisyys vaivaa puolta miljoonaa suomalaista, "vie itsetunnon ja värit elämästä" Golden State tasoitti länsilohkon finaalisarjan — NBA: Saaran Baari sulkee ovensa: Parisuhteen valtapelissä ei ole voittajia Millainen on tämän ajan sankari?

Äänessä sotahullua esittävä näyttelijä ja elokuva-asiantuntija Saaran Baari avaa uudella paikalla lauantai-illassa 7. Miss Bomber Janina Kumlander kertoo, miksi riisuu kameran edessä, ja autoharrastaja Halmekoski paljastaa, miksi Nissan Skyline saa kaikki rahat Työelämässä ihannoidaan jo sairasta vahvuutta Rattiraivoa lätkämatsin jälkeen Uskonnonvapautta koululaiselle uskonnon ehdoilla 9. Ihmisen suu paljastaa yllättävän paljon 2.

Miesten vapauttaminen armeijasta toisi paljon suuremmat säästöt. Yksinäisyys vaivaa puolta miljoonaa suomalaista, "vie itsetunnon ja värit elämästä". Oikeanlaisia pullia, jonoja ilman mulkoilua ja amerikkalaisia kaunottaria - lahtelaiset kehuivat tunnelmaa kaupungilla. Annika Eilmann voitti Suomen vahvin nainen -kisan Lahdessa - katso videolta, kuinka sujui autonveto istuen. Lahden Greenpeace puuttui Evon metsien parturointiin — Metsähallitus luopuu avohakkuista retkeilyalueella.

Viivi ja Wagner Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

0 thoughts on “Savon sinkut jyväskylän huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *